Make up your mind

Väl hemma från nollningsavslutningen önskar jag verkligen att jag kunde säga att vår grupp var fett bäst! Dock hade det nog inte varit helt rättvist. Visserligen skrattade alla jättemycket åt vår film, men jag tror att det var mer för att annas skratt är så underbart smittsamt och inte för att vi var så roliga. Men det är inget fel med det ;) Jag måste säga att alla grupperna har gjort ett sjukt bra jobb, och nu är det bara upp til generalerna att avgöra vilka som vart allra bäst. Trots att jag är världenes tävlingsmänniska så spelar det mig ingen roll om vi vinner eller inte, jag har haft sjukt kul de här veckorna och det är det som är viktigast! Tack alla som gjort att min studieperiod har fått en så underbar början! ♥



Som sagt, bland dom stördaste ögonfransar jag någonsin haft ;) Men I like!


♥ /Vendela

 


Så kom om ni kan, kom om ni vill

Jag saknar att kunna sätta mig vid datorn och blogga direkt när jag kommer hem från någon fest mitt i natten. I vilket fall som helst så ska jag ju flytta idag, så i fortsättningen kommer jag kunna göra det igen =) Igårkväll var togasittningen som jag pratade om, helt stört! Vi var typ över 90 pers som klädde oss i lakan i ett försök att efterlikna de gamla romarnas fantastiska klädstil. Jag bar även lösögonfransar för första gången i mitt liv. Jag måste säga att det var lite svårt att få dom på plats, men fett värt det! Mina ögon blev typ dubbelt så stora, försöker fixa en bild ikväll ;) Sen gick vi vidare till Norrlands och där spelade Florence Valentin. Det var underbart! Jag stod nästan längst fram, och det var värt varenda bruten tå! Herregud, jag ser nog ut som ett vandrande blåmärke nu. Jag vågar inte kolla. Men A har lovat att han ska inspektera när han har kommit tillbaka till stan ;)

♥ /Vendela

But words left unspoken

Nu sitter jag i skolan och pluggar. Kanske inte bästa sättet att spendera en lördagsmorgon på, men vi har fallavslut på måndag morgon och jag har inte pluggat nått. Inte bra! Och det går inte att plugga i lägenheten idag heller, Jimmys två kompisar är där. Och jag menar, fem pers i en tvåa- hur fan ska man kunna koncentrera sig? Men här i skolan är det lugnt och skönt. Har lyckats ta reda på en del av det jaf ska iaf, tänkte försöka hinna med lite imorron också efter att pappa har kommit ner och hjälpt mig lfytta ut allt till nya rummet. Nu ska jag nog bege mig in till stan snart och köpa lite grejer till toga sittningen ikväll, vill ha ett rosa lakan, lite säkerhetsnålar, ett guldband och lösfrajor. Får se om jag får tag på det ;)

♥ /Vendela

I shift shapes just to hide in this place

Det är alltid kul att komma hem från krogen. Och inse att man färgat håret rosa, gjort av med alldeles för mycket pengar och dessutom ätit en massa onyttig skit. Jaja, det var kul iallafall. Och hårfärgen gick nästan helt ur när jag borstade håret. Det blir bra det här. Nu ska jag sova, och det ska bli rent utsagt äckligt skönt! Imorron blir det nog upp någorlunda tidigt, till BMC och plugga. Sen blir det Toga-sittning, en av våra sista nollegrejer. Känns lite sorgligt, men ska ändå bli jättekul! :D


♥ /Vendela

Forgotten the taste and smell

Sitter i skolan och skriver igen, vet inte om jag vill hem till lägenheten. Jimmy fyllde ju år igår, så två av hans kompisar kommer ner idag och ska sova över. Kul. Eller inte. Men dom får nog ta min soffa så sover jag i rummet med Annso ;) Jag är trött och känner mig fet för jag har ätit en massa kakor hela dagen. Men ikväll är det utgång som gäller igen, så det ska minsan dansas bort! Haha, har inte så höga förväntningar inför ikväll. Men det blir säkert kul. Jag menar, bara namnet säger ju det "Kôrvkväll" ;) Och jag insåg just att det inte finns en enda bild på facebook på mig från läkarnollnigen! SCORE!

♥ /Vendela

Strong as a fight

Herregud! Igår hade vi uppdragskväll, vilket bland annat innefattade att dricka en öl med två tamponger i munnen, inta moskva, göra en permobil, baka en tårta och invadera polen. Det bästa är att allt finns på film! Haha, det var en av de bästa tjejkvällarna jag haft här nere, mina vänner är för härliga! jag tänkte skriva igårkväll när jag kom hem, men internetet var nere, så nu sitter jag i skolan och skriver. Men det är dags att springa iväg till lektionen nu...

