The way you move ain't fair you know

Nu har mina flickor åkt hem till sig igen. Fuck vad underbara dom är, vi satt under middagen och skrattade så mycket att tårarna rann. Jag funderade på att åka till skolan imorron och säga hej till mina gamla lärare, mina gamla kolleger och mina gamla elever. Men jag orkar nog inte, måste plugga. Det blev som sagt lite för lite plugg idag. Dock hann jag/Anna med att prata lite med Emma på skype, alltid lika trevligt att höra hennes röst. Nu ska jag bege mig mot sängen!


♥ /Vendela

It messes me up, need a second to breath

Idag har det inte alls blivit så mycket plugg som jag hade tänkt. Jag satt i vardagsrummet och prata med min lillasyster istället, och det var mycket trevligare! Har ju knappt träffat den lilla gullungen sen jag kom hem. Snart kommer mina älkade tjejer hit på middag, det gör mig glad måste jag säga! Jag har saknat dom! Jag är bara lite rädd att det kommer bli konstigt. Det var länge sen jag träffade dom, och jag har nog hunnit förändras en del. Men det är nog ingen fara, det är ju mina underbara brudar vi pratar om!


♥ /Vendela

 


I just want you to know you're fucking beautiful

Eclipe kommer på bio den 30:e juni! Det är inte alls långt kvar nu alltså, alla twilight-fans. Jag vet tyvärr inte om den nyheten gör mig så mycket lyckligare. Jag menar, jag älskar ju böckerna, dom är fantastiska. Men de två tidigare filmerna har inte vart några vidare höjdpunkter direkt. Dom är ganska kasst gjorda egentligen, tyvärr. Dom skulle kunnat vara sjukt mycket bättre om man hade gjort allt noggrannare och med lite större budget. Så att Edward kanske inte har världens foundationränder på halsen. Men anyway, det ska bli intressant att se den 3:e filmen, den kommer säkerligen gå lika bra som de båda tidigare, eftersom alla tjejer tycker att han som spelar Edward är såååå snygg. Men dom har fel, för den enda i filmen som är snygg är han som spelar Jasper, Jackson Rathbone. Puss på honom, och nu ska jag plugga några timmar till.



♥ /Vendela

Everything's downside up

Idag har jag pluggat i typ 10 timmar, kan inte påstå annat än att min hjärna känns lite smått mör. Men jag är rätt stolt över mig själv, och det blir lika mycket plugg imorron. Eller kanske inte lika mycket, men en hel del. Jag ska ju hinna träffa mina vänner lite iaf. Hoppas jag. Sen vill jag ju hinna rida också, det är så kul att vara hemma och kunna göra det! :D

Maia Hirasawa är mys på hög nivå!

♥ /Vendela

But the snow keeps falling

Jag har seriös tentapanikpluggångest och har stängt in mig här på mitt rum i dalarna med mina böcker. Håller en konstant sockerhög nivå för att orka med det här. Jag äter typ konstant. Och har ont i magen. Men inte slutar jag äta för det. Livet går bra nu.

♥ /Vendela

Can you handle what I'm about to do?


Ju mer jag lyssnar på killen, ju mer gillar jag honom. Han är cool!

You're almost as impossible as I am

Cause I've never felt like this before
I'm naked around you
Does it show?
You see right through me
And I can't hide
I'm naked around you
And it feels so right

