This is the collapse

Jag vet inte ens vad jag ska skriva om här just nu. Livet flyter väl på som det ska, jag har nog inte mått så här bra och varit så här lycklig på en halv evighet. Jag har konstant fullt upp och sover inte så mycket. Men vad gör det när man har annat att få energi från? Idag har det vart skola tills nu, snart blir det torsdagspub på MedC en stund, vidare ner på stan för att middaga med Emma. It's gonna be awesome! Bara så att ni vet. Imorron blir det lite skola och en massa redaktionsjobb.

Vaken om natten och drömmer på dagen
För jag blir så dum av dig


♥ /Vendela

Don't go away

jag vill verkligen att Adele ska släppa sitt nya album NU! Rolling in the deep som första singel är väl helt okej, men Set fire to the rain är så sjukt bra, vill höra massor med mera! Och den finns inte ens på spotify ._. Jag måste verkligen bli bättre på att sova snart, jag kan itne somna på kvällarna. Och är jättetrött hela dagarna. Det kanske har att göra med att jag har fullt upp konstant? Eller att jag dricker kaffe ibland? Eller att jag är lite förälskad? Jaja, det löser sig nog.

♥ /Vendela

Let the rain wash away all the pain of yesterday

Jag har sällan mått så illa som jag gjorde i lördags morse. Annika lyckades på något sätt mitt i pubrundan övertala mig att ta en stor istället för en liten. Vilket kanske inte var en så bra idé som det verkade vara just då. Lyckades iallafall ta mig upp ur sängen till Johanna för fördrink innan Bönmiddagen på Värmlands, Sen till Värmlands och.  en massa lekar och sen del öl. Sjukt kul, mer tänker jag nog inte säga. Det som händer på Bönmiddag stannar på Bönmidddag. Söndag innebar stipendienämndsmöte, det var mysigt. Massa godis, mat och trevligt folk. Igår var det skola med 8 timmars föreläsningar, sen redaktionsmöte på Värmlands. Nu är jag uppe pch tvättar, borde vara trött som få för jag kan inte sova på nätterna. Men vad gör väl det? Jag är pigg och lycklig. Av någon oförklarlig anledning. Eller egentligen inte oförklarlig alls ;)

♥ /Vendela

I gotta find a way to be next to you

Lalallalalalala, nu har jag inte skrivit på att tag igen. Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera just nu. Igår var en bra dag, förutom starten. Jag halkade på gruset när jag gick till skolan och landade på hakan. Den är lite sönderskrapad och mina solglasögon pajade. Sen var det skola i en hel massa timmar, sen hem till storasyster som redan hade landat i stan och tagit sig in på mitt rum ;) Färgade hennes hår medan vi väntade på tjejerna som kom någon timme senare, satt här och drack rödvin och åt ost och kex hela kvällen. Mår inte på topp nu, men det är okej. Det är pubrunda ikäll, kommer gå awesome! Och lunch på värmlands vid 12, alla är välkomna att joina oss ;)

♥ /Vendela

Bring machines to hold me back

Jag tänkte bara tala om att jag har fått mina glasisar nu, och jag är lite kär i dem. Både för att världen ser så mycket trevligare ut genom dem (jag kan både se detaljer och 3-dimensionellt!) och för att de är så sjukt snygga!

♥ /Vendela

Will you be looking for me anymore?

Needed some time, so I could find
A little strength to redefine
What I've become, what I have done
I never asked to be the one


Dagens band är helt klart Yellowcard. Jag älskar typ allt de har gjort,
fråga mig inte varför för det är inte något jag logiskt kan förklara.
Deras texter berör mig, likaså musiken.

Don't make me show you how weak you are

Hittade just ett självtest i min neuroscience- exploring the brain, och blev jättelycklig. Nörd eller? Inte jag inte! Haha, allmänt upptagen dag, plugg på morgonen, stipendienämndsmöte, skolan, lunch (samtidigt som labben), labb! Hem, träna, äta och plugga lite till. Men det är skönt att hålla sig upptagen och sysselsatt, man hinner inte tänka lika mycket då. Det är ju jobbigt att överanalysera saker och ting, och det är jag äckligt bra på om jag har tid över :p

♥ /Vendela

Stay forever

Hej igen världen! MCR var fantastiska, det var länge sen jag grät på offentlig plats. Men the Black Parade och Cancer, hur ska man kunna låta bli?! De var fantastiska, och jättetrevligt sällskap dessutom. I lördags blev det en stunds shopping, innan vi mötte upp lillasyster på centralstationen. Hann träffa henne säkert en halvtimme innan jag hoppade på tåget tillbaka till U. Stressade hem, bytte om och fixade mig iordning och sprang vidare till mitt älskade Värmlands för Ämbetsmannamiddagen. Det var underbart bra, massa trevligt folk och 04-släpp på ög's, vidare till efterfest på phyllebo. Kom väl hem någon gång vid 6 på morgonen. Trött? Oh ja! Men vaknade några timmar senare, började snickra på artikeln till Wermlandus, till Värmlands och gjorde en intervju, sen hem och skrev lite till. Tänk vad duktig jag är, nu ska jag plugga hela dagen för jag ligger efter!