♥ /Vendela


Men du om nån borde förstå

Nu är det mer än ett dygn sen jag skrev här senaste, och det är jag verkligen ledsen för! Livet har gått alldeles för fort igen! Igår var det skola från halv 9 till 5, vi hade bland annat hjärt-och lungräddningsträning vilket var mycket intressant. Efter det var det baara att bege sig direkt in till stan för pubrundan som började halv 6. Eller ja, jag hann byta t-shirt innan. Och det var typ allt jag hann. Tur att gulliga Lena såg till att jag fick i mig middag, hon lagade en matlåda med tortellini med pesto och parmesan och tog med sig. Helt sjukt gott! Sen blev det som sagt pubrunda, jag har idag 11 streck på armen men jag kan tyvärr inte påstå att jag förtjänade allihopa. Men mer än hälften iallafall ;) Sen har jag även ett grönt hjärta på högra kinden (som inte går bort) och ett "Ka" i samma färg i pannan som inte heller vill gå bort helt. Måste säga att det var en av de roligaste kvällarna på länge, om ni har tur så får ni se lite bilder senare. Hann inte sova mycket mer än 4 timmar inatt, och av dom tror jag att jag sov ungefär hälften... Jag kunde verkligen inte sova. Och det störda är att jag inte ens är trött. Dock är jag ganska sjuk, halsen känns som ett öppet sår och huvudet spränger. Näsan är totaltäppt. Men vad fan, det är värt det!

♥ /Vendela

Even though I know they're no good for me


Låten har gått på repeat i mitt huvud nu i några timmar, så jag tänkte att ni kanske också ville lyssna på den? ;)

♥ /Vendela

It's the risk that I take for the chemistry

Jag skulle vilja säga godmorgon, men jag kan nog inte påstå att det är en sån idag. Jag har just insett att det inte spelar någon som helst roll när jag går och lägger mig på kvällen, jag sover inte mer än 6 timmar. Jag somnade vid 11 igår, rätt tidigt tyckte jag och var stolt. Sen vaknade jag strax innan 5, och kunde inte somna om trots att jag visste att det skulle dröja 1,5 timmar innan väckarklockan ringde. Vilket leder till att jag har en ganska fin huvudvärk idag. Fan, jag vill sova ut ordentligt snart! Det får väl bli i helgen eller så, börjar tidigt alla dagar resten av veckan har jag för mig. Min dator har börjat dampa igen, vet inte vad det är för fel på den. Mamma hittade inte min bankdosa i mitt rum hemma, så den är borta. Måste gå till banken och fixa en ny, hinner förhoppningsvis med det imorron. Mitt liv går bra just nu (y)

♥ /Vendela

Och jag kan inte skilja på

Okej, nu är jag hemma och ska sova. Det var rätt kul att åka sopsäck i slottsbacken. Jag och Mårten klämde ner oss i en sopsäck, det blev utan tvekan kvällens roligaste åk. Det gick sjukt mycket fortare! Kvällen var helt okej, After Ski sittningen var inte så kul som det lät. Men jag hade iaf tur nog att hamna brevid trevliga människor, så jag var glad ändå. Men som sagt, man ska inte dricka alkohol när man är trött, förkyld och har feber. Därav den tidiga kvällen. Nu blir det nog till att sova så jag är pigg till imorron, dagen börjas med fotografering klockan 8:30. Great! Sen blir det pubrunda på kvällen, och vi ska tydligen förbi alla nationspubar. Det kommer ju gå bra. Eller inte ;) Jaja, kul blir det nog iaf.





♥ /Vendela

 

 

 


Triyng not to fall asleep

Nu sitter jag på BMC och pluggar lite, ska snart dra vidare in mot stan för att åka pulka (?) och gå på After-Ski sittning. Jag vet att jag egentligen inte borde göra det, jag borde gå hem och vila. Jag mår inte helt bra... Och jag borde plugga mer än jag gör. Men just nu orkar jag inte. Jag tar tag i det en annan dag. Sen tror jag att jag har tappat bort min pinkodsdosa till internetbanken. Måste be mamma kolla efter den hemma. Verkligen lyckat om jag har tappat bort den, poäng till Vendela. Ibland hatar jag mig själv. Men nu ska vi inte vara så negativa! Jag ska på After ski och ha kul. See ya!

