Between those two points

Nu blir det utgång, förmodligen på S2 i borlänge. Och nej, jag är inte ute för att ragga, jag är ute för att skrämma folk. Vilket är en bra förklaring till att jag har mina 12 cm klackar, så jag är nästan 1,90 m. Det känns bra vill jag lova ;) Ska strax åka till Lekke och förfesta med Emma, Linda och Emma ;) Jag har inte varit såhär lycklig på länge vill jag lova!

♥ /Vendela


Är det såhär det känns att vara lycklig?

Jag är hemma igen :D Efter en underbar stockholmstripp och en mysig skånevecka med en del shopping och solande så är jag tillbaka i Leksand. Mitt barndomshem, även om jag inte längre kan kalla det mitt hem med hela mitt hjärta. Men vad spelar det för roll? Här finns många av de personer som betyder mest för mig. Och som en liten klok flicka hade skrivit i gästboken i Ljusbodarna; "Rikast är den som har mest av det den älskar i sitt hjärta". De orden fick mig att må bättre idag. Jag har massor av det jag älskar i mitt hjärta. Och jag är ganska lycklig egentligen, när jag inte går omkring och kommer på en massa skit som skulle kunna få mig att må dåligt, förstorar upp det till gigantiska problem som nästan får mig att gå under. Det ska jag sluta med, för jag vill må bra. Och inget, INGET problem är för stort för att jag ska klara av det. Så länge jag har er vid min sida och i mitt hjärta är jag stark, ni vet vilka ni är. Tack för att ni finns, jag älskar er. Och även om jag inte säger det tillräckligt ofta, så hoppas jag att ni vet det ändå

♥ /Vendela 

When you see me drift


If I could write you a song



If we agree

Haha, jag kom hem strax efter nio på kvällen idag. Har typ hunnit packa upp och packa igen, imorron bär det av mot skåne =) Ska bli awesome! Mina dagar i Stockholm har varit jättebra. Jag har, förrutom att umgås en massa med A, hunnit med att träffa två klasskompisar. Jag saknar min klass nu, längtar tills skolan börjar igen. Det är ju mindre än halva sommarlovet kvar nu, så nedräkningen har börjat. Har massor att planera och fixa innan start, så drar nog till Uppsala typ i mitten av augusti eller så =)

♥ /Vendela

We used to be


Måttligt scary video, men jag gillar låten. Den är liksom poppig och vacker, men samtidigt mörk och sorgsen. Videon passar.

Så nära får ingen gå

Nu sitter jag här vid datorn igen när jag borde sova. Ville bara uppdatera snabbt innan jag sussar sött ;) Imorron är det jobbet, och sen drar jag direkt därifrån till Stockholm. Ska hälsa på A en sväng, så får vi se vad som händer. Kvällen har vart underbar, var hemma hos Emmsi. Hon, jag, Linda och Lisa var till västanviksbadet och spelade lite minigolf. Jag kom inte sist iallafall ;p Sen kom Anna och mötte upp oss och vi vandrade hem och kollade på film, och åt massa onyttigheter. Det är tur att jag cyklade dit och hem igen så kanske jag förbrännde lite ;) Haha! Jobbet går faktiskt rätt bra just nu, vi har typ en 20-30 besökare om dagen. Det är jag nöjd med =) Imorron kommer det ett gäng som ska fira en nybliven 60-åring, så både jag och Lisa ska jobba. Det blir trevligt. Och nu har jag skrivit totalt osammanhängande, så det är nog dags att gå och lägga sig. Puss

♥ /Vendela

When I get older

Igår bakade jag en dubbelsats bullar, tre långpannor kladdkaka, 4 limpor solrosbröd och en dubbelsats bondkakor. Det tog mig en halv evighet och jag kom väl hem runt 12. Så jobb från halv 9 till halv 12, 15 timmar i sträck? Någon som är sugen på det? Jaja, idag blir det lugnare, jag stannar i bodarna över natten =) Skönt! Strax dags att åka. Men ärligt talat hörni, jag jobbar typ mina sista dagar nu fram till lördag. KOM OCH HÄLSA PÅ MIG! 

