They don't know, they know nothing


Vem minns inte Miss Blue och Don't hate on me som släpptes 2007? Sedan dess har mannen mest skrivit låtar till andra, bl.a. Amanda Jensen, Sofia Somayo och Danny. Han är sjukt begåvad och musikalisk, och den här nya låten är fucking undebar!

You're just human

Jag HATAR hepatit b-sprutor. Jag klarar det inte, gör så jävla ont. Jag är känslig. Jag lagade mat igen idag, det var nice. Massor med mat, räcker i typ en vecka till! :D Fett nice! Jag tror att jag borde sova snart, men jag vill se klart The mentalist avsnittet jag är mitt i först. Jag hatar att det laddar så segt! Jaja. Solen sken idag, och det var ju för härligt. Jag var ute och promenerade en del i värmen, I like! Fortsätt, snääälla! :D

♥ /Vendela

Why you wanna hurt me so bad?


Grymt skön och soulig låt måste jag säga! Jag har det så bra i mitt liv nu! Jag älskar det! Fast jag ligger efter med pluggandet konstant, men det är smällar man får ta. Jag åker hem till Dalarna på fredag! :D

This weather sucks without you

Idag var jag duktig och gick upp tidigt, cyklade hem och tvättade. Så nu har jag tvättat 3 maskiner och har rena kläder att ta på mig igen. Sen har jag städat rummet, sett ett avsnitt av vampire diaries, och strax drar jag till skolan. Klockan är bara 9, och jag är stolt över mig själv. Johanna ringde igår och sa att dom inviger grävningen i vårt gamla projekt idag, rätt coolt! Ska hem och kolla på det i helgen, jag ska hem i helgen! :D Just nu är allt awesome, jag älskar att leva!

♥ /Vendela

I can't save you from yourself


Den uppdaterade versionen av samma låt som jag la upp igår. Jag måte nog säga att jag gillar den här bättre. Jag vet inte om det är för att jag har hört den mycket mer, men det kan nog ha en del med det att göra. Sjön låt med en underbar refräng iaf =)

Did you notice?


It's my fucking nightmare


Ni får ursäkta att musiken har blivit lite rockigare på sista tiden. Eller kanske inte, ni kanske gillar det? I wouldn't know. Men som sagt så lyssnar jag mest på bandit just nu, så det blir mest rock i mitt liv. Jag älskar den här låten, den är sjukt bra! Idag kommer min storasyster hit, och jag oroar mig äckligt mycket för min älskade lillasyster. Krya på dig hjärtat, vi ses nästa helg!

♥ /Vendela

See me burning

Idag har jag äckligt ont i huvudet. Kan det vara så att min 5-åriga huvudvärk är på väg att utveckla sig till migrän? Jag orkar inte ens sitta upp, nu ska jag sova.

Trouble that can't be namned

Solen skiner idag, så jag tror att jag ska njuta av det! Jag plugga faktiskt rätt mycket igår, men jag borde plugga hela dagen idag med. Kommer det hända? Probably not! Inatt har jag sovit ut ordentligt, och idag ska jag njuta av livet! Bara så ni vet ;) Idag är världen vacker.

♥ /Vendela

Inside you're ugly, ugly like me

Livet igår var mycket roligare än jag hade trott att det skulle bli ;) Fast jag ligger lite efter i mitt pluggande just nu, jag orkade inte plugga typ nått igår eftersom jag inte hade sovit så mycket på natten. Sen bakade vi på Värmlands en stund, och efter det Pubrundan 2.0 med nollorna. Som inte är nollor längre, dom är ju T1:or nu. Jaja, det vaer mycket trevligt i vilket fall som helst, dom är jätteschyssta! Det regnar typ konstant nu, det är verkligen höst. Sen när har vi regnperioder i Sverige? Jag har inte sett solen på typ 3 veckor känns det som. Jobbigt! Jag vill ha värme och solsken igen, sommaren- kom tillbaka!

♥ /Vendela

Hope that my soul'll be saved

Idag är jag tydligen intressant. Jag kan inte förstå varför. Livet kommer bli roligt imorron. Eller inte.

"It's not the first time
And it won't be the last
That my heart is failing"

♥/ Vendela

Tell me how much time has past?


Sjukt vacker rockballad!

Don't let go


Någon av er kanske minns låten med Hurts som jag la upp i våras; better than love? Jag avgudade den, och den här är nästan ännu bättre. Hurts fortsätter leverera!

