And it goes like this

Kolla in den btw:
http://www.preklin.se/?p=43

Take me away to a place they call reality

Jag är sjuk. Fortfarande lite trött fast jag sov 13 timmar inatt. Mer förvirrad än någonsin. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till med mig själv. Men det löser sig nog. Ska träffa Emma en stund ikväll. Och anna och lisa. Kommer nog bli trevligt. Ligger massa efter i plugget efter Wermlandus-veckan. Men det är fan värt, jag har haft så kul. Och tidningen är så jävla snygg. Riktigt längtar efter att den ska komma ut!

♥ /Vendela

That's right

Ledsen för att jag är stört dålig på att uppdatera här. Just nu är det lite för mycket att göra med pluggandet och Wermlandus för att jag ska ha tid med så mycket annat, jag är glad när jag hinner sova mer än 5 timmar på en natt. Inatt är det kulturnatt i Uppis, och jag sitter på redaktionen. I short och t-shirt, för det var varmt mitt på dagen när jag gick hemifrån. Jag kommer frysa ihjäl på promenaden hem. Tur att det inte är så långt! Martina hade inflyttnigsfika idag i sin korridor, det var jättetrevligt att se hur hon har det och träffa henne, kusin Camilla och hennes son Samuel i någon timme. Dom är jättemysiga! Sen redaktionen i en massa timmar. Men det börjar ta sig nu, nästan färdigt!

♥ /Vendela

I am titanium

6 timmars föreläsnignar idag då. På riktigt?! Jag fattar inte, hur tänkte dom där? Hade dom inte kunnat dela upp det hela lite bättre, igår hade vi bara två? Men jaja, det är väl bara att acceptera och se glad ut. Som vanligt. Efter skolan blir det redaktionen och en massa jobb igen, deadline kryper sig sakta närmre... Men jag får leka med layouten själv den här gången, så det kommer bli snyggare än ever!

♥ /Vendela

Your wish is my command


Mmmmm, bra musik. Jag ska gifta mig med Adam när jag blir stor. Bara så ni vet att han är paxad.

As far as I know, it's all a waste


This is a place where you mind can escape
All the problems of today and go far, far away

This is a time with no history

Welcome to mystery


Look into my eyes and I'll own you

Nu har jag hunnit sova ikapp mig själv några timmar iallafall och känner mig mycket piggare och gladare än igår. Frukosten är avklarad, min köksvecka flyter på som den ska och snart kommer pappa och Martina ner till Uppis. Jag ska hjälpa dem att flytta in henne i nya rummet, borta på Kantorn. På köpet får jag träffa min kära pappa och åka till ikea. Win-win! Solen skiner och livet är vackert!

♥ /Vendela

Märkte du paniken i min blick?

Väldigt kär/ obegripligt ensam

Underbaraste låten på länge, igenkänningsfaktorn är skyhög!

How could you be so heartless?

In the night I heard them told
The coldest story ever told
Somewhere far along this road I lost my soul

What the fuck?!

Livet är underbart ibland! Det går i 320 och jag sover inte så jättemycket. Det där med att kurera förkylningen har jag nog redan gett upp, hinner fan inte :p Kanske till helgen? Neeeeej, då måste jag ju plugga ikapp :p Men jag har kul iallafall, det är det som betyder något!

♥ /Vendela

RSS 2.0