So long, so long, so long

Jag är så trött att jag håller på att ramla ihop! Men jag ska sova snart, och det ska bli grymt skönt. Även om jag måste upp tidigt och till jobbet. Sen bor jag kvar där ute i 9 dagar tror jag, kommer inte bli så mycket bloggande då. Det finns ju ingen el, inget vatten och definitiv inget internet ;) Men jag ska försöka ta mig hem någon gång iaf, det vore trevligt att träffa någon människa ;) Idag öppnade vi caféet, och det gick asbra. Sjukt mycket folk, över förväntan, och jag stressade som fan hela dagen. Men det var det värt, det blir nog inte många dagar som den här. Eller ja, jag hoppas att det blir massor, men vi får se =) Kom gärna och hälsa på om ni har tid =) Sen hem och duscha, till Leksand med storasyster och på konsert. I am so me, igen! Haha, jag stalkar dom. Nej, men jag gillar dom, dom är sjukt bra. Jag höll på att somna innan dom började spela, men sen var jag jättepigg och glad! :D Tack för en underbar kväll storasyster!

♥ /Vendela

But you and your heart shouldn't feel so far apart

Det är alltid lika kul att sova 4 timmar på en natt, och sen gå upp och åka och jobba. Verkligen nice! Men ärligt talat så var gårdagen lyckad så det smäller om det, FUCK vad jag har saknat att festa och dansa på riktigt med mina underbara vänner! Stötte på en massa gamla klasskompisar och så också, fett roligt att se dom igen såhär ett år efter. Dock spöregnade det sista timmarna på udden, men vad gör väl det? Midsommar! Alla är glada, genomblöta, dansar och hoppar varandra på fötterna. Och vad vore väl en midsommarafton i leksand utan lite regn? Nu blir det till att dra till jobbet strax, serveringen hela dagen. Ensam med Pauline. Hoppas det kommer mycket folk, har ni inget bättre för er idag så kom och hälsa på mig i Ljusbodarna vettja!

♥ /Vendela

I'm right over here, why can't you see me?

Igår cyklade jag tre mil. Till och från leksand, hem vid 2 på natten. Det hade vart trevligt, om jag hade sluppit gå upp så här tidigt idag ;) Ärligt talat så kan man inte direkt påstå att det var så kul på skutan igårkväll. Men det var jättemysigt att grilla hemma hos Sara med Emma och Emma, underbara tjejerna! Nu ska jag strax cykla hem till Lisa, vi ska jobba lite till. Imorron öppnar vi, och kan officiellt kalla oss sommarlovsentreprenörer. Feels good! Och jag har ladddat upp med sjukt bra böcker, så jag överlever min ensamhet där ute i skogen =)

♥ /Vendela

So let it go, or take it to the next level


Underbara Madcon har äntligen släppt en ny låt, och så passade dom på att göra det under ESC-finalen. Känns inte som om det forumet passar dem vidare bra, men jag antar att det är ganska bra reklam för deras musik anyway. I love it, lyssna!

The world is filled with magic

Det är ändå något ganska magiskt med Dalarna en sommarnatt som denna. Det är knappt en människa ute och man är nästan helt ensam på vägarna. En nedgående/ Uppgående sol på ens ena sida, en stor gul fullmåne på den andra. Rävungar som skuttar över vägen framför en, rådjur som tittar upp från betandet en stund, stirrar lite på en och sen återgår till betandet. Känslan över fornbybanken av att luften blir några grader varmare, synen av vattnet på både sidor om en. Minnen av en mysig kvällspromenad, och känslan av att jag klarar vad som helst så länge jag har dig vid min sida. Snart är det midsommar, och jag vet inte om livet kan bli bättre än det är just nu?

♥ /Vendela

Manage me, I'm a mess

Vissa dagar är jag verkligen ett vrak. Idag var inte den bästa dagen i mitt liv, alldeles för lite sömn, en trötthet i kroppen som heter duga efter att ha tränat mer de senaste 3 dagarna än jag gjort innan på de senaste 2 månaderna. Lägg till några smågriniga människor på det och sen en massa osäkerheter så har ni bilden. Det är bättre nu i vilket fall som helst, det finns en underbar liten människa som alltid räddar mig när jag håller på att bryta ihop. Tack säger jag bara, jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig ♥ Vi hade det jättemysigt i ljusbodarna, bastade hela kvällen, sov lite, tidigt upp och möte med Pauline. Rida hem gick lite fortare än att rida upp, och jag var väl hemma vid 2. Sen var jag så trött att jag bara satt på min stol tills det var dags att åka till Insjön för att Nikkis skulle tävla. Det gick asbra, och jag är så stolt över min lillasyster och bäbisen! Dom vann Km för ponny, och sjukt duktiga är dom! Första riktiga omhoppningen, första gången på en evighet dom hoppar 90... Ja dom är stjärnor helt enkelt. Vinsten är det inte viktiga, det är utvecklingen. Och utvecklats har dom gjort som fan sen dom träffades. I'm so proud, grattis sötisar ♥


♥ /Vendela


I just can't get enough

Åh, vad jag känner mig lyckad just nu. Jag skulle ju gå upp vid 7, hinna rida mammas häst, ta en långpromenad, packa och ha det skönt. Så blev det inte nej. Lisa ringde vid 11 och skullle säga att dom hade köpt mat och så, jag sov fortfarande. Misslyckade Vendela? Ja, jag försov mig bara 4 timmar. Fast jag är ju vaken nu iaf, och har slängt i mig lite frukost. Drar straax ut i stallet och rider Tanden, sen packa, sen gå till Lisa för ritten till Ljusbodarna. Det blir mysigt det =) Övernattning i stugan utan el eller rinnande vatten, myspys ;) See you tomorrow when I get home!

