Om du är rädd för mig, så är jag rädd för dig


Det är inte så vanligt att pop-artister gör covers på hiphop-låtar. Men ja, vad ska man säga? Jag kan inte annat än älska det här!

This could be the last time

Jag har nästan lyckats återhämta mig helt från helgen nu. Jag hann inte riktigt sova mer än 7 timmar på två nätter, mådde inte vidare bra igår... Men tentafesten var underbart kul, helt fantastiskt att så många från klassen kom, verkligen jättekul! Sen stockholm hela lördagen med mamma och världens sötaste lillasyster, lite shopping och sen globen horse show. Kul att träffa Gerda en stund, och alla andra från ridklubben. Sen kom jag ju inte hem förrän vid halv 2, och upp igen halv 7 på det för att jobba hela söndagen. Trött någon? Kanske lite jag.... Jag jobbade hela dagen på fikat, det var lite folk och jättelugnt och mysigt. Sen gick jag hem och kollade tv någon timme och däckade klockan 9. Idag har jag vart i skolan, nu kurs nya tag! Sen ner till Värmlands en stund och bakade knäckkakor till adventsfikat på söndag ^^, Kommer bli jättemysigt! Sista fikat för terminen, och det börjar bli dags att bestämma om man ska fortsätta nästa termin eller inte... Jag skulle vilja, för det är jättemysigt och jag trivs bra. Men hinner och orkar jag? Vi får se vad som händer och blir...

♥ /Vendela

This is hardcore


Robyn är nog sveriges mest begåvade artist. Jag har sagt det förrut, och jag säger det igen. Hon är sjukt bra! Tjejen har snart släppt 3 EP's det här året, och när man producerar låtar på löpande band som hon gör kan man tro att kvaliteten ska sjunka? Inte med Robyn, låtarna blir nästan bara bättre och bättre.

What am I supposed to do?


Angels with silverwings
Shouldn't know suffering
I wish that I could take the pain for you

Det finns nog ingeting jag inte skulle göra för mina systrar! Jag älskar dom över allt annat!

♥ /Vendela

I stopped believing in tomorow morning


Jättevacker låt! Lyssna på texten så förstår ni. Smärta. Peppa tenta nu då, god frukost och sen promenad bort till Pollacks...

I'll be here waiting

Jag följde med Ellie ner på stan en sväng idag efter skolan, för att köpa stift till pennan inför tentan imorron. Jag kom hem 3 timmar senare med hårvårdsprodukter för 200, och inga stift. Lyckat! Har haft en ta-hnad-om-mig-själv kväll, hårinpackning, peeling, epilering, dubbla ansiktsmasker.... Underbart mycket snyggare man känner sig, och man mår mycket bättre. Nu ska jag sova snart, så jag är pigg imorron. Förhoppningsvis ;) Håll alla tummar ni har så kanske det går bra.

♥ /Vendela

Open your eyes 'cause another day is dawning


Det här med att plugga kan man som sagt göra på många olika sätt. Kajsa tyckte tydligen att hon "behövde mer blod till hjärnan". Nu är det bara imorron som ska genomlidas, sen är det tenta. Imorron kväll blir som vanligt uppladdningskväll, och bästa sättet att ladda på är som alla vet att pyssla om sig själv. Hemma-spa med peeling, epilering, hårinpackning, och ansiktsmasker står på schemat för min del. Och innan det upp tidigt, bmc med Ellie och repetera mer detaljer, så vi verkligen är redo för tentan. Nu är fokus inställt, och jag har verkligen bestämt mig. Jag ska klara det här. Eller iallafall om de inte ställer jätteelaka frågor ;)

♥ /Vendela

What makes you think that you are invincible?