♥ /Vendela

Breathing at the end

Nu drar jag till Stockholm, My Chemical Romance med storasyster och Linn ikväll, träffa mormor, Nikkis kommer ner imorron. Jag är glad!

♥ /Vendela

I'll be there for you

Det känns bra när professorn mitt i föreläsningen säger "förstärks", och sen lägger till "alltså blir starkare". Ifall någon i klassen inte förstod.

He told you it was funny

Underbara dag! Solen sken imorse, jag hoppade upp ur sängen, kollade senaste Glee till frukosten (fantastiskt avsnitt, jag grät floder!), pluggade några timmar, tränade, duschade, lunchade, gick till skolan, föreläsning i några timmar och sen stan. Nu är glasögonen beställda, dom går på typ 3 tusen. Lite mycket för en stackars fattig student som jag, men de är stört snygga iallafall. På ett väldigt nördigt sätt. Men I love them, färdiga om en vecka. Ni kanske får se en bild då. Om ni har tur. Nu sitter jag hemma hos Ellie och väntar på att förfesten ska börja, vi ska handla och laga mat, peppa och sen drar vi till Stocken. It's gonna be awesome! Sen drar jag till Stockholm direkt imorgon bitti, hem till mormor, hämtar nyckeln och fixar iordning, tillbaka till stan och konsert med Martina och Linn. Den här helgen kommer bli så sjukt bra. Och dyr. Men det är det värt, man ska njuta av livet. Speciellt som världen ju änså kommer gå under snart. Eller nått.
♥ /Vendela

I'm gonna get there

Eric Saade – Popular
Jag kan inte påstå att det är en av de bästa låtar jag någonsin hört. Eller ens att jag tycker att den är bra. Texten suger, men vad gör väl det när låten är så äckligt catchy och eric är så överdrivet söt? Det kan ju inte annat än gå bra i Eurovision.

Ready for abduction

Katy Perry – E.T. (feat. Kanye West)
Katy är ju inte alltid min favoritartist, men den här låten med Kanye är sjutk skön! Och i övrigt så gillar jag att det är en större nyhet att Nate Dogg har dött än att Gadaffi håller på att ta tillbaka kontrollen över Libyen. Eller inte.

I think I'm gonna start a band

The Strokes – Under Cover Of Darkness
Och de är äntligen (?!) tillbaka! Jag hörde någonstans att Strokes var oroliga för att inte ha kvar sina fans, det var ju ändå såååå länge sen de släppte en skiva senast. Om resten av plattan är lika bra som första singeln ut har de verkligen ingenting att oroa sig för.

I just cannot say it straight to your face

Dagens citat: "Att luxera axeln gör självklart ont, men alla visar inte smärtan lika mycket. En gång hade jag samtidigt två patienter med axeln ur led, en elit-hockey kille som skrek och hade sig, och en häst-tjej på 15 år som inte visade med en min att hon hade ont." Jag tyckte bara att det var skönt att höra från en riktigt ortoped vilka som egentligen är tuffast. Fett skn kille förresten, han lät inte ens upprörd över att vi tänkte dissa föreläsningen på fredag för att gå på stocken på torsdag. Eller ja, egentligen dissar jag ju föreläsningen för att åka till mormor och hämta nyckeln så att jag och martina har någonstans att bo efter konserten på fredag. It's gonna be an awesome weekend, fullproppad med roliga saker att göra. Jag vet inte om jag kommer hinna sova så mycket, så jag ska nog sova nu. Eller nått.

♥ /Vendela

Try to be sure ritght from the start

I Blame Coco – Only Love Can Break Your Heart
I blame coco kan ju vara en av mina favoritartister. Närhelst hon släpper en ny låt kan man lite på att den är jätteskön, både i musiken och sen hennes underbara raspiga röst till det. Awesome!


Give it all you've got

Har haft en riktig pluggdag idag. Pluggat en massa timmar och är fett trött nu. Dessutom har jag haft en riktigt kramdag. Det är mysigt att kramar, man borde kramas mer än man gör. Nu är jag så trött att jag bara svamlar och inte kan skriva något intressant över huvudtaget. Godnatt.