♥ /Vendela 

Come with me to a place thay call reality


Skön låt! :D

I don't know where to go from here

Jag har varit rädd för ett åskoväder en gång tidigare, och den gången slog blixten ned i ett träd typ 100 meter från mitt hus. Det var innan i natt. Det var inte så trevligt att vakna av att det åskade så hela huset skakade, för att sedan se en massa blixtar. Försöka räkna sekunder mellan blixtar och åska för att få en uppfattning om hur långt bort ovädret var. Och inse att det i princip både åskade och blixtrade konstant, det gick inte att urskilja vilket muller som hörde till vilken blixt. Jag blev så rädd att jag nästan trillade ur sängen, ensam som jag var uppe i Ljusbodarna. Jag vet ju att jag alltid är välkommen hem till grannarna om jag får problem eller blir rädd, men ärligt talat - vem ger sig ut i ett regn som är så kraftigt att man knappt ser en meter framför sig? Så det var bara att bira ihop, ligga kvar och hoppas att det skulle gå över snabbt. Vilket det inte gjorde, så jag låg vaken någon timme och var inte så himla pigg när det var dags att vakna och gå till jobbet. Viskvällen idag blev lite förstörd av att det åskade och regnade, men det var trevligt ändå. Vi satt inne i raststugan med elden sprakande, och Linn var lika underbar som vanligt. Nu är jag så trött att jag snart går sönder. Tur att jag får sova nu. Imorron ska jag nog baka halva natten, det blir nog inte så mycket sova då... Men jaja, det blir säkert kul. Sova kan man göra när man är gammal, som min kära Emma alltid brukar säga ;)

♥ /Vendela

I remember you walking away

Nu är jag så trött att jag håller på att ramla ihop. Eller jag var tröttare tidigare, men nu har jag sovit mellan 7 och 10 typ ;) Igårkväll var det Etage för hela slanten med bästa brudarna, jättekul! Det var alldeles för länge sen! Sen sov jag hos Emma i typ 3 timmar, mamma kom och hämtade mig och vi åkte till Insjön där jag har suttit i sekreteriatet och sen som domarsekreterare hela dagen. Regionala dressyrtävlingar och en massa vackra ponnyer att titta på. Trevlig dag, trots tröttheten. Imorron blir det upp tidigt och cykla ut med reklam inför viskvällen på tisdag. Kom om ni har tid, Linn är jättebra på att prata och sjunga och berätta om fäbodar =) 19:00-21:00 är det, för er som undrar ;) Nu blir det sängen, för jag har en 6 dagars jobbvecka framför mig, och sen drar jag till Stockholm i 4 dagar! :D Underbart!

♥ /Vendela

Allting kommer bli bra till slut


Äntligen! Jag älskar den här låten, knarkade den hela tentaveckan, så skönt att bara pumpa jättehögt att allting kommer bli bra till slut, du ska se att allting ordnar sig. Och nu behöver jag den verkligen igen, allting är så messed up. Men allting kommer bli bra till slut, du ska se att allting ordnar sig.

I could really use a wish right now


Vacker liten låt! Trots att jag inte är världens största fan av B.O.B än, så ÄLSKAR jag Hayley! Hon har en underbar röst och dessutom är hon sjukt vacker och sexig.

Hold back, tears won't change a thing


Nu är jag trött! Borde sovit för rätt länge sen, men hittade på så mycket annat som var kul att göra ;p Idag cyklade jag till Leksand och förbi Lisa på vägen. Det är nästan 2 mil, jag är stolt ;) Sen jobbade vi hela dagen, det var rätt mycket folk. Hornblåsarstämma, vackert så jag fick gåshud ^^, Det är så vackert, och kulning är ju fantastiskt! Jag förstår inte hur man kan få fram så mycket ljud ur en lite människokropp? Fascinerande! Imorron är det upp tidigt, Lillasyster tävlar och jag ska följa med =)

♥ /Vendela


Just give me a little bit more

Idag ska jag cykla till leksand, och inte bara det. Jag måste förbi Lisa på min cykeltur, eftersom hon inte var smart nog att ta med sig mjukbulla och bullar när hon åkte bil upp igår morse. Ibland blir man bara så glad över att andra tänker. Nej, nu är jag lite bitter. Lite trött är jag, Linas hemmafest igår var jättekul så det slutade med att jag cyklade hem kvart över 3. Somnade nog strax efter 4, hade kunnat behöva lite mer. Men nu är det som det är antar jag, och jag måste ge mig ut på min 1,8 mils cykeltur snart, i typ 30 graders värme och strålande sol. Kommer vara jättefräsch när jag kommer fram.