♥ /Vendela

Sleeping beauty

Godmorgon! Idag är jag pigg och glad igen, vilket är smått otippat. Jag sov typ 6 timmar i natt med, så jag kommer säkerligen somna på någon föreläsning idag med. Tur att jag har Lena och Emil som väcker mig x) Men i vilket fall som helst så var det värt det, vi vann ju ett fucking gyllene stetoskop, och det var sjukt kul. Alla är så snälla här, inte alls som i leksand. Förresten så tänkte jag att ni kanske vill se en bild från maskeraden i lördags? Jag snodde en från Johannas blogg ;)

Alltså Törnrosa (jag), Lisbeth Sallander (Johanna) och Sandy från Grease (Matilda)

♥ /Vendela 


Victory

Vi vann det gyllene stetoskopet och jag är lycklig! Och faddrarna är stolta över oss nollor, right? ;) I vilket fall som helst så känner jag att jag iallafall bidragit lite till dagens seger, och det kändes jävligt bra. Jag menar, "denna stadsdels namn inleds av en del av en känd hiphopryttares namn". Vem hade inte tagit det liksom? ;) Urg Urg? Kirurg! Jag älskar Uppsala och det här har varit en av de bästa kvällarna på länge. Trots att jag inte har något som helst lokalsinne eller knappt kan skillnaden på höger och vänster...
 


♥ /Vendela

 


Been there, done that, messed around

Idag har jag bland annat sprungit i bara underkläder genom hela a-korridoren på BMC, spexat för sjuksköterskenollorna, och klätt in hela Emil i toapapper ;) Det går bra med nolleuppdragen! Nu sitter jag i Lenas lägenhet och skrivet en snabbis innan vi ska dra vidare till domkyrkan, möta upp dom andra och sen ska vi vinna det gyllene stetoskopet. Hade jag tankt iaf. Vi får se hur det går ;)

♥ /Vendela

This is my mixed tape for her

God morgon, nu sitter jag på BMC och ska plugga. jag gick upp tidigt för att gå hit och hinna plugga lite iaf, det är mycket annat nu så jag hinenr inte annars. Plus att jag inte kan koncentrera mig ordentligt i lägenheten med Annso och Jimmy springande omkring hela tiden. Det blir liksom ingen lugn och ro. Men nu ska det sättas igång och inte sittas här och skriva ;)

♥ /Vendela

She lives in a fairytale now

Nu är jag tillbaka i Uppsala och det känns sjukt bra! Jag skrev ju kontrakt på rummet jag ska bo i i torsdags och hade hoppats att jag skulle få flytta dit på torsdag, men nu blev det ändrat. Pappa skulle ju komma hit och hjälpa mig i samband med att han tömmer sina föräldrars lägenhet, men nu ska det tydligen snöa på onsdag och torsdag så nu åker han imorron/tisdag istället. Och då har jag inte tid att flytta. Men han sa att han kommer ner och hjälper mig i helgen istället. Min familj är underbar! Det ska bli skönt att få något eget ställe att bo på. Inte för att jag inte gillar att bo här hos Annso och Jimmy. Men det är lite jobbigt också... Äsch, det ska nog gå bra det här. Nu ska jag strax skicka en arg insändare till UNT. Jag har skrivit den som ett nollningsuppdrag, om hur jag hatar utseendefixeringen i dagens samhälle x) Haha, det blir nog bra ;)

♥/ Vendela

The rumour said fire


Nu åker jag strax hem till Uppsala. Tänkte bara tipsa om en myslåt först ;)

♥ /Vendela


I guess you do the dirty now, and I do the dancing

Tänk vad det är mysigt att vakna och kunna säga, det första man säger för dagen; "godmorgon sötnos". Även om der bara är till katten som sover under ens täcke ;) Första gången jag vaknade och tände ljuset imorse kände jag inte igen mig. Jag förväntade jag mig att se Annsos lägenhet i Uppsala. Sen kom jag ihåg att jag var i Siljansnäs. Bra Vendela! Idag är det en massa som ska fixas och packas och planeras. I eftermiddag åker jag tillbaka hem till Uppsala. Det ska bli skönt, men samtidigt är det sorgligt. Jag har inte ens hunnit träffa Anna, Emma och Lisa bara en liten stund... Men dom får komma ner till mig snart och hälsa på! :D


♥ /Vendela

And isn't it ironic?

