I am six feet of anger

Hej. Jag är pigg idag också. Igår kan ha vart en av dom roligaste korridorsfesterna jag någonsin vart på. I like, bra jobbat Ellie och gänget! Jag tror att jag gick hem vid halv 3. Och somnade halv 5 eller nått. Tur att man vann en timme sova någonstans där mitt i natten, för jag skulle ju upp igen typ halv 7. Det gick inte så bra. Sanna ringde vid halv 9 och undrade vart i helvete jag var nånstans. I sängen är ju enda korrekta svaret på det. Så jag hoppade upp och slängde på mig lite kläder, drog direkt. Kom bara en och en halv timme sent. Elin var också sen, så det var lugnt ;) Fika hela dagen, sen en massa promenad. Nu ska jag nog sova strax, jag är lite trött. Men jag mår ovanligt bra och är rätt så lycklig just nu.

♥ /Vendela

En högerkrok och riktigt blod

Idag mår jag bra. Haha, eller inte. Men vi kan ju låssas iaf ;) Jag känner mig inte så pigg, men jag hade jättekul igår! =) Jag bakade bröd imorse (läs typ eftermiddag) och lagade massa mat samtidigt. Så nu har jag matlådor så det räcker typ 2 veckor eller nått. Fett nice. Ikväll är det maskerad i Ellies korridor, ska bli fett kul! =) Är inte helt pepp, men det blir nog bättre snart. Ska dit och fixa mig färdigt till katt. Nu sitter jag och lyssnar på lasse lindh, han skriver så bra texter. Så träffande ibland. "Men älskling, du ljuger om du säger att du tvekade innan du slog". No kidding. Jag tappade bort mitt trollspö igår. Om det är någon som ser det vill jag gärna ha tillbaka det. Det är en söt rosa-silvrig fjäril på en stav och en massa hängande sidenband.

♥ /Vendela

But the memory remains

Visserligen tycker jag om lugna hemmakvällar, men nu börjar jag tröttna på det här med att vara jätteförkyld och ligga hemma och kolla på film och sticka på min tröja hela tiden. Imorron är det tacksittning iaf, det blir nog nice! Och jag åt thaibuffé idag. Det var inte lika gott som vanligt, och inte lika trevligt som vanligt heller. Jag saknar min storasyster! Och jag borde nog åka till sthlm snart, om min gulliga halvsyster har tid med mig? Måste ju skaffa ett nytt pass, och jag har verkligen inte tid att åka hem inom en snar framtid på en vardag... och det är billigare att ¨ka till sthlm. Ska bara höra med syster, så löser det här sig nog =)

♥ /Vendela

I wanna be somebody

Hej världen! Ledsen för den dåliga uppdateringen på sista tiden. Jag har inte mått helt bra, men det blir bättre och bättre. Jag har verkligen världens underbaraste vänner! Jag lyckades äntligen ta mig till stan och köpa skor igår. 3 par. Tänkte att det är lika bra att köpa många när man ändå är igång ;) Idag blir en pluggdag till. Imorron med. På fredag är det tacksittning med temat "kom som en titel". Jag kan inte komma på något bra överhuvudtaget, hej prestationsångest och idéetorka! Några tips? =)

♥ /Vendela

What if?

Igår var en jättebra dag som jag spenderade med att i största mögliga mån undvika att plugga. Det gick jättebra! Fan jag måste verkligen skärpa mig nästa vecka, annars kommer tentaveckan verkligen bli ett helvete. Igår var jag ute på enb skogspromenad i solen, kollade på en massa tv-serier, någon film, fixade mig fin... Och sen middagsdejten. Som var underbar! Nu måste jag gå, ska till värmlands och fixa mackor m.m. till fikat. Blir awesome, kom förbi om ni hinner och vill! =)

♥ /Vendela

Don't believe the mask

Jag är så trött att jag knappt ens minns vad jag heter. Herregud, varför ska tröttheten alltid komma såhär en dag senare? Pubrundan var i vilket fall som helst fabulous, och jag hade jättekul. Sjukt bra uppslutning bland kirurgerna, och även om vi inte vann så hade vi nog roligast. Igårkväll var jag och åt middag med underbara gänget hemifrån; Lisa, Anna och Alexandra. Vi var på palermo, och det var jättekul att träffa dom igen. Vi har ju knappt setts sen dom flyttade ner hit i höstas, illa! Jag var och köpte garn och stickor också, så nu ska jag sticka en tröja. Känns som en bra sysselsättning medan man kolllar på tv eller så. Är i vilket fall sjukt trött idag, och har skola från 8 till 5. Grattis till mig, ska försöka att inte sova på föreläsningarna... Och jag ska på dejt imorron! :D

♥ /Vendela

I can't get enough

Min lindriga ögoninflammation är tillbaka. Igen. Den kommer ju varje höst och varje vår, så jag kände mig inte så förvånad när jag gick upp på morgonen och var helt röd i ögonen. Jag tog sovmorgon idag. Det var sjukt skönt, och jag mår lite bättre iallafall =) Ikväll är det tack-/straffpubdunda med nollorna, it's gonna be awesome! Och jag ska försöka ta mig förbi polisen och fixa ett mytt pass. Om jag orkar =)

♥ /Vendela

I'm no ones fool

Imorse dog min gamla mobil helt. Jag fick lite panik. Eller inte lite. Jag trodde att jag skulle dö. Men som tur var så levererades min nya mobil till Ica väst här idag, så jag kunde hämta den direkt efter skolan. Och sen har min underbara mamma letat puk-kod halva kvällen, och nu har jag den äntligen! Mobilen funkar, och med samma nummer som förrut. Dock har jag tappat en hel del av dom nummer jag hade i telefonen, så om alla jag känner bara kunde sms:a mig sitt namn skulle jag bli jätteglad! Men det känns ju underbart att den funkar iaf! :D Jag lever och överlever och mår inte helt bra. Men det är så det är ibland i livet. Nu ska jag vara duktig och sova tidigt. Eller försöka iallafall, det blåser rätt jävligt utanför. Så jag vet inte om det kommer gå så bra.... Godnatt!

