I wanna feel you heart beat for me instead

Jag tycker nog inte att det är kul att plugga längre. Jag har en total stress-attack, det känns bara som om jag inte kan någonting. Vill inte. Tur att maroon 5 gör bra musik, så kanske jag överlever mig själv iallafall...

♥ /Vendela

Spread my wings

Ni vill nog inte ens veta hur trött jag är på att plugga just nu. Det känns verkligen som om jag inte gjort annat på en hel evighet. Nu vet jag ju visserligen att det egentligen inte är så, men det är så det känns. Ville bara klaga lite en stund. Egentligen har vi ju rätt trevligt när vi sitter på BMC, det är inte direkt så att vi bara pluggar... Jaja. Det har hänt en massa otäcka olyckor i sverige idag, och jag blir mest deppig av att lyssna på nyheterna. Ellie och Norrlandskören hade en jättefin och mysig konsert i kyrkan idag på kvällen, det var nice =) Nu ska jag nog plugga lite till. Kul lördagskväll!

♥ /Vendela

No one can control me


Skönaste partylåten de senaste veckorna måste jag säga. Lyssna på texten, den är så underbart  pepp! Imorron är det party! :D

Tonight, tonight we sing the piper song

Det båser så att hela huset skakar. Sitter bara och väntar på att askan från senaste vulkanutbrottet ska blåsa in över Sverige och dränka landet. Känns som en bra dag för lite mer tentapluggande.

♥ /Vendela

So who am I now?

Idag har kanske inte varit den bästa dagen i mitt liv. Var i skolan astidigt, pluggade en stund innan labben. Sen lunch och plugg någon timme till. Det var sen det gick utför. Har vart irriterad på min hyresvärd hela helgen, kortläsarna i mitt hus har haft damp sen i torsdags och jag kommer inte in i min egen korridor. Det suger. Så jag har fått knacka på dörren och hoppas att någon är hemma och öppnar. Ringde dem idag, och de sa att jag var tvungen att komma förbi och kolla upp korten. När jag väl kom dit hade dom fattat att probelemet gällde halva huset, och inte bara mig, så dom ringde sina tekniker och lovade att det skulle bli fixat idag. Jag hoppas att det är det, har inte kollat. Var för trött och irriterad för att plugga, så jag lagade mat och fixade det sista i köket, förra veckan var ju min köksvecka. Tränade lite, åt middag och fick nästan tillbaka lite plugglust. Jag känner mig fortfarande trött och negativ, så jag ska sova nu. Godnatt.

♥ /Vendela

I don't mind spending everyday

Hade en jättetrevlig "skabbkväll" med Emma och Johanna igårkväll. Satt på Johannas altan och drack vin/cider, åt chips och pratade i några timmar. Helt underbart, har saknat tjejerna! Dom är fantastiska. Idag har vi vart och tävlat med tokponnyn. Jag är sjukt imponerad av min lillasyster som hanterar honom så bra som hon gör, jag hade typ vart livrädd. Hon är duktig hon. Jag har haft ännu en underbar helg här hemma, och snart flyttar jag hem för en och en halv månad. Det känns bra att somaren blir delad mellan underbara Uppis och vackra Leksand.

♥ /Vendela

Then into the clouds


En av mina absoluta favoritlåtar just nu. Den har att vackert sårbart sound, samtidigt är den lite lagom hård. Hans röst är så underbar, så mycket känsla. Sjukt bra live-filmat dessutom!

I'll find you somewhere, show you how much i care
Know that there is no escape from my snowbrigade

Once again, I stand here corrected

Hemma i Leksand. Har umgåtts med familjen typ hela kvällen, jättetrevligt! Blåbärspaj, Talang och Wallander. Vad mer kan man önska sig? Är dock så trött att jag sov mig genom halva filmen, nu blir det sova. I den lilla hårda 80-sängen. Jaja, man kan inte få allt :p

♥ /Vendela

Today I don't feel like doing anything

Utgång med leksandstjejerna igår, Emma, Anna Lisa och jag ägde dansgolven på stocken. Kortläsarna i mitt hus är fortfarande paj, så jag var tvungnen att ringa på och väcka Mario för att komma in i mitt eget hem. Inte okej! Och jag mår inte helt okej idag heller, trots att jag tog 2 resorb innan jag gick och la mig igårkväll... Damn! Jaja, föreläsning 2 timmar nu, sen beger jag mig hemåt mot leksand. Ska fika med Eva i eftermiddag, tävling med lillasyster på söndag. Nått annat har jag inte planerat, så bombardera mig med förslag tack ;)

♥ /Vendela

And then she found it

I'm still broken
I took you in with arms wide open
My colour fades to gray
There's nothing left to say
Now it's all dead