Maskeraden ikväll var kul. Det var underbart att träffa alla gamla kompisar, men hemskt att träffa alla fjortisar igen. Jag är bara så glad att jag har flyttat från leksand. Samtidigt som jag är ledsen, det finns underbara människor i Leksand med. Iallafall vill jag säga tack Malin för att du bjöd mig, jag hade jättekul! Nu blir det nog till att sova för jag ska upp imorron och packa och så. Vet inte, men kanske blir en sväng förbi ridklubben imorronbitti för att kolla på hopptävlingen? Jag vet inte om jag orkar upp.... Vi får se om jag tar sovmorron eller inte... Nu är jag trött och ska sova.

♥ /Vendela

Just wanted to tell you I'm sorry

Sen jag kom hem har jag bråkat med nästan hela familjen. Jag hatar att bråka och det här är inte det minsta kul. Jag är bara så himla grinig just nu. Eller ja, jag är alltid en väldigt känslosam person och håller inget inom mig. Men just nu önskar jag att jag kunde det, jag vill bara vara här och mysa med er den här helgen. Nu har jag tillbringat halva tiden här hemma instängd på mitt rum, resten har jag skrikit och gråtit. Eller nej, det har jag inte. Men det känns nästan så... Förlåt för att jag är så här, jag älskar er!

♥ /Vendela


Just be whoever you want to be

Det är konstigt att komma till huset man bott i nästan hela sitt liv och inse att det inte känns som hemma längre. Jag vill inte vara här, jag vill vara i Uppsala med mina nya vänner! Fast samtidigt vill jag vara här och träffa mina gamla vänner. Det är jobbigt att vilja vara på två ställen samtidigt. Det är svårt att vara två olika personer på samma gång. Eller det är jag egntligen inte, jag är fortfarande så mycket jag som jag bara kan bli. Men jag tror att det har hänt så mycket den senaste veckan att jag helt enkelt har förändrats och utvecklats en hel del. Jag vet inte ens om mina kära kompisar kommer känna igen mig x) ja, vi får se imorron ;)

                          


♥ /Vendela


So easy

Idag har jag skaffat mig vuxenpoäng så det bara smäller om det! Jag har både skaffat e-legitimation och sökt csn. Jag är riktigt stolt över mig själv. Sen fick jag världens snilleblixt om nollningen imorse när jag stod och sminkade mig. Min grupp tyckte att det var lika genialiskt som jag när jag berättade, så vi kör på det! Vi har även utfört 2 uppdrag idag, det har vart jättekul! Ikväll åker jag hem mot leksand. Det är trisst att jag missar en massa kul som händer här nere, men samtidigt ska det bli kul att träffa familjen och alla tjejerna igen! :D Det kommer nog dröja en månad eller så innan jag har tid att åka hem igen...

♥ /Vendela

Jag ♥ Uppsala

God morgon! Jag fattar inte varför jag envisas med att gå upp så här tidigt när jag ändå är typ färdig... En timme innan jag måste gå!? Speciellt nu när jag faktiskt behöver all sömn jag kan få. Jag måste bli bättre på att uppskatta hur lång tid jag behöver ha på mig på morgnarna. Nu ska jag iaf äta frukost och packa lite mer, drar hem till Dalarna ikväll! Ska bli skönt att träffa alla, men samtidigt vill jag inte åka härifrån! Jag har träffat så mycket underbara människor och haft så sjukt kul! Tur att jag kommer tillbaka igen om 2 dagar ;) Jag älskar Uppsala!

♥ /Vendela

Och jag tror du ser hur jag faller mer och mer



♥ /Vendela


Kiss me good bye, I'm defying gravity

Idag är något av en lugn dag. Vi har mest bara vart i skolan, sen blev det dags att ta itu med nolleuppdragen. Jag kan inte riktigt avslöja vad vi har gjort ifall någon av våra motståndare har läser det här, men kul har vi haft iaf! :D Gå med i gruppen jag startade på facebook allihopa, "Per Vers" ;) Vi behöver äckligt mycket medlemmar innan nästa söndag, så bjud in era vänner också allihopa! :D Nu borde jag sitta och plugga, men jag pallar inte. Det blev naturgodis och en stunds mys vid datorn istället. Skönt att chilla en stund. Jag vet inte om våra faddrar blir lite besvikna på oss om vi inte är ute ikväll? Men till och med kirurger behöver vila ibland. Imorron är det mer uppdrag som gäller så ;)