And when you smile


Vackrare text får man ju leta efter. Jag vill också att nån ska säga så till mig, känna så för mig.

No tears for you

Åh vad kul det känns att jag för andra dagen i rad har vaknat jättetidigt av att det spöregnar utanför mitt fönster. Eller inte det minsta kul egentligen. Fast jag somnar om rätt lätt, men det suger att det ska regna så jävla mycket. Jag har inga skor med mig som tål det här vädret. Eller jag äger nog inte ens ett par skor som klarar det här. Men jag ska nog ta och överleva anyway. Det är mycket plugg den här veckan, dags att ta igen det man har skjutit upp hela nollningen. Men på lördag blir det party! PPK, kommer bli awesome! Det blir det alltid? ;)

♥ /Vendela

Show me there's a way to beat the monster?

Så här i post-nollnigstider har jag sukt mycket plugg att ta igen. Jag tänkte sitta på BMC till 10 ikväll för att hinna ikapp, det gick bra. Jag gick hem vid 6. Starkt jobbat Vendella! (Y) För övrigt är jag lycklig över att Bandit har börjat sända radio i Uppsala, och mottagningen är 10 gånger bättre än p3. Jag hade glömt bort hur vacker Itchy Daze's monster är, första gången jag hörde den sen i våras grät jag hejdlöst. Den är underbar! Sen har nya säsongen av gossip girl äntligen dragit igång, med en massa mysigt och gottig! I love!

♥ /Vendela


Ge mig nånting att tro på när ljuset är släckt


Säkert skriver ju alltid sjukt fina texter, lyssna noga på den. Dessutom är ju musiken mys, så hennes låtar blir liksom sällan annat än bra. Hon har talang.
"Om det inte finns himmel Fredrik,
Varför föds man då snäll?
Det här är mina armbågar Fredrik
Jag ska vässa dom ikväll"

Dress up for love now


Royal republic kan vara sveriges just nu bästa rockband, sjukt sköna! Ni kanske minns första släppet från skivan -Tommy-Gun? Lyssna in den igen annars ;) Även All because of you är underbar! Och inte nog med att dom är asbra, kolla kläderna! I LOVE!

It feels like a long time comming


Jag är som ni vet inte världens största fan av hip-hop, men tinie tempah är sjukt bra! Den här låten är extra fantastisk, killen som sjunger i refrängerna... Hans röst. Den är helt underbar, så sjukt mycket känsla! Love it!

Kärlek slutar alltid med bråk


Jag gillar Ludwig Bell. Han är sjukt ärlig, och det tycker jag om. Är det någon som har sett mitt student-leg? För jag har verkligen ingen aning om vart det är...

Stading where you left me


Just nu finns det en enda låt sopm verkligen ger mig rysningar. Jag älskar Erik Hassle, han är ett jävla geni! Tyvärr finns det ingen bra version av låten på youtube, så ni får stå ut med en live. Inte för att den är dålig, men hela ljudbilden blir liksom bättre med fler instrument än gitarrer ;)

Next time you're in London


Inte riktigt lika catchig som deras senaste. Jag menar bite the bullet var ju lite av sommarens plåga. Eller ja, plåga och plåga. Den är ju bra. Och det är den här med. Men inte riktigt på samma nivå.

Let's go all the way now


Första gångerna jag hörde den här tyckte jag att den var ganska seg. Men den växer när man hör den fler gånger. Den är i vilket fall som helst sjukt mycket bättre än hennes förra släpp, jävla skit california gurlz.

Saknar dig fast du står här mitt framför mig


Jag är fortfarande sjuk och har sovit halva dagen. Familjen levererar som vanligt. Han är ju fantastisk!

Alla vill ha cash


Bara för att maskinen är ett av sveriges bästa band!

It's 4 am and I'm alone

Det finns folk som ägnar en föreläsningsfri förmiddag åt att plugga och se till att dom hänger med, trots att vi har nollning och fullt upp dygnet runt. Inte jag inte, jag sover länge. Städar lite, tvättar lite, diskar... Vilket i och för sig också är jättebra att hinna göra ibland. Men jag borde plugga. Fast jag är fortfarande sjuk, så jag skyller på det. Och jag har inte skaffat mig någon som helst studielitteratur än. Så lite svårt att plugga är det... Lååååång sovmorgon imorron med, ska man tvätta lite till? Vi får se. Ikväll är det iallafall pubrundan light, kommer bli fett kul. Älskar våra nollor, dom är för underbara!

♥ /Vendela

RSS 2.0