The conqourer of your heart


Finding my way back to santiy again
Though I don't really know what I'm gonna do
When I get there

Looks like he didn't wanna stick around

Take me away, off to a dream
And then I'll fly so high across the sky
Awake in a new place
Where mistakes of my past are erased


Make it rain

Efter en natt fylld av feberyrande mardrömmar tar jag med mig huvudvärken och går iväg till första skoldagen för terminen. Halsen har någon dragit taggtråd genom, vet inte om jag kan prata. Ska dricka lite mer te, så kanske det löser sig.

♥ /Vendela

The heart it a rebel

Halsen svider, jag kan knappt andas genom den täppta näsan och mitt huvud är inte med någonstans. Jag vill inte vara med längre. Imorron börjar skolan och innan dess måste jag ha hunnit laga en massa matlådor, tvättat och sovit ut lite. Känns ju verkligen bra, det kommer funka!

♥ /Vendela

I am never this alone on my own

http://open.spotify.com/track/5USBkJojPXWjlcoQeN1o2E

Everywhere there's people holding hands here
I can barely hold myself together

Give me everything

Mitt liv har varit helt upp-och-ner i en vecka nu. Inatt går vi på semester och imorronbitti flyger jag och Martina till Turkiet. Blir borta en vecka, så ni kommer inte höra så mycket från mig under tiden. Love you anyways, pusspuss allihopa!

♥ /Vendela

You know I like you a lot but
Leave nothing on these streets to explore


Underbara Gypsy and the Cat. Ny låt. Måste dock säga att the piper song är lite bättre.

All day, all night

Det går inte att beskriva hur skönt det är att sova tills man vaknar. Spontant, inte av att väckarklockan ringer. Solen skiner, jag börjar inte jobba förrän klockan 3. Ska nog ta en powerwalk nu, sen packa en massa. Flyttar ju imorron, in till stan. Och sen efter jobbet ikväll blir det party med Lena och Ellie! Biljetterna till Tanzania är bokade, blir 23 december till 14 januari. Life is beautiful!

♥ /Vendela

We're all alone now


Fuck me good, Fuck me long, Fuck me numb

We won't fade into darkness


Jag blir fett glad av att höra den iallafall!

Flyger iväg som ett pappersflygplan


Det är en fin låt det!

Leave me with some kind of proof it's not a dream

Augusti firas in med en natt där jag åtminstonne återvunnit lite av sömnen jag missat den här helgen. Det var skönt måste jag säga, efter att ha insett att jag jobbat 3 gånger så många timmar i helgen som jag har sovit. Skapligt trött igårkväll vill jag lova! Men ärligt talat gör lite trötthet ingenting när livet är så underbart som det är just nu. I helgen kanske jag äntligen får flytta, mamma och pappa hinner nog komma ner på lördag. Hoppas jag!

♥ /Vendela

RSS 2.0