From where I'm standing

Martinas födelsedagsfest igår blev lyckad. Jag har sovit typ 3 timmar inatt. Nu bär det av mot Ljusbodarna för att öppna. Känns awesome! Fest ikväll?! No kidding - ses i gropen om 12 timmar eller så ;)

♥ /Vendela

It's really keeping you from enjoying your lifeBe the change you wanna see in the world

Här har jag längtat bort


Det var länge sen jag grät första gången jag hörde en låt. Men när jag hör den här har jag inget försvar.

If you really want to help

Igårkväll var trevligaste kvällen på länge, Lovis bjöd på middag på panget, underbart gott och jättehärligt att träffa tjejerna en stund igen! Idag var jag och Lisa uppe i Budan och såg till att allt är färdigt inför öppningen på fredag. Storstädade köket, alla sittplatser, satte upp skyltar och så. Affischerna ska upp på stan idag och imorron, så kanske det till och med kommer lite folk ;)

♥ /Vendela

Stop being such a broken record


The hard part isn't choosing. It's living with the choice you made.

We won't allow it anymore


Why would you wanna be someone else when the person you already are is so great?

This is what I'm made of

Why should I care what they say?
Just want them out of my
‘Cause I’m the queen of my own life

♥ /Vendela

So why don't we go somewhere only we know?


One bad moment doesn't make you a bad person.

I'm trying to be strong and brave

Det blev en massa bakande idag vill jag lova. Sjukt mycket mjukbulla, hoppas det räcker hela sommaren. Fett trött nu och har massa ont i magen. Har ätit alldeles för mycket deg. Det blev två stora kladdkakor gjorda också, dem smakade vi på med. Sjukt goda. Och fyra tolvsbolimpor. Yey! Blir nog mer bakande imorron. Sen börjar vi närma oss kanske färdiga. Eller liknande. Känns faktiskt bra måste jag säga ^^,

♥ /Vendela

Do it or die

Only straight I am is a straight up bitch

If it's not what you're made off

Har haft en allmänt stressig dag idag. Sov inte så jättebra, oroade mig lite för idag och jobbintroduktionen och allt. Men det gick bra, först ergonomiutbildning hela morgonen, sen intreoduktion och så fick jag schemat. Sen cyklade jag fort som attans hem till Flogsta, åt middag och hämtade väskan. Gick till tåget och åkte hem, med min älskade storasyster hela vägen. Underbart att äntligen få träffa henne och prata med henne några timmar i streck. Tro mig, vi har fortfarande en massa kvar att prata om, men nu är hon och träffar några kompisar. Jag ska sova strax, det är ju största bakdagen imorgon. Mjukbulla står på schemat.

♥ /Vendela

Please do


Jag tror nog att jag gillar Movits! Dom är fett sköna. Bara så ni vet.

Look how uncomfortable you made them

Igår handlade och bakade Lisa och jag, vi är på g med caféet! Det känns bra det måste jag säga! Imorron har jag intro på mitt andra jobb, så snart sätter jag mig på tåget mot Uppsala. Sen hem igen imorron kväll, för att baka mjukbulla hela torsdagen. Kommer bli bra det hoppas jag. Skönt att hålla sig sysselsatt iallafall! Martina kommer hem imororn också, det käns alldeles underbart måste jag säga!

♥ /Vendela

Everytime you overdose I rush to intensive care


Ganska gammal men väldigt älskad klassiker i Vendelas värld. Den är helt enkelt underbar!

You can make it feel so real

Vi har ganska extrema åskväder i den här delen av landet just nu måste jag säga. I torsdags när jag var inne i stan vräkte regnet ner värre än jag någonsin sett förrut, åskan skrällde och blixtrarna flög över himlen. Samma igår när vi skulle ut och rida hemma hos Lisa. Imorse vaknade jag av att det åskade så att hela huset skakade. Sen somnade jag om och mindes det som en konstig mardröm tills mamma nyss talade om för mig att det verkligen hade hänt. Score! Nu ska jag och Lisa åka och handla så att vi kan börja baka imorron =)

♥ /Vendela

Och vågorna dom kraschar över dig och mig

Sommarlov, sommarlov, sommarlov och jag är hemma i leksand. Jag är väldeig delad i min uppfattning och leksand. Det är alldeles underbart vackert, nått annat är omöjligt att påstå. Men det är lite jobbigt. Jag har inte så mycket vettigt att göra innan jobbet börjar. Jag måste alltid be om skjuss när jag vill någonstans. Det är stört ostädat i huset och gården tas kanske inte alltid omhand på bästa sätt. De andra här hemma har så mycket annat att göra hela tiden. Sen jag kom hem har jag liat ner lite brännässlor och storstädat hela köket (resten av huset får bli en annan dag, måste gå in till stan och kolla på studenternas utspring snart). Och man måste elda för att få varmvatten. Vilket betyder att man alltid måste planera ordentligt när man vill duscha, det tar typ en timme att fixa varmvatten. Men samtidigt är det fantastiskt skönt att vara här, jag känner mig inte så hemma eller trygg någon annanstans i världen.

♥ /Vendela

The coldest story ever told


Så underbart vackert. Jag pratar rysningar på hela kroppen och tårar rinnandes från ögonen. Jag kan inte säga mer, bara lyssna så förstår ni.

Det var en helt vanlig gurka!

Jag råkade visst bränna mig i solen igår. Jag låg på bryggan i bikini och pressade en precis lagom lång stund. Men sen kom Katja och vi drack Kaffe i någon timme till, det var det som fick bägaren att rinna över. Smärta! Sen var det finmiddag med stipendie-nämnden. Dom bjöd på restaurang, fint värre! Sen tillbaka till nationen för lite efterdrinkar, och sen så drog ett litet gäng av oss till bryggan en stund. Jag mår inte så bra idag, jag har ont precis överallt. Idag har jag gjort lite Wermlandus-jobb. Och fått erbbjudande om att flytta. Det ska jag nog göra. Tror jag. Eller? Måste diskutera lite med lite folk först =)

♥ /Vendela

Underbaraste låten på länge!

D-D-Dance, dance dance 'til you get it right!

Who's gonna save the world tonight?

Give me back my wings
So I can fly again
And do all of the things
I've wanted for so long


Give me back my heart
So I can learn to love once more
Give me a chance at a fresh start
Let me find someone new to adore


It's not that I don't wanna play


Underbar pepp-party-låt. Passar mitt liv just nu måste jag säga. Och man kan ju inte annat än älska artisterna, dom är ju så sjukt söta!

Break my heart and give it back in a million pieces

Välkommen tillbaka till världen Vendela. Haha, senaste veckan i mitt liv har varit helt störd, jag har knappt sovit över huvudtaget. I början för att det var så mycket plugg, i slutet för att det varit så mycket festande. Men tentan kändes okej iallafall, så jag hoppas på att jag klarade den. Håll alla tummar ni har, så kommer jag älska er sen. Jag och Lisa har haft ett litet jobb-möte nu på morgonen och planerat Sommaren i Ljusbodarna. Det känns bra nu måste jag säga! Nu ska jag in till stan och shoppa en snabbis innan jag börjar fixa mig iordning till sångboksfesten och postklin.

♥ /Vendela

Nothing could stop us

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig


You can hate but never break me

Idag är dagen, den fantastiska dagen när vi krossar NHoI-tentan och får sommarlov! Eller...? Jag har pluggat 30 timmar de senaste 2 dygnen, man kan inte säga annat än att jag gjort mitt bästa. Så det borde gå vägen! Sen blir det party. 4 dagar i rad... Haha, it's gonna be awesome!

♥ /Vendela

RSS 2.0