Jag tycker inte att vädret just nu är vidare behagligt. Det blåser sjukt mycket och rkt igenom alla kläder jag äger, sjukt kallt! Dessutom är det mörkt när jag går till skolan, och mörkt när jag går hem igen. Lite jobbigt. Men jag är rätt positiv ändå, det känns rätt bra med pluggandet. Det känns som om tentan kommer gå okej, och jag har en och en halv dag kvar att plugga =) Livet känns okej, och jag fyller år om lite mer än en vecka! Kommer bli awesome! Jag och Ellie och Katja köpte biljetter till preklin idag, kommer bli jättekul. 10 december. Och på lördag åker jag till Stockholm och träffar mamma och Nikkan hela dagen. Helgen kommer bli jättebra helt enkelt =)

♥ /Vendela


Kärlek?

Jag vet inte ens hur jag ska börja. Det finns inga ord som kan beskriva det jag känner, det finns inte tillräckliga för att förklara. Jag saknar dig så det gör ont, det känns som om hjärtat ska brista. Jag trodde inte att jag skulle överleva utan dig, du var min styrka att fortsätta leva. Du var ljuset i mitt mörker. Jag ville bara säga att jag saknar dig. Men jag klarar mig. Ett år. Ett helt fucking år har flugit förbi. Jag saknar tryggheten och värmen från din kropp. Känslan av att veta att du alltid fanns där. Saknad. Du var så vacker.


Without you I would feel so small

Jag lever fortfarande. Och pluggar nog mindre den här veckan än jag gjorde förra... Men jag har det rätt trevligt där jag sitter med Ellie på Bmc och pluggar, hon räddar mina dagar!

Det kan se lite olika ut när man pluggar... Ellie och Lisa är fantastiska i vilket fall som helst! Utan mina vänner hade jag aldrig stått ut med tentapluggandet.

♥ /Vendela

I thought you died alone


Underbar låt, verkligen en gammal klassiker.

Hell's burning

Hej, jag heter Vendela och jag bor på BMC. Nej, egentligen inte. Men det känns lite så just nu. Jag har vart där från halv 8 imorse till typ elva nu på kvällen. Känns inte så kul just nu, men när tentan är över och förhoppnigsvis kändes ganska bra så är det ju fett värt. En vecka. Om en vecka festar jag och klassen gärnet och bara njuter av att vi äntligen lyckats bryta oss ur vårt sjukt destruktiva förhållande med tod. Jag kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar. Idag var det pizza-kväll, vi beställde till Bmc och satt och hade det jättemysigt. Masserade varandras axlar/ryggar, och jag vill lova att det behövdes! Nu ska jag sova snart. Och kanske kolla på senaste avsnittet av chuck först? Om datorn vill ladda snabbt ;)

♥ /Vendela

Unless you didn't kill her

Idag har jag tvättat, lagat matlådor och städat mitt rum. Och pluggat en massa timmar. Som sagt är mitt liv roligt nu. Men det gäller att passa på att göra lite sysslor hemma som måste göras i veckan innan tentaveckan. Nästa vecka kommer jag ju inte hinne göra nått sånt alls ;p Efter imorron isolerar jag mig nog helt på BMC och pluggar livet ur mig. Och sover lite ibland. Kanske, vi får se... Imorron blir det iallafall pizza och disney-film med tjejerna som plugg-paus, fett nice!

♥ /Vendela

We were sweet


Seriöst så har hon en av världens vackraste röster. Kommer inte helt igenom i den här låten, men den är fin ändå =)

Shattered dreams

Godmorgon. Idag skulle jag äta mina kokta ägg till frukost, jag lagade dom igår. Medan jag var och handlade mat. I vilket fall som helst så skulle jag knäcka det första, och insåg att det var helt geggigt. Så jag provade ett till, och samma sak hände. Fan, går det att koka dom lite till nu? Jag vill ju inte behöva slänga allihopa... Där har ni min fantastiskt intressanta och inspirerande morgon. Jag ska strax dra till skolan och försöka göra resten av dagen till något mer intressant och inspirerande, repetition av dom första 6 veckorna av kursen? Börjar idag. Dom sista 6 veckorna får repeteras en annan dag.