♥ /Vendela


Call my name and save me from the dark

Usch vad jag har varit dålig på att uppdatera här de senaste dagarna! Fy på mig, skärpning i framtiden! Jag har i vilket fall som helst inte gjort så mycket, jag är ju sjuk. Hade tappat rösten helt i söndags, så jag kunde inte prata överhuvudtaget. Vilket är jävligt jobbigt när man just har kommit hem till en familj man inte sett på några månader, som man saknat en massa och vill prata med. För att inte tala om vännerna, dom vill jag ju också umgås med. Jaja, vi tar det senare då. Nu har jag mest vilat och försökt bli friskare. Städat mitt rum totalt, det blev fint. Nu känns det som om jag överlever att bo här i sommar =) Och så var jag med Nikkan och tävlade igår. Det gick asbra och jag är sjukt stolt över henne och ponnien. Och vi hittade en jättesöt katt som jag var tvungen att fota. Jag vill också ha en sån! Om några timmar ska jag träffa Lisa för lite planering om sommaren, det blir mysigt =)



♥ /Vendela


Var är du nu?

Igår kom jag alltså hem till Leksand, det var ju mysigt. Jag hängde med Lisa i skolan en stund på dagen, sen gick jag hem till näs. Umgicks en massa med familjen, red Nikkans ponny. Och pratade så mycket att jag nästan tappade rösten. Men det gör inget, det är mysigt att vara hemma! Fast lite jobbigt också, mina kära storasyster har överblamrat mitt rum med saker. Och jag med för den delen, städning är inget man prioriterar när man bara är hemma över en helg. Så det blir till att ta tag i det någon dag snart. Jag och Lisa har massor att planera inför jobbet i sommar. Det tar vi i helgen. Snart drar jag till Stall Sundet och umgås med Anna nästan hela dagen, det blir mysigt det! Stallet, promenad, sen kolla på studenterna när dom går ut =) Bra dag idag.

♥ /Vendela

So amazing


Åh vad jag har letat efter den här låten sen jag hörde den i Medium för typ ett halvår sen! Men nu har jag äntligen hittat den, lycka! Jag trodde att det var dido som gjorde den, det låter verkligen så. Men efter att ha googlat lite insåg jag inte bara att det var många som trodde det, utan även att det egentligen var Jem. Det borde jag ha fattat. Men jaja, den är sjukt bra iallafall, lyssna på den!

Somebody to love


Okej nog för att jag älskar Leighton Meester, men det här är bara töntigt och tråkigt! Kan hon inte bara hålla sig till att skådespela, fortsätta vara den underbara Blair i Gossip girl?

Ska vi byta?

Dagens frukost; ett halvkilo räkor. Nice som fan! Sen har jag kollat på Kill Bill och säsongsavslutningen av Glee. Den var bra! Det finns inget program som man blir så glad av att se som Glee! Imorron åker jag hem, jag är inte säker på om jag vill det. Men det blir nog bra. Det är så mycket som jag vill stanna här för, och det är så mycket som jag vill åka hem till. Jag vet inte. Och just nu håller jag på att bli galen, det är någon idiot över eller bredvid mig som håller på att borra en massa. Låter som fan, och det stör mig.

♥ /Vendela

If I ever start to think straight

Idag tog jag typ sovmorron, det behövdes efter min cykeltur klockan 12 igårnatt, och att jag inte somnade förrän typ 2. Men idag var jag pigg och glad! Drog in till stan och shoppade lite saker bl.a. ett headset till min mobil eftersom det gamla gick sönder för några dagar sen. Lite etudentpresenter, några av mina vänner tar studenten på fredag! :D Dom är så bra, och jag hoppas dom har det underbart bra den här sista veckan! Ikväll är balen, och dom är säkert jättevackra allihopa, önskar att jag hade vart där och sett dom. Men jag åker hem på torsdag och träffar alla, och firar med dom! :D Det ska bli kul! Nu ska jag tydligen till bryggan, vi ses där? ;)

Bild från balen förra året, älskade lisa och Ellie är nog lika vackra på balen även i år ♥

♥ /Vendela 

A beautiful loser


Känner man sig inte lite så ibland? Som en vacker förlorare? Men som mina vänner brukar säga, man gör sig alltid lite extra fin dagar man vet att saker och ting kan gå åt helvete. Så är man iallafall fin, även om tentan går åt helvete ;)

I know you really want to


Sveriges skönaste rocktjej är tillbaka, duett med Björn Dixgård. Kan det bli bättre? Måste säga att jag har saknat henne!