♥ /Vendela

Stop calling, I'm kind of busy

Förlåt att det inte blev någon uppdatering här igår! Det var verkligen sjukt stressigt igår, jag hann knappt ens andas eller äta. Först skolan hela dagen, intervju med en patient, en läkare och en sjuksyster. Sen efter det sprang jag in till stan för att gå med i en nation och skaffa kårleg, det blev Värmlands nation. Sen hem, byta kläder och springa tillbaka till stan för middag med faddrarna. Det var någon där som bjöds på lite för mycket vin, så jag har inte helt klara minnen från kvällen... Men kul var det iaf, tills jag däckade på soffan. Vaknade klockan 4 imorse, sprang hem till Annso, vaknade igen vid 7, så sjuuuuukt bakis. Duschade, åt inte frukost, fixade mig iordning och gick till skolan. Tur att gårdagen var så himla effektiv, det gjorde att jag slutade efter lunch idag och nu sitter hemma i lägenheten i lugn och ro. Snart är det dags att bege sig in till stan igen för att först kolla på rummet jag kanske ska hyra, sen blir det Pubrunda med nollningsgruppen och faddrarna. Det är fullt upp nu, men I love it!

♥ /Vendela

Now the drugs don't work

Nu är jag så trött att jag inte ens kommer ihåg vad jag skrev i mitt förra inlägg x) I vilket fall som helst så körde dom världens största blåsning på oss imorse. Vi gick in i klassrummet och hade information om olika klubbar som fanns på skolan, olika saker vi måste köpa m.m. Sen lite om hur det var upplagt, vaccinationer och såklart det diagnostiska provet och den förberedande webkursen som alla hade missat. Det skulle det inte bli någon nollning p.g.a. en "incident" vid förra terminens nollning. Sen helt plötsligt bryter världens bråk ut, och det visar sig att typ 40 pers av dom som satt bland oss nya studenter redan hade gått en termin och var våra faddrar. Ja, jag blev riktigt jävla blåst. Jag trodde på varenda ord dom sa och inte många av dom var sanna. Men sån är jag, lättlurad och naiv. Men det var så kul! Sen har vi suttit i grupper och lärt känna varandra, ätit lunch, gått på några föreläsningar och sen lekt lekar hela kvällen. Nu har jag suttit och kollat ännu mer på vilken nation som borde vara lättast att få tag i bostad genom, och nu blir det nog sängen strax. Kan knappt hålla ögonen öppna! Jag saknar er där hemma, puss på er!

♥ /Vendela

I want to recognize your beauty is not just a mask

Idag har varit en förvirrande dag som har gått i 180. Jag är totalt slut, men nu ska jag strax bege mig in till stan igen för lite nollning. Allt är så nytt och förvirrande och jag vet inte hur jag ska hinna och arka med allt? Jag kommer helt enkelt inte hinna sova så mycket. Men jag menar, vad ska man sova för? Dom har ju sagt hela tiden att det inte ska bli någon nollning, men det var tydligen bara för att lura oss. Det blev ganska tydligt imorse, med alla fejknollor, dom var typ 40 pers eller så ;) Det är så mycket kul som jag vill hinna med att göra och ta del av. Tur att det inte är nån tenta på det vi gör de första 2 veckorna. Imorgon ska jag gå med i nation, det blir Värmlands. Gotta go, see you when I'm even more tired.

♥ /Vendela

And I'm so bored your words are making sense

Fick nyss veta att tjejen som hade varit ute och kollat på rummet innan mig tydligen hade tackat ja, så nu är det bara att fortsätta leta. Men ska ut och kolla på det andra på tisdag, hoppas det gå bättre! Nu ska jag sova snart så jag orkar upp till skolan imorron, jag är inte alls så nervös som jag trodde att jag skulle vara. Det ska bli kul! :D


♥ /Vendela

 


I don't believe in angels

Idag har jag gått nästan hela dagen. Först gick jag och Annso in till BMC och hon visade mig snabbaste vägen dig och sen runt lite grann där inne så att jag hittar imorron. Första dagen imorron, jag är lite nervös. Men det ska nog gå bra. Sen gick vi in till stan, gick omkring lite där, handlade middag... Sen åkte Annso hem för att passa tvättiden samtigt som jag begav mig ut mot mindre centrala delar av Uppsala för att kolla på rummet jag kanske ska hyra. Det var inte så svårt att hitta, jag hade en karta att orientera mig med. Väl där träffade jag Mia som hyrde lägenheten, den var ganska stor och fin. Rummet var stort och mörkt, men hade fönster mot soluppgången och en stor underbar klädkammare. Det var inte så centralt, 20 min med buss till BMC, 15 till stan. Men mycket nära både Ö&B och Willys, så jag kan handla billig mat m.m. iallafall. Ja, det finns både för- och nackdelar såklart. Jag ska fundera vidare, nu ska jag och Annso äta vår nylagade tacopaj!