♥ /Vendela

Replacing this pain with something numb

Bra att jag skulle ha cyklat hemifrån för typ tio minuter sen. Jaja, jag får väl cykla fort. Ska hem till Emma, sen vidare in till Leksand för att äta sushi, dags att prova nya stället ;) Sen ska vi vandra omkring på soliga torsdagen och lite så också, det blir mys.


Idol-Toves debutsingel! :D Låten är bra, men jag tycker inte riktigt att det är hennes stil till hundra % och det känns inte som om hennes röst och känsla riktigt kommer fram. Lite besviken är jag, hade väntat mig lite mer av den tjejen.

♥ /Vendela

It's easier to run


Ni kanske minns att jag tipsade om Oskar Linnros fantastiska låt "Från och med Du" för några månader sen? Även hans före detta bandkompis från Snook går solo nu, Daniel Adams-Ray. Jag måste säga att även hans låt "Dum av dig" är underbar! Fantastiskt begåvade killar båda två, vilken är er favorit?

♥ /Vendela

I was aiming for the sky

Godmorgon världen! Idag är en bra dag, solen skiner från en klarblå himmel och jag har varit ute och ridit en sväng. Tog ett rejält dressyrpass på bäbisen, Nikkis ska ju tävla på lördag. Så han behövde böjas och jobbas igenom lite grann. Det var underbart kul! Nu är det dags att lägga sig på balkongen och pressa en stund, underbara sommar och sol och lov! :D Sen blir det hem till Lisa och baka och kolla på lite mer lägenheter... Puss på er, idag mår jag bra!

♥ /Vendela

Be careful what you wish for


Ska man göra en cover så ska man göra låten bättre än originalet. Det tycker jag faktiskt att Mayday parade gör. Jag kan erkänna att jag älskar Pussycat Dolls originalversion, men Mayda Parade's version är lite kaxigare och lite coolare helt enkelt. Lyssna på båda och jämför, vad tycker ni?

♥ /Vendela

If i had a hammer

Okej, dags att ta tag i bloggandet igen, efter min lilla semester. Det är så svårt att skriva nu, jag vet inte vart jag ska börja. Det har hänt så mycket under tiden, och jag vet inte vad jag har tid att berätta om, vad ni vill läsa om, eller vart jag ska börja. Så jag skriver lite om vad som hänt nyligen. Har befunnit mig i ljusbodarna och jobbat de senaste 10 dagarna, men nu är jag hemma för ett tag =) Ljusbodarna är lika undebart som vanligt, mitt andra hem. Utan el eller rinnande vatten, men man klarar sig rätt bra utan sånt egentligen. Man känner sig närmre naturen på något sätt. Lite för nära ibland, eller det tyckte jag iallafall när jag vaknade igår morse. Av att en mygga surrade vid mitt öra, jag kollar upp och slår den rakt in i väggen. Död mygga, kändes bra eftersom jag hade kämpat mot den typ 4 nätter. Sen såg jag att det var hästmyror på halva väggen jag låg med huvudet brevid. Inte världens trevligaste uppvaknande, sen låg jag med matkniven och halshögg dom allihopa. Det tog en timme, men det var fett värt det. Sen städade jag ur huset och gick till jobbet, det är ett tag tills jag ska sova där igen tror jag. Lisa är hemma och jag var hos henne igår på kvällen och planerade upp en massa. Om jag har tur blir det en resa till Stockholm inom en snar framtid =)

♥ /Vendela

RSS 2.0