I'm a loser baby, so why don't you kill me?

Nu är jag tillbaka i Uppsala, efter en totalt underbar helg! Ute i skärgården, mysigt hus, massa god mat, solsken, kajakpaddling på havet och bastu. Och underbaraste sällskapet. Idag har mest ägnats åt att tvätta, kolla på tv och vila. Det är skönt det måste jag säga =) Jag har ju som sagt inte tvättat på mer än en månad, så det var en del. Jag gjorde 4 tvättmaskiner, men har fortfarande lite kvar. Jag orkade inte mer idag, jag tar det en annan dag. På onsdag är det basgruppsmiddag som vår handledare bjuder på, och på torsdag åker jag hem. Iallafall en sväng, jag måste tillbaka hit ett tag igen sen, för att hämta alla grejer och så. Jag är sjukt lycklig just nu, snälla låt mig få fortsätta ett litet tag till iallafall?

♥ /Vendela

She's a beautiful monster

Nu sitter jag och lyssnar på Fall Out Boy, och det gör mig lycklig! Vad mer som gör mig lycklig är det underbara vädret som vi har här i Uppsala, solen skiner, fåglarna kvittrar, och snart är det faddermöte i parken. Underbara dag! Sen blir det sthlm för min del, jag är lite nervös men samtidigt väldigt lycklig. Och jag har gjort om vår labbrapport en gång till, jag hoppas att det blir den sista. Jag orkar inte göra om den en gång till. Mitt hår är nytvättat och blond, men inte lika lockigt som igår. Jag gillar att locka håret, det är så kul att se lite anorlunda ut ibland. Ni kanske får se bild på det senare, när jag hinner lägga in dom ;)

♥ /Vendela

I feel just like I'm losing control

Idag gick jag upp alldeles äckligt tidigt igen, cyklade till skolan och gjorde tentan. Jag tror att den gick bra, det kändes okej iallafall =) Sen drog jag ner på stan en stund för att shoppa, men det gick mindre bra. Det enda jag köpte var ett lager vanliga svarta tunna strumpbyxor. Och det var nog lika bra det, jag är inte så rik för tillfället. Och det är sommar, så jag kommer ha en massa utgifter och inga inkomster... Men jag överlever. Snart ska jag dra till Ekoparken för att hänga med klassen och njuta. Fira att det äntligen är SOMMARLOV! Grilla, prata och bara hänga, utan att känna att man är tvungen att göra något speciellt ^^, Det blir najs! Fast jag måste upp tidigt imorron, ska vara med och önska låt i morronpasset i p3, så om ni vill höra min vackra röst ur radion imorron bitti så får ni slå på p3 typ kvart i 7 ;) Om ni orkar gå upp vill säga x)

♥ /Vendela

Jag Kaller På Dig


Även om jag inte förstår allt kille sjunger, danska är inte mitt starkaste språk, så älskar jag den här låten! Den är grymt skön, och även om man inte förstår orden så förstår man innerbörden, på tonfallet i hans röst. Den är vacker!

Baby there's no other who do it like I do it


Partylåten med Kelly Rowland funkade ju bra förra sommaren, så här kommer en ny, nu när det börjar närma sig. Imorron får jag sommarlov! :D

This used to be a fun house

Jag har tenta imorron och borde verkligen sova vid det här laget. Men jag har inte orkat gå och lägga mig än, ska göra det strax. Satt på BMC till typ halv 7, sen drog jag hem och lagade och åt mat, kollade på mina serier, myste och hade ta hand om mig själv kväll. Vilket innebär hårinpackning, peeling, epilering, helkroppsinsmörjning, pedikyr, 2 ansiktsmasker (en rengörande och en återfuktande), och varm mjölk. Jag känner mig pigg och fräsch, och nu blir det sängen. Så hoppas jag att allt finns kvar i hjärnan till imorron, och att jag är pigg och glad då med ;) Puss på er, och håll tummarna för mig imorron!

♥ /Vendela


And it feels

...Better than love? Finns det något som kan kännas bättre än att vara kär?! Vad tror ni? Jag vet inte om jag tror på det....  Men låten är bra iallafall ;)


I'll keep you deep inside

Idag har jag fått ett riktigt brev för första gången sen jag flyttade hit. Det var det underbaraste brev jag någonsin fått! Och det gör mig lycklig, så det bara smäller om det. Jag har lugnat ner mig lite med pluggandet, det är bara imorron kvar och sen är det tenta. Och visst får jag lite fjärilar i magen när jag tänker på det, men jag överlever nog. Tack ännu än gång Emma för samtalet igår, det hjälpte mig sjukt mycket, och jag har inte ens vart nära att bryta ihop idag ;) Jag har faktiskt haft ganska kul, och lärt mig en hel del intressant. Det är så här det ska vara! Nu ska jag sova så jag orkar gå upp och vara effektiv imorron, sista dagen. Tagga som fan! Sen blir det en helg i Sthlm för min del, och jag kan lova att jag längtar!

♥ /Vendela

RSS 2.0