♥ /Vendela

Something shimmering and bright

Nu på kvällen har vi bara varit i lägenheten och tagit det lugnt. Kollade på Kill Bill, den var ganska blodig och discusting, men ändå rätt underhållande. Sen har vi även kollat på Robinsson, första avsnittet för den här säsongen jag såg. Det var väl ungefär lika roligt som vanligt. Alltså sög det. Nu ska jag nog sova strax, imorgon ska jag ut och titta på ett andrahandsrum och sen någon dag i veckan ska jag nog kolla på ett till. Är mest intresserad av det andra faktiskt, men ska se hur det känns och så. Och så måste jag säga att Muse är riktigt bra. Hörde den här låten på tracks idag och lyckades för första gången komma ihåg vad den heter. Jag diggar den! Och jag älskar att jag alltid går och mimar med i musiken, folk lär tro att jag är konstig. Men det är jag ju också, så det har dom ju rätt i ;D



♥ /Vendela

I'm having nightmares from sleeping with the enemy

Jag hatar att drömma mardrömmar. Jag har vaknat typ 3 gånger inatt och vart så rädd att jag skakat. Det var en massa spöken och mordplaner, massa vapen och våld. Jag hatar det.
Jag hittade det lilla nyhetsinslaget jag är med på också, synd att jag alltid ska verka så korkad. Men ja, om ni vill se det  och få er ett gott skratt så gå in på http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=77,00.html?from=nav, klicka på unt.tv-rutan och kolla inslaget "första mötet med Uppsala" ;) Det är jag och Caroline och några killar som blir intervjuade... Sen har jag just hittat det perfekta jobbet för mig, men det är en vecka för sent för att söka det. Det suger ju. Jaja, jag får väl jobba som bartender på en nation eller så, det vore också kul :)

♥ /Vendela


How come yours don't make a sound?

Nu är jag bra trött vill jag lova! Det har hänt massor idag. Först var det typ liten mässa med alla nationer och föreningar som finns här m.m. Massor med information och gratis godis, pennor och kondomer. Toppen! Sen var det typ mottagning i aulan, massa tal och lite musik. Guidad busstur runt hela stan, vi blev intervjuade och filmade om det, sen guidad tur på universitetshuset och Gustaviasnka muséet. Massor med konst och intressanta historiska föremål! Måste ta någon/några dagar att vandra omkring där och beundra allt senare!



♥ /Vendela


Does it feel good?

Jag saknar min familj. Jag saknar mina bästa kompisar som är kvar hemma. Jag saknar att kunna stänga in mig på ett rum och vara ifred. Jag saknar stallet. Jag saknar ridningen. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag tror att jag är redo att börja rida igen snart. Snart.
Men jag kommer hem nästa helg och hälsar på alla. Och jag letar eget boende för fullt, det löser sig nog snart. Hoppas jag. Och när jag väl fått ordning på allt så ska jag försöka ta tag i allt igen, börja rida igen? Nån träning måste jag hitta på iaf, annars kommer jag få totaldamp. Eller engagera sig massa i en nation? Det vore kul tror jag. Typ som elevrådet. Och det var kul. Det som jag saknar mest går tyvärr inte att ordna på något sätt. Han är död och kommer aldrig tillbaka. Han lämnade ett gigantiskt hål i mitt hjärta, men jag överlever.


♥ /Vendela 


Just because I'm loosing doesn't mean I'm lost

Hm, igår kväll var trevlig. Vi kollade på "Made in Sweden". Jag såg inte ett program av det förra säsongen, men jag måste säga att den häs säsongen började bra iaf. Kommer säkert bli lite småberoende av den serien den här våren ;) Sen skulle vi kolla på "You, me and Dupree" också, men jag har redan sett den typ 4 gånger och Annso har ju tenta nu på morgonen, så vi sov istället. Nu är det nog dags att bege sig in mot stan, välkomstmottagningen är inte förrän vid 12, men jag tror att jag kan behöva lite tid på mig att gå vilse några gånger och försöka lära mig att hitta här ;)

♥ /Vendela

It's like forgetting the words to your favourite song

Nu sitter jag här nere i Uppsala i Ann-sofie och Jimmys lägenhet. Hon kom och hämtade mig på stationen, sen åkte vi hit, lagade och åt middag och nu är det allmänt chill framför tv:n (eller datorn, ni vet att jag trivs bättre här) Imorron blir det att försöka gå in till stan för att gå på välkomstmottagningen. Annso har tenta klockan 8, så jag får klara mig själv... Det ska nog gå bra. Jag ringer nån om jag går vilse, så får ni kolla eniro åt mig ;)


Bra låt!