I swear I'd burn this city down to show you the lights

Ikväll är jag typ världens töntigaste människa och gråter tiill ett bröllop på tv. Chuck och Sara fick äntligen varandra (spoiler? Hell yeah!) och jag kunde bara inte låta bli. Jag som inte ens tror på kärlek. Jag tänker skylla på att jag är jättetrött efter en väldigt aktiv dag helt enkelt. Har tvättat, pluggat, tränat, pluggat mer... Nu blir det sova, för mitt icke-existerande sympaticus-påslag gör att mina ögonlock liksom faller ihop. Ännu en natt med mardrömmar? Jag var ju så lycklig över att haft en natt utan dem, men igår var de tillbaka igen. Jag vet inte vad jag ska ta mig till med dem. Om det fortsätter kanske jag måste söka hjälp... Fuck.

♥ /Vendela

I'm trying to find the things that matter to me


Underbara video! Trevligt med Kuddkrig istället för riktigt krig. Och Gerdis har varit med och gjort videon, så kolla noga nu allihopa! ;)

Now that it's raining more then ever


Skön låt helt enkelt. Man liksom dras med och blir glad.

All the crazy things I did tonight

Jag är trött, har pluggat typ 12 timmar idag. Ska upp astidigt och tvätta alla mina kläder imorron. Vill kanske inte vara med längre. Det är tur att det finns bra musik och god mat i livet så att man inte deppar ihop totalt och inte pallar plugga över huvudtaget. Vi hörs imorron världen, pusspussgodnatt.

♥ /Vendela

Even though I don't know the true meaning of love

Det är VM-final i hockey, Sverige spelar och till och med jag lyssnar och bryr mig. Det var lite oväntat va? :p Haha, det blev en del pluggande idag, men även en del Ally McBeal. Det är nice. En springtur, det är awesome! Jag älskar att springa, förstår inte hur jag överlevt utan det förrut. Dagens pepp var nog Paramore- Brand New Eyes. Like-i-like. I övrigt vill jag nog säga grattis till Herr Erik Saade som placerade sig bra igår (vilket jag hela tiden sa att han skulle) och kommentera att Azerbadjans bidrag är något segt, men sätter sig på hjärnan värre än Karlssons klister. Jag förstår att dom vann. Jag ska ladda inför en smått överuppbokad vecka med att sova ordentligt inatt tänkte jag, godnatt!

♥ /Vendela

I'm just a holy fool, oh baby it's so cruel

Jag hade en jättetrevlig kväll igår. Satt inne i Marios rum och delade en flaska vin och pratade i typ 4 timmar. Jag hade tänkt gå därifrån tidigare för att ta mig förbi tak-festen som var på ettan, men jag hade så trevligt att jag blev kvar. Vilket kanske var tur, jag kom i säng relativt tidigt och är inte bakis alls. Jag måste ju plugga idag. Jag är fett trött på den här plugga-grejen just nu. Men det är bara strax över 2 veckor kvar till tentan, det är väl bara att köra!

♥ /Vendela

Just one more hit, I promise I can deal with it

It's like you're a drug
It's like you're a demon I can't face down
It's like I'm stuck
It's like I'm running from you all the time
And I know I let you have all the power
It's like the only company I seek is misery all around
It's like you're a leech
Sucking the life from me
It's like I can't breathe
Without you inside of me
And I know I let you have all the power
And I realize I'm never gonna quit you over time
- Kelly Clarkson, addicted

I guess we both know

Vincent ♥

Why won't you answer me?

Inatt hade jag min första dröm som inte kan kallas mardröm på mer än en vecka. Vi plockade smultron och det var ju trevligt, om jag inte hade drömt läksiga saker resten av natten. Det här är helt stört, jag får aldrig vila ut ordentligt. Bara en massa rädsla nätterna igenom. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hypnotika-läkemedel kanske? Jaja, snart ska jag sätta mig och plugga. Det börjar kännas att tentan närmar sig. Och efter tentan blir det sommarlov och jobb. Först ljusbodarna en månad, sen här en månad. Kommer bli bra det tror jag.

♥ /Vendela

Having to put that aside


Helt klart dagens pepp-löpar-låt. Underbar! Jag älskar att vara ute och springa, det är så jävla skönt!

I'm never going back again

We had our sweet spots
But now it's gone
And I'm never going back again

Viktorious – Killing The Fun

Jag kan inte säga annat än att jag älskar de f.d. Sugarplum fairy pop-pojkarnas soloprojekt. Speciellt Viktorious, men även Carl Norén. Bara så att ni vet.