♥ /Vendela

When I'm home alone I just dance by myself

Gårdagen var kanske inte den piggaste någonsin i mitt liv, jag låg ju mest bara i sängen hela dagen. Käkade en Ben&Jerry's fairly nuts. Stört god! Hem till Ell och gjorde snittar, massa goda vill jag lova! Bålen gjordes, Ell och Katja fixade sig i ordning, vi åt sushi (fantastiskt gott som vanligt) och sen började folket droppa in. Det blev en jättemysig Hemma-förfest med trevligt folk, och en del bål, sen drog vi vidare till Norrlands för årets andre 04-släpp där. I början var det nått cover-band som spelade, inte så jättebra. Men när de väl la av och de drog igång bra musik istället så kunde man ju inte stå still. Vi dansade till 4, folk droppade av i en jämn takt, men jag och Clara höll ut. Det är en skön brud det. Idag försöker jag plugga, men det går inte så fort framåt. Det är så mycket trevligare att sitta och prata med folk... Fan, ska skärpa mig!

♥ /Vendela

Oh no, Oh no, you've got it all wrong

Jag har visst satt lösögonfransarna på fel öga. Lyckat värre. Jaja, ska fixa till det och sen bege mig hem till Ellie, hon och Katja har födelsedagsfest. Ska hjälpa dom att fixa till lite innan, och sen blir det sushi! Jag äslakr sushi! It's gonna be awesome! Och jag måste visst lära mig att inte ta saker på så stort allvar. Ska jobba på det, tack =)

♥ /Vendela

Are you leaving me now

Utgången igår var det roligaste på länge. Jag hade verkligen glömt att det kunde vara så kul att gå ut med typ hela klassen och bara dansa i flera timmar, det var så länge sen sist! Jag har träningsvärk i halva kroppen, mina fötter blödde när jag kom hem och mina underarmar är ströslade med små blåmärken, mitt huvud dunkar och jag mår ltie smått illa. Men det var så stört kul, så det gör inget. Musiken på ÖG's var för en gångs skull fantastisk, massa underbara svenska klassiker! Släktfest= epic!

♥ /Vendela

Keep on dancing till the world ends

Britney Spears – Till The World Ends
Jag kan inte säga att jag gillar den vidare mycket, förra singeln ut var bättre. Men den här funkar väl också på ettt dansgolv. Det hörs lite för tydligt att Kesha har varit med och skrivit den, hon skriver ju låtar ungefär lika bra som en random 5-åring.

Du är bäst nu, men du var bättre förr

Ifall någon har missat det så blåsr det STORM ute. Jag har knappt sovit i natt, ni vet hur lättstörd jag är och det känns inte helt lockande att ge sig ut och gå till skolan... Middagen med tjejerna på Snerikes igår var jättemys, Katja blev så glad för sina födelsedagspresenter. Mina bågar har inte kommit in till synsam än, så jag vet inte om de passar mig i svart. Men Lisa kollade på dom i rött och höll med mig om att de är sjukt snygga iallafall. Ska springa iväg nu, dom har flyttat oss till en annan del av universitetet idag så det är extra långt att gå i skitvädret. Sen är det redaktionsmöte ikväll...

♥ /Vendela

Take me over, take me out

Det är så fantastiskt underbart skönt att inte behöva plugga 12 timmar om dagen längre! Ni fattar inte! Igår hade vi inget schemalagt Och plugga en massa inför dagens fallavslut. Kolla på Pretty little liars. Helt klart en av mina favoritserier just nu! Sen till vårdcentralen i några timmar, vidare ner på stan och kollade på ett rum till kära storasyster. Hon ska ju äntligen flytta hit om typ 2 veckor! :D Efter det bjöd Sanna på semlor hemma i sin salong, jag försöker ju att inte äta så mycket socker då jag mår dåligt av det, så jag drack te. Jättetrevligt, jag har inte träffat så många andra av Sannas vänner tidigare. Hem, middag, skrev CV och personligt brev, sökte lite jobb (ska fortsätta i eftermiddag), och sen hade jag dessutom tid att kolla på min andra favoritserie; greek. Jag tror att det kan ha varit sista avslutet. Någonsin. Jag vet inte, jag har inte läst något om det, jag bara fick den känslan när jag såg avsnittet. Och grät en massa, det gjorde jag.

♥ /Vendela

I'm happy to be sad

Andreas Mattsson – Parklands
Och det kan ju vara en av de mysigaste, finaste låtarna på länge. Älskar att lyssna på den en myshemmakväll. Vacker, vacker, vacker text, lyssna och gråt. Det brukar jag göra.

My heart beats tripple-speed when we meet

Loreen – My Heart Is Refusing Me
En av de bättre låtarna från årets mello. Musiken är mjuk och fin, passar texten perfekt. Precis som henne röst. Sjukt mycket känsla, jag ryser. Vem känner inte igen sig i det hon sjunger liksom?!