♥/ Vendela


Byebye Leksand

 
Hej då kära Leksand, nu drar jag! ♥


You're always in my ♥


Jag hittar inte ens ord nog att beskriva hur mycket jag kommer sakna er alla! Jag vet att jag alltid sagt att jag hatar Leksand. Till viss del gör jag det också. Men samtidigt så älskar jag det med, för här finns nästan alla människor jag älskar! Mina underbara systrar och vänner och alla som finns här när jag behöver dom. Det finns många mer här i Leksand som jag kommer sakna, alla fick inte plats på bilden. Och jag har inte bilder på alla heller. Men i vilket fall som helst så... Ja, läs texten nedanför ;)


We'll be miles apart
I'll keep you deep inside
You're always in my heart
A new life to start
I may be leaving but you're always in my heart

♥/ Vendela


So hold my hand and never let me go

Nu har jag dammsugit hela huset, det är middagsbjudning ikväll. Jag ska nog ta och börja laga maten strax, tjejerna kommer vid 6. Jag håller på för fullt att packa, eller jag skriver på listan iaf. Jag behöver ju inte ta med mig allt nu, jag ska ju bo hos kompisar så länge. Tills jag får tag på nått eget. Vilket jag hoppas bli snart, även om det säkert blir trevligt att bo hos vännerna. Bara en snabbuppdatering om vad som är på gång ;)

♥/ Vendela


I could say I'm sorry, but I'm not

Ärendena på banken idag gick inte helt som jag hade tänkt. Jag skulle skaffa e-legitimation, viilket hon talade om för mig att jag måste göra hemma från min egen dator och internetbank. Jag försökte göra det, men då måste man ladda ner något säkerhetsprogram först. Jag fattade inte hur man gjorde, så pappa får hjälpa mig med det imorron eller så. Jag pratade med Ann-Sofie iallafall och det är okej att jag kommer ner på torsdag, sen beställde jag biljetterna ner och började skriva en packlista. Flytten känns mer och mer verklig för varje minut som går, och jag inser hur mycket jag kommer sakna leksand och alla mina underbara vänner och min underbara familj. Men samtidigt vet jag ju att dom finns kvar här hemma och att jag kan komma hem när jag vill. Det är dags för mig att släppa taget och ge mig ut på nya äventyr!


Letting go of all the things I know
With both eyes closed to the unknown

♥/ Vendela


Kicken, var är den?

Morgonen idag har varit lugn. Sa hejdå till min älskade storasyster imorse, hon åkte till Göteborg med sina kompisar och kommer nog inte hem förrän jag har åkt. Det känns ju lite jobbigt, jag kommer sakna henne! Jag har hunnit med att se två filmer också, Good luck Chuck och The house bunny. Båda var mysiga och roliga, skulle rekommendera att se dom om ni behöver nått roligt, romantiskt med lyckligt slut. Ganska förutsägbara båda två dock... Som alla sånna filmer. Nu ska jag bege mig in till Leksand för att utföra lite ädrenden!


♥ / Vendela


This isn't another girl meets boy


It's all false love and affection
You don't want me
You just like the attention


Ja, så har det vart med alldeles för många av killarna jag har träffat på sista tiden. Jag vet att de egentligen inte vill ha mig, de känner mig inte ens. De tycker bara att det är kul att leka med mig, antingen för att de tycker att jag är snygg eller för att det är "coolt" eftersom jag vart lärare på deras skola. Men jag tycker att det är kul att leka med dom med, så det gör inget. Men snart, när jag har flyttat så finns det en liten chans att jag orkar bry mig om att skapa något seriöst med någon. Eller kanske inte. Vi får se ;)

