So many times your ghost has followed me home

Amanda Mair
Vilken liten stjärna! Mysigare morgonmusik får man ju verkligen leta efter. Sjukt duktog liten tjej. Snart drar jag och Martina till Stockholm, hälsar på mormor, shoppar lite och sen är det The Concept på Debaser ikväll :D Fett pepp!

♥ /Vendela

Keep telling me I deserve better, I might believe it someday

The hard part isn't choosing, the hard part is living with the choices you make

What you dream of, what you long for

Om man vill dö söthetsdöden kan man alltid gå in här;
Söthetsdöden

♥ /Vendela

We walk the plank with our eyes wide open

Dugga imorron?! Känns...

ungefär så ja.

I can do anything i want

I can do anything i want!

Bara så ni vet.

Det måste va på liv och död

Hej, jag heter vendela och idag är jag lite trött. Fast inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Och inte det minsta bakis. Var ute igår. Först middag med Emma och Martina, en tjej från hennes jobb. Sen dansade vi en massa, Lisa och hennes klasskompisar kom, sen kom mina klasskompsiar och lite andra läkarstudenter. Jag dansade typ från halv 10 till 1, så jävla aweseome kväll! Nu är det dags att gå till skolan. Det tjuter fortfarande i mina öron. Jag hoppas fortfarande att det bara är tillfälligt.

♥ /Vendela

Just tell me the truth for once

Åka tillbaka tillUppsala snart. Inte som att jag känner mig vidare pepp på det just nu. Men det kommer nog kännas bra när jag väl är tillbaka. Eller nått.


Help me leave behind some reasons to be missed

Det är inte varje dag man får träffa en så här underbar person, och det var alldeles för länge sen vi spenderade så mycket tid tillsammans som den här helgen. Så tack Johanna för ett fantasiskt dygn, du är en underbar vän.

♥ /Vendela

RSS 2.0