♥ /Vendela

You've had your chance, I've had enough


Igår var faktiskt sjukt kul! Idag ska också bli kul, fikat hela dagen och sen blir det nog nationsmiddag med mina söta tjejer =) Låten är en danko jones, I like. Dom skriver bra texter och rockig men inte för hård musik.

♥ /Vendela

'cause today is just more of the same

Förrgår och igår var inga bra dagar. Alla bara pratar om cancer hela tiden, preferably bröstcancer, och jag får panik. Jag vill inte ha cancer, jag vill inte! Fast jag vet att chansen kan vara typ 75 % om jag har otur. Eller 100. Det vet ingen, och jag tycker att det är lite lagom irriterande att forskarna inte vet mer. Det borde jag itne tycka, det är klart att dom inte kan veta allt om allt. Men mitt liv skulle bli så mycket lättare om dom bara visste lite mer om det här. Eller iallafall kunde tala om det dom faktiskt vet. Fuck, nu drar jag till Värmlands snart och fixar herrmiddagen som startar runt 3 idag. Det kommer bli awesome! Fast jag borde plugga lite också, men inte den här veckan. Vi tar det nästa va?

♥ /Vendela

Jag har givit dig allt och jag har ingenting kvar


Som jag sa när han släppte första singeln från skivan så tycker jag verkligen att han är fantastisk. Bättre än Oscar Linnros. Jag menar, det är svårt att slå "Från och med du", men jag tycker inte att oscars andra låtar håller samma klass. Till skillnad mot gulligaste Daniel, Jag älskar allt jag hört från honom!

Just to try it

http://www.dt.se/nyheter/leksand/article760812.ece

Det är ju inte utan att man blir lite stolt, jag menar- vi jobbade ju med det i ett halvt år. Och vad kul vi hade. Hoppade omkring där i våra gummistövlar och regnjackor. Saknar de tiderna, allt var enklare då. Och jag saknar mina gamla vänner! Inte för att jag inte älskar mitt liv här i Uppis, men ja... gymnasiet var lite lättare ;p

♥ /Vendela

I don't care what the people may think


Hej världen! Jag lever fortfarande, trots att det kanske inte alltid verkar så ;) Duggan är skriven och den kändes bra, så jag hoppas att jag klarade den. Resten av veckan blir det mest fest och kul, lite träning, chill och alldeles för lite plugg. Men det tar vi igen senare, nu behöver jag vila! Lite iallafall. Igår var det klubbdagar på HM, gissa om jag var där? Dom hade inte så mycket kul, men... Jaja, jag köpte hårfärg också, så snart är jag förhoppningsvis tillbaka i min gamla mörkblonda färg =)


Eliza Dolittle gör fett skön musik!

♥ /Vendela

Hell yeah

Imorron är duggan äntligen! Jag vet inte om jag är redo för den, men jag spyr om jag ska plugga mer. Nu ska jag sova, har haft en ta-hand-om-mig-själv-kväll = Bästa uppladdningen! Imorron blir det utgång och fira! :D

♥ /Vendela

Taking over every dancefloor like she's the only one


Nya med Nickelback och en av mina bästa energi-kickar just nu! I love! :D

Everybody- get down!

Jag är lycklig just nu. Det bara spritter i kroppen! Jag har världens underbaraste vänner, en fantastisk familj, och en underbart liv! Om vi bortser från min konstanta huvudvärk sen 5 år tillbaka... Men jag brukar ju låssas att den inte finns, det känns lättare då. På tisdag är det dugga, och det känns inte som om jag kan någonting. Men vad gör det? Ikväll blir det Värmlands med mina underbara tjejer, och jag är lycklig. Och taggad som fan! :D

♥ /Vendela

Give me drugs, give me drugs


Och sen händer det något så undebart som att My Chemical Romance släpper nytt! Låter inte riktigt lika pampigt som the black parade, com ni kanske hör. Men ändå sjukt bra, så mycket energi!

Sometimes the cut is so much deeper than it seems


Maroon5 är tillbaka! Underbart att höra Adam Levine's röst i en riktigt bra popsång igen, jag blir så glad!

A little of guard and unprepared

Tillbaka i Uppsala och det är lika vackert som vanligt. Men jag måste ändå erkänna att det var sjukt jobbigt att åka hemifrån den här gången. Förra gången kände jag mig bara lättad och att det var skönt, men inte nu. Jag saknar alla, men vi ses snart igen! Ni kanske förstår att jag har haft en underbar helg hemma, med bästaste vännerna och härligaste familjen. Tillbaka i Uppis är det skola och plugg hela dagen, sen blir det Landskapet ikväll där vi officiellt ska väljas till Söndagsfikavärdar. Det blir nice det, och vi är tydligen 5 nu också. Så nu behöver jag inte jobba varje vecka! :D

♥ /Vendela

Play that song again, 'cause we were inlove


Svensk pop är sjukt bra, kan man säga nått annat? Lite the knife inspirerat, I love!

Little supernova's in my head


Har just insett hur mycket jag gillar Stone Sour. Min syster har sagt ganska länge att dom är bra, men jag har inte riktigt lyssnat. Som vanligt. Men första släppet från nya albumet är sjukt bra, beroende så det bara smäller om det!

RSS 2.0