♥ /Vendela

I know this hurts

Hej världen, nu är jag tillbaka i Uppsala. Det känns okej. Jag vet att jag har 1,5 vecka av konstant pluggande framför mig. Vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till det. Men det känns bättre än det gjorde innan jag åkte hem och laddade batterierna iallafall =) Hamnade på något sätt på lyckliga huset igårkväll. Det var rätt mycket folk, och rätt okej faktiskt. Dock precis samma människor som det var när jag var ute där senast, i augusti... Säger en del om leksand ;) Idag har jag mest chillat, hängt med underbara syster, lite med mamma, vart på promenad med Emma... Ja, jag har haft en jättebra helg! Själva åkandet tillbaka idag var ovanligt roligt, hittade både Maria, Lisa och Alex att sitta med på tåget. Sen var det direkt hem och städa i korridorsköket, då jag har haft städvecka. Och inte ens vart här i helgen. Men jag har ju så bra korridorskompisar att det ändå ser jättebra ut =)

♥ /Vendela

Looking for answers everywhere


Även detta en jättebra låt, fast videon är inte det bästa ever direkt. Men lyssna, I like!

If you love me let me go back

Idag har jag vart och shoppat med mamma, det var mysigt. Jag skulle inte köpa nått mer, men som vanligt blev det lite saker ändå =) På väg till Kupolen i bilen så sprang det en liten älg över vägen. Jättesöt liten typ. Sen när vi kom hem så red jag lillasysters ponny, det var mysigt värre. Nu ska jag ta och dra till min Emma och fira hennes födelsedag såhär 2 veckor i efterskott ;)

♥ /Vendela

I know, I know, I know


Kan inte säga annat än att jag har saknat Wombats ganska mycket sen senast dom släppte nytt för två år sen. Dom är sjukt bra!

Come with me tonight

'
Jag tycker att Tove är en sjukt duktig tjej! Lyssna bara på låten, videon suger.

I'm waiting for the

Underbara dag! Skolan var fett nice, hade en jätteinspirerande föreläsning av en man som varit helt fölamad i alla extremiteter. Nu har han rörlighet i armarna iallafall, och har dessutom startat det enda ryggmärgsskadecentret i sverige, tävlat paralympics m.m. Sjukt driven människa, underbart att höra hans historia. Sen redovisning av teratologin, kan vara den sämsta redovisningen jag någonsin gjort. Men ja, så är det ibland ;p Pappa hämtade mig efter skolan, vi åkte till Polismyndigheten och skaffade mig ett nytt pass. Goodie! Sen hem till Dalarna. Leksand är vackert i snön, min katt har legat på min mage och kurrat halva kvällen, hunden har pussat på mig den andra halvan. Underbart att vara hemma helt enkelt!

♥ /Vendela

She's everything I'll never be

Igår bakade jag med sandra, och sen gick jag på pubrunda med sanna och resten av värmlandsgänget. Eller ja, resten av gänget. Det var mest en massa intisar och alla andra dissade... Men jag och sanna hade kul iallafall. Det blir helt enkelt alltid bra när hon och jag festar tillsammans. Gick dock hem tidigt eftersom alla andra drog till eko-parken och hade snöbollskrig... Men ja, det var nog lika bra. Måste ju plugga hela dagen idag ;p Idag och imorron blir det sista rycket, sen tar jag helg på riktigt och åker hem till Dalarna.

♥ /Vendela

You're in my dictionary


More, more, more

Jag gick hem sent från skolan igår och funderade på vad jag skulle skriva. Om SNÖN såklart, precis som alla andra den dagen. Men sen funkade mitt internet inte när jag kom hem, så det blev inget av med det. Jag ville bara säga att jag tycker ändå att det är mysigt det här med snö. Det blir så ljust och vackert. Blåsten gillar jag däremot inte det minsta, men det blir nog bättre snart. Eller inte, jag bor ju i Uppsala... I vilket fall som heslt så gillar jag Uppsalienska snöstormar. Hemma hade vi kallat det ett vanligt snöfall. Men snöstorm går ju också bra. Idag ska jag plugga en massa, sen blir det bakning på Värmlands och en pubrunda på det. Gonna be awesome! Eller nått..