♥/ Vendela


Oh baby, it's cold outside

Jag satt precis vid datorn och tänkte skriva ett inlägg om att jag skulle ha en lugn eftermiddag och fixa en massa saker inför flytten nästa vecka. Så blev det inte direkt. Det ringde på dörren, där står en kvinna och säger att mina hästar har rymt och att hon såg dem springa iväg nedför backen. "Helvete" tänker jag och slänger på mig mina gummistövlar och en stalljacka som jag inte ens tittat på de senaste veckorna. Jag kutar ut i stallet, hämtar två grimskaft och en hink med mat och sen ger jag mig ut på hästjakt. Kutar genom halva byn, alla jag ser frågar om jag letar efter hästarna och säger åt vilket håll dom sprang. Jag kutar efter, spårar dom även i snön på vägarna och hittar dom till slut på en äng några kilometer hemifrån. Fy fan. Jag var tvungen att pulsa genom en halvmeter snö för att fånga in dom, och när jag väl är framme låter de dig infångas jättesnällt och tittar på mig som om dom undrar varför jag tog sån tid. Sen var det bara att promenera hem med en halvliter snö i varje stövel, gissa om mina fötter var sönderfrusna när jag väl kom hem?! Och mina lungor, efter den språngmarschen. Det är ju ändå typ 25 minus ute. Nej usch vad det svider att andas, nu ska jag dricka en massa grönt te!


Tanden, som förmodligen (som vanligt) var hjärnan bakom rymmningen ;)

♥/ Vendela


I've got a feeling that I don't belong

Igår var sista dagen på städjobbet i sälen. Eller egentligen inte, jag får ju jobba på helgerna jag är hemma i vår. Men jag tror inte att det kommer bli så mycket... Det var lite sorgligt, jag menar jag har ju ändå jobbat där i fyra säsonger nu tillsammans med Sussie. När hon hade skjussat hem mig gick hon ur bilen och kramade mig hej då och sa lycka till med allt och hör av dig. Hon grät. Och jag grät. Idag är det till att åka till Leksand och säga hej då till alla min akollegor på skolan. Det känns också sorgligt, jag har ju visserligen bara jobbat där i typ 10 veckor. Men jag har ju kännt alla där sen jag började gymnasiet. Jag kommer sakna dem!

♥/ Vendela

I adore you, I always have

Imorse när klockan ringde trodde jag verkligen inte att jag skulle palla jobba hela dagen, jag mådde verkligen skit. Jag hade en sprängande huvudvärk och mådde illa, tyvärr kan jag inte påstå annat än att jag förtjänar det efter igår. Men jag gick upp och klädde på mig, drack en kopp te och vilade i bilen hela vägen till sälen. Jag sov nog inte en enda sekund, det gjorde Emma och Lisa. Men när vi säl kommit fram och jag ätit lite frukost mådde jag bättre, så det gick bra att jobba. Fast Emma höll på att skrämma livet ur mig. Jag skulle gå in en stuga för att avsyna den, sticker in nyckeln i låset men inser att dörren redan är upplåst. Jag tänker inte mer på det utan öppnar bara dörren för att gå in. Så står Emma precis innanför dörren. Jag höll på att få en hjärtattack, jag förväntade mig att det skulle vara helt tomt i huset som det ska vara. Här är låten som spelats i mitt huvud hela dagen på jobbet;

I övrigt är den även med i ett avsnitt av gossip girl ;)

♥/ Vendela

Well you're certainly much more childish than I am



Gårdagens outfit; Turkos t-shirt med paljetter, svart tyllkjol, blommönstrade strumpbyxor, prickig rossett runt midjan och svarta högklackade stövlar till det. Men Martina har rätt, jag borde le oftare på bild.

♥/ Vendela


Maybe it's not my weekend, but it's gonna be my year!



Ikväll hade vi min avskedsfest, vi åt middag hemma hos emma, underbart gott som vanligt! Hade julklappsutdelning, jag fick en kokbok med olika recept på wookar; passat ju mig perfekt! Sen blev det förfest i gamla stugen innan vi drgo vidare till Bowlingen i rättvik. Kan inte säga annat än att jag kommer sakna mina brudar sjukt mycket, och att det var en bra sista utekväll i dalarna. Jag ångrar inget! Ska vakna igen om mindre än 4 timmar för att åka till sälen och jobba. Det känns ju mindre bra.... Men ja, det klarar jag väl. Jag klarar allt så länge jag har mina vänner på min sida!

♥/ Vendela

Rosa ♥

Hm, jag ska nog ta och börja använda den här snart tror jag ;) Är inte helt nöjd än, headern ska ändras m.m. Men på det stora hela gillar jag den!

♥ / Vendela

Hej!

Okej, än så länge håller jag mest bara på och leker med layouten, men så småningom är det tänkt att det här ska bli min blogg. När jag flyttar till Uppsala eller så ;) Och den ska bli grymt bra, bara så ni vet! ;D

RSS 2.0