You can tell that I was faking

Har haft en allmänt bra dag idag. Plugg hela förmiddagen vilket resulterade i att labrapporten är färdig och inlämnad. Det käns skönt. Sen fallavslut /-start. Vi var kanske inte på topp, men helt okej. Sen mer häng med klassen och lite fix. Hem till Emma och Anna, vi gick opch köpte sushi och satte oss vid ån och åt och myste. Jorgubbar till efterrätt, underbart! =) En promenad efter det med en massa prat. En del om otrohet av naturliga orsaker. Dom är så underbara dom mina små blondiner. Vi ska ut en kväll tillsammans nästa vecka, första gången sen vi alla flyttade hit. Kommer bli awesome! Nu är jag lite trött och ledsen igen. Det är alltid värst på kvällarna. Jag vet inte varför. Jag har svårt att släppa det här, för jag vet att det hade kunnat bli så jävla bra. Jag försöker intala mig själv att det kommer komma en ny chans, att jag kommer hitta det här igen. Men just nu har jag väldigt svårt att tro det.

In my world of black and white
Were you the only one in colour
Now you're fading like a washed-out t-shirt
And I'm finding my way back to sanity


♥ /Vendela

Sorrow is the only love I ever knew


Älskade Lykke med den vackra rösten som passar så bra till sorgsna poplåtar som den här. Man kan ju inte tycka annat än att den är underbar!

It's hard to believe a feeling that you just don't know

Cykeln är fixad! :D Det tog inte mer än 20 minuter för killen på verkstaden. Visserligen kostade det mig 250 spänn, men jag fick både ett nytt däck och ny slang. Och det bästa av allt; jag slapp göra det själv. Jag är ju inte så teknisk av mig, så det är tur att det finns andra som kan fixa sånna saker. I övrigt har jag haft en trevlig dag, pluggat en del (effektivt för en gångs skull...), pratat med en del kompisar, tränat. Nu måste jag bara plugga det sista så att jag är redo för fallavslutet imorron =)

♥ /Vendela

That's the way I like it

Finally fungerar bloggen igen! Jag skulle ju försöka skriva både igårkväll och imorse, men det gick inte. Jag ville ju bara hylla sommaren som äntligen har kommit till stan. Solen skiner från en klasblå himmel för 3:e dagen i rad, och det är varmt. Jättevarmt! Överallt har trädens blommor slagit ut, och när jag är ute och går kan jag bli så slagen av doften att jag vara stannar och luktar. Jag kan inte förmå mig att bara gå, det är så underbart! Och vad passa bättre till sommaren än en färgglad ögonsminkning?! :D



♥ /Vendela


We're gonna be up all night

Har haft två trevliga myskvällar med underbara vänner den här helgen. Igår var det sushi, bärpaj och Black Swan hos Lisa, idag fruktsallad och bra film hemma hos Ellie. Jag älskar mina underbara kompisar, utan dem hade jag nog brutit ihop totalt den här helgen... Och jag är så lycklig över att jag har börjat träna igen, har sprungit 3 gånger den här veckan. Det är en bra vana, det ska vi fortsätta med!

♥ /Vendela

My persuasion can rule a nation


Skön party-girlpower-låt. Precis vad jag behöver just nu!

Andas, andas, allting snurrar runt


Mmm, det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder. Jag vet inte hur jag ska överleva det här slaget. Hur kan någon ens tycka att det är konstigt att jag har svårt att lita på killar?

Kaotiskt var ordet

Caotico – Back Of My Head
Underbar låt. Avgudar redan bandet, hörde dem i p3-live igårkväll. Lite kär.

But where's my honey?

Marcus Price – Bubbelgum
Trots att den är lite lagomt tjatig och störande kan jag inte låta bli att älska den. Och hur dåligt jag än mår just nu så får den mig ändå på lite bättre humör, bara för att melodin är så pepp.

But today I'm fine without you


Lyssna på texten så förstår ni hur jag känner mig just nu. Jag försöker intala mig själv att jag inte behöver dig, att jag är stark själv och mår bättre utan dig i mitt liv. Men det är så svårt. Speciellt när du promt ska riva upp sårskorpan om och om och om igen när jag äntligen lyckats få den att läka ännu en gång. Stört bra låt.

You look like a fool to me

Igår blev trots den lite skakiga starten en riktigt bra valborgsmässoafton! Hängde med en massa skönt folk, sprang på några gamla trevliga vänner osv. Idag började med en 3-timmars fika i stan med Ellie och några av hennes gamla kompisar. Gott och trevligt värre! Sen har jag suttit och jobbat en del med jobbsökande, och mina planer för sommaren börjar så sakteliga väaxa fram. Det känns bra måste jag säga. Sen om allt klickar och går som jag vill eller inte, det får vi väl se. Hoppas kan man ju göra iallafall. Imorron är det dags för skola igen, och jag känner mig inte det minsta pepp. Borde nog gå och lägga mig snart så att jag är pigg och glad imorron.

♥ /Vendela

RSS 2.0