Now you can immagine

Tillbaka i Uppsala igen. Jag har haft en underbar helg hemma i leksand, tack alla inblandade. Fantastiska föräldrar, älskade lillasyster, Underbara Johanna och gulliga Eva. Tack för att ni är er sjävla, för att ni är ärliga och drar ner mig på jorden igen när jag är på väg bort. Ni bertyder! Trots att jag sov halva vägen ner på tåget så är ajg så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna, ska strax lägga mig i min egen, underbara, stora och mjuka säng och sova. Har saknat den sjukt mycket i helgen. Imorron blir det synsam och synundersökning, känns bra att få det gjort iallafall, även om det är dyrt med glasögon. Men snyggt ;)

♥ /Vendela

I'll dance on the street instead

September – Party In My Head
Kan inte annat än att älska denna partylåt. Texten är underbar, så länge man själv mår bra och har kul behöver man inte världens party- man är partyt själv!

Hold your head high and reach the top

Jag älskar att vara hemma över helgen! Det är verkligen underbart! Tärffade johanna igårkväll, det var mysigt som vanligt. Hon är en fantastisk människa. Sen hem, träffa mamma och pappa och nikkan. Underbart. Shoppade på kupolen och hjultorget imorse med mamma och nikkan, sen till Leksand och en sen lucnh med Eva, den lilla tjejen är alltid trevlig att träffa. Hem, ut och red en sväng med lillasyster, lagade och åt middag, blev bjuden på sjukt god kladdkaka och färgade håret. Är rätt nöjd med dagen, nu är det nog dags att sova.

♥Vendela

Just give me something to die for

The Sounds – Something To Die For - Single Mix
The sounds är tillbaka, lika starka som vanligt. Jag vet inte om jag tycker att det här är så jättebra, det är lite precis som the sounds brukar låta. Och det är ju trevligt, men ge mig lite mer fire, tack!


Where's the truth when I need it?

Tove Styrke – High And Low
Jag avgudar Tove Styrke! Går det att göra annat? Det är en vacker poplåt, det hörs verkligen på produktionen och allt att den är gjord av människor som älskar det de gör, och sen Toves vackra sårbara röst till denna text... Underbart!
Uppdatering: Tove Styrke – High And Low - 2011 Remake Bättre remix. Sjukt sjön anyway!

We don't wanna get in line

Godmorgon världen. Jag kan inte påstå att jag är jättepigg idag, men... Stocken igårkväll var trevligt, förfest hos Clara med alla hennes juristkompisar och Ellie. Var fett duktig och pluggade hela dagen, sen hem, dusch, mat, smink och hår-fix. Promenad till Ell, och vidare till Clara. Nu ska jag dra till skolan snart tror jag, har ju inget viktigt förrän 13, men.. Ska nog köpa p3-biljett och så. Plugga en stund innan jag tar tåget hem till Leksand och alla underbara människor som jag saknar lite för mycket just nu. Packa kanske är en bra idé när man ska åka iväg?

♥ /Vendela

I can't get you off my mind

Ojojoj, vad jag borde ha pluggat igår. Istället drog jag ner på stan en sväng med Katja och shoppade lite. Och beställde tid för synundersökning, det känns som om min syn har blivit sämre och sämre på sista tiden, jag kan ju knappt ens läsa vad föreläsarna skriver framme på tavlan. Så det kanske blir glasögon snart. Nu ska jag till skolan och ha en labb som jag inte har förberett mig för över huvudtaget, det kommer ju gå bra. Eller kanske inte. Vi får se, dom brukar alltid lägga in en massa extratid på labben, så det löser sig nog. Ikväll är det utgång på stocken har jag hört rykten om, jag är inte helt pepp. Men det löser sig nog också ;)

♥ /Vendela

And where we stop, nobody knows

Far East Movement – Rocketeer
Bara en grymt skön låt!

And just the other night I could hear him cry

Dagen började med två timmars föreläsningar i ett så högt tempo att jag knappt ens hann med att andas. Fortsatte med dubbla spex, först för t2 och sen t4, inför den fantastiska släktfesten som kommer gå av stapeln nästa fredag. Vidare blev det lite lunch och lite PU, föreläsningar om barns intellekt-tuveckling typ. Massa intressant. Sen gick jag och Emma en långpromenad, handlade och lagade mat (grillad kyckling, blomkålsmos och cocktail-tomater; sjukt gott) och kollade på tv en stund. Det var underbart att träffa den söta lilla flickan igen. Nu är jag hemma, sjukt trött och ska sova. Ville bara berätta det.

♥ /Vendela

RSS 2.0