♥ /Vendela

I'm not gonna crack

Mitt liv går jus nu mest ut på att plugga. Det är lite mer än två veckor kvar till tentan, och det är ingen liten tenta. Och jag lever på mackorna jag fick från fikat på värmlands i söndags. Vilket betyder att jag för det mesta luktar vitlök, då jag gillar att krydda avocadoröra starkt! Imorron blir det pubrunda med Värmlandsgänget? Tror det kan bli kul, var länge sen senaste pubrunda. Det är kallt här i stan, men ser jag ut som om jag bryr mig? Nej, jag går då fortfarande i höstjackan. Har hört att man ska frysa in vintern? Funkar awesome!

♥ /Vendela

I'm inlove with all your dangers


Asså, fergie kanske inte är min störta idol. Men hon sjunger bra, och när slash har skrivit låten? Kan inte bli annat än bra! Tyvärr var den riktiga videon inbäddning inaktiverad, vill ni se den så youtuba. Vill ni bara lyssna så funkar det bra här ;)


Is it heaven or hell?

Jag sov sjukt länge idag. Till halv 2. Resten av dagen har gått åt till att inte göra något vettigt över huvud taget. Imorron är det jobba fika hela dagen, och sen lite plugg. Nice! Mindre än en vecka kvar tills jag åker hem en sväng, feels awesome! Godnatt

♥ /Vendela

Too good

he's over my head
he's all I need
I'm so strung out
he's out of my league

They don't see

he's down with me tonight
(Time to push off)

he's such a rush

he's such a crush
he's one in a million
he's such a rush
Can't get enough
he's pumping through my veins
he's too fun to be so gone with me
Too good to be true to me

And I break down as you walk away


Som jag har sagt flertalet gånger förrut så älskar jag verkligen hurts! Sjukt begåvade killar! Jag gillar visserligen wonderfull life och better than love mer än den här, dom är det lite mer fart i. Men det stay är en fin ballad, och det gillar vi vissa dagar i livet. Som idag ^^,

This was no accident, it was a therapeutic chain of events

Anyway så händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Jag mest bara pluggar, hänger med vännerna och chillar hemma. Men livet känns rätt så bra ändå måste jag säga. Jag och annika bröt ihop av skratt idag igen och jag grät lite, av något som inte ens var roligt. Som vanligt. Som läkarstudent får man tydligen lite konstig humor. Jaja, försökte se på Inglorious bastards igår, den är sjukt bra. Men jag sov i slutet, så ska väl se om det. Så misslyckat att somna, men är man trött så är man. Speciellt när den som ligger brevid redan har somnat. Jag har iaf börjat plugga inför duggan på fredag nu! Lite stolt, det finns en liten risk att jag faktiskt klarar den. Hoppas jag. Har lite frågetecken, men vi ska ha en genomgång med tjejerna imorron. Dom är bäst på alla sätt och vis!

♥ /Vendela

I'm trying to be strong and brave

När man börjar drömma mardrömmar innan man ens somnat ordentligt och sen inte kan sova på resten av natten, är det dags att gå till läkaren och be om sömnpiller då? Det här funkar fan inte, jag kan inte plugga ordentligt om jag inte får sova. Dugga på fredag och jag har inte ens tittat på skiten. Bra Vendela, verkligen bra. Igår var jag på Värmlands och bakade med Sandra en stund, jättetrevligt. Vi gjorde lite kokoskaka, kladdkaka och knäck-godis =) Sjukt goda! Jag har fortfarande en massa mat kvar som jag lagade i fredags morse och det är rätt skönt att veta att man inte behöver ställa sig och laga mat på en stund iaf =) Mamma bjöd med mig till globen precis efter tentan. Jag vill åka, men vet inte om jag kan. Jag vill. Men kan jag? herregud. Ja, jag måste prata med Annie också. Och lite annat folk. Jaja, det löser sig. Som sagt så har jag sjukt mycket att göra just nu, men ingen riktig energi att ta tag i det.

♥ /Vendela

RSS 2.0