Det vet du!

Dagarna går i ett, livet går i 180. Jag kan inte säga annat än att jag älskar det! Jobb, träning, underbara vänner, andra allmänt trevliga människor och en massa god mat. Strålande väder (trots att varannan dag är molnig), nya rummet är snart färdigt att flytta in i- det blir finare och finare för varje dag som går. Livet är underbart!

♥ /Vendela

Do the D-A-N-C-E


Skönaste partylåten i höst?

Why does memory play a game?


Den är vacker. Fast videon är lite äcklig, känsliga tittare varnas. Man kanske inte ska se den när man äter...

Somtimes I run, sometimes I hideIt just felt good to say that

Och jag som skulle vara helt ledig idag, det gick ju bra! Haha, på min och annas promenad ringde telefonen och de frågade om jag ville jobba några timmar idag, det blev 13-17. Helt okej, sen cyklade jag hem, duschade, bakar min andra bailey's tårta för denna sommar (den här blir ännu bättre än den första!), strax blir det middag och sen hem till Annika och Annika. Det blir awesome det!

♥ /Vendela

I think we're superstars

Äntligen har jag en hel ledig dag! Jag har jobbat 16 dagar i rad nu, men idag och imorron är jag ledig och har helg som en normal människa. Det känns alldeles underbart måste jag säga ;) Det är tur att jag har två olika jobb och inte jobbar heltid på något av dom, annars hade jag blivit ännu mer uttråkad och trött. Nu är jag tillbaka i Uppis, trivs ganska bra med det måste jag säga. Jag har saknat den här staden! Snart ska jag ut på promenad med Anna, sen ska jag försöka se till att måla min byrå, baka en Bailey´s tårta (den på Martinas födelsedagsfest gjorde ju sån succé) och sen drar jag till A1 och A2's sommarfest! Gonna be awesome! Såg föresten " The curious case of Benjamine Button" igårkväll, den är helt klart sevärd. Jättefin och mysig.

♥ /Vendela

Skyll allt du kan på någon annan

Den är så sjukt vacker. Kvalitéen är kass och "videon" lika så. Men låten. Underbara!

Mirror, mirror on the wall

Har haft årets bästa dag i Ljusbodarna idag - 70 gäster. Själv. Jag har typ sprungit konstant hela dagen känns det som, måttligt trött. Speciellt som vi festade ordentligt i ljusbodarna i fredags, inte så mycket sömn blev det. Men jättekul. Sen jobb hela dagen igår, hem och baka, och sen fest igen. Haha, underbara helg, jag vill aldrig att den ska ta slut! Nu blir det Harry Potter!

♥ /Vendela

Think of it

Mitt första åskväder någonsin i Uppsala spenderades igår med att springa in på Cubus för att skydda mig mot regnet. För att fem minuter senare få ut i ösregnet/haglet för att det helt enkelt inte var värt att stanna där en minut till, värdelösare butik får man leta efter. Hellre då cykla hem i ovädret. Nu är jag hemma i Leksand igen. Det är trevligt. Lite småtrött, har börjat jobbet typ 7 två dagar i rad. Men nu blir det jobb i Ljusbudan 6 dagar, det är lite sovmorron iallafall =) Imorron blir det lugnt, fredag blir det fest. Nice tror jag nog.

♥ /Vendela

En liten ros med ett hål i sin själ


Man kan ju inte göra annat än att hålla med fröken Nemi. Alkohol + Mobil = Inte bra.

She tried to work on her self-esteem

Allmänt sjukt skön låt =)

Vi kommer alltid ha Paris

Nej, jag tror inte det. Vi kommer aldrig ha någonting. Fast jag tycker om dig. Du är hennes, och jag ska inte störa. Trots att du en gång var namnet (blåmärkena) jag hade på armen. Fuck.

Åkte till Uppis i morse, har fixat en massa inför flytten idag. Så nu är det på g på riktigt, ska bara få tag på Johanna och skriva kontrakt på nya placet. Det är underbart att vara här igen iallafall! Första dagen på andra jobbet idag, gick dubbelt precis som jag ska göra imorron och på onsdag med. Det gick bra och det känns som om det här kommer bli helt okej. Nu är jag stört trött, ska sova.

♥ /Vendela

Goodnight everybody

The older you get the more you realize that some people should be araound all your life, and some should just make an apperance.

We couldn't work out 'cause I blew it

Idag har jag haft ont i huvudet hela dagen. Så går det när man vänjer kroppen vid kaffe och sen inte dricker nått. Jaja, det har varit en jättebra dag ändå, var och shoppade med Emma på Kupolen på förmiddagen, blev ett par shorts, ett par chinos, en t-shirt, ny mascara och en bodysplash. Känner mig nöjd måste jag säga, även om det blev lite dyrare än jag egentligen hade råd med. Nu på kvällen har jag sett de sista avsnitten av greek, sett om alla den här sommaren. Underbart! Och lyssnat på reprisen av Musikguiden i p3 session, den med The Concept som vi upplevde live. Återupplevande av en av årets bästa kvällar, vilka minnen! Saknar Uppsala och alla vännerna ganska mycket just nu. Imorron blir det jobb, 4 dagar i streck, sen blir det Uppsala tre första dagarna nästa vecka.

♥ /Vendela

We didn't want you to fight us


You never were, and you never will be mine.
Så är det ju, tydligen. Snygg remake av Robyn's låt!

Så många frågor, inga svar


Lyssna på texten, det kan vara en av årets sorgligaste låtar.

Gamla synder som dröjer sig kvar

Bästa jobbet man kan ha

Så kan det gå när man sitter en dag ute på fäboden, plötsligt kan man hamna i tidningen. Haha, läs och skratta, det gjorde jag ;)

♥ /Vendela

Vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer

Ja, jag älskar den svenska björnstammen. Man kan ju inte låta bli att bli glad när man hör dem, och dansa med och le.

He's so sexy I have to have him

Men and women can't be friends. The posibility of sex always comes in the way.

RSS 2.0