Jag önskar verkligen att det kunde vara så. Jag önskar att jag hade lättare för att öppna upp mig och lita på folk. Efter att min bästa vän E svek mig någon gång där när jag var 8 så kunde jag inte lita på folk på riktigt, det satte väldigt djupa sår inom mig. Jag hade många kompisar, men jag lät ingen komma riktigt nära mig, jag litade aldrig på någon tillräckligt mycket för att verkligen låta dem vara en del av mit liv, jag antar att det var lite därför jag bytte ut dem så ofta. Jag jobbade på det under så sjukt många år och jag hade verkligen så sakta börjat lära mig att lita på människor igen och verkligen öppna upp mig. Jag hade mitt underbara gäng, mina fyra fantastiska tjejer Emma, Anna, Lisa och Johanna. Sommaren efter 2:an träffade jag Choffsen. Killen som var världens härligaste, min bästa killkompis. Eftersom han bodde i skåne hade vi typ bara kontakt över telefonen, men vi kunde prata flera timmar om dagen när vi hade tid. Jag gillade honom verkligen, litade på honom till 100 % och berättade allt för honom. Han var min bästa kompis. Jag tror att det hjälpte att vi bara pratade i telefon, det är lättare att berätta allt för någon om man inte ser personen direkt i ögonen. Och han berättade så mycket för mig, vilket fick mig att öppna upp mig ännu mer. Sen försvann han plötsligt ur mitt liv. Jag gick runt och oroade mig i flera veckor. Det gick några månader och jag funderade fortfarande över vart han hade tagit vägen. Kände mig lite sviken, vi var ju kompisar? Hade det hänt nått med honom? Tills den där dagen i höstas, när två tjejer från skåne som kände honom kontaktade mig och berättade allt. Min värld rasade samman totalt. När jag fick veta att den person jag skrattat och gråtit med så många gånger, pratat med i så många timmar, litat på, älskat... inte existerade? Att han bara ljugit, hittat på och lurat mig hela tiden? Jag visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen, vad jag skulle göra. Som sagt, jag har svårt att lita på folk. Men det finns anledningar till det. Och jag jobbar verkligen på att bli bättre. Gosh vad jag önskar att jag bara kunde riva alla väggar jag byggt upp runt mig själv och lita på dig. Jag vill, jag vill, jag vill! Och jag gör mitt bästa, jag försöker verkligen. Ha lite mer tålamod bara.

♥ /Vendela

Please don't hold me down

Hade det varit en bra morgon så hade jag nog sagt godmorgon nu. Men jag är sjuk, har ont i hela kroppen, huvudvärken spränger och halsen svider. Och hela mina underarmar är täckta av blåmärken. På riktigt. Jag trodde att det skulle bli bättre snart, men dom ser bara värre och värre ut. Det är ju kul att sitta här hemma i dalarna i snöstormen i slutet av mars när man trodde att våren äntligen var på väg. Verkligen fabulous. Jag borde sätta mig och plugga en stund nu. Men jag orkar nog inte.. Vi får se. Hoppas ni mår bättre än mig!

♥/ Vendela

This is my life


Inte riktigt på samma nivå som hans stereo love, men ändå en rätt skön klubblåt ;) Jag tycker att han är bra!

I said the he, the ha, the he

Seriöst så känner jag mig jävligt trött och sliten just nu. Jag ska nog sova strax. Jag har seriöst femton blåmärken bara på underarmarna, någon som vet hur det gick till? Inte jag iaf. Never mind, jag har haft en underbar kväll med Johanna, hennes pojkvän och några av deras kompisar. Det har fan vart askul, har ju inte vart ute och festat i leksand sen slutet av december eller så. Har inte packat upp nått, mitt rum ser allmänt förjävligt ut. Och nu ska jag sova. Vi hörs imorron! ;)

♥ /Vendela


Come here

Gosh vilken underbar kväll det var igår. Och jag insåg att jag måste bli mindre fördomsfull, jag träffade och pratade med en massa underbara mäniskor igår som jag alltid bara trott var jättekonstiga och dryga. Jag trodde till exempel att Tove och Maria var världens drygaste stockholmsfjortisar innan jag lärde känna dom bättre, men gud så fel jag hade! Dom är jättegulliga och schyssta båda två! Och Anna Svending är partypinglan nummer ett när det gäller att röja på dansgolvet, så kul har jag inte haft med någon annan än Emma! Det var en underbar kväll igår, idag packar jag ihop allt och åker hem. Till Dalarna, där jag ska stanna i typ en vecka! Det ska bli sjukt underbart skönt! :D

♥ /Vendela

Och alla så dricka vi nu köket till

Den här kvällen har varit en av de bästa på länge! Förrutom att A promt skulle åka till Sthlm mitt i natten ;p Jag stressade mig igenom hela dagen för att hinna med allt, fixa maten, fixa det vi glömt, fixa mig, fixa drinkar.... Det var en jävla massa fixande och stressande hit och dit. I vilket fall som helst så lyckades vi ordna allt och jag är sjukt stolt! Mitt köksteam har varit fantasktiska, all cudos till dom! ♥ Jag mest såg sexig ut och drack. Fick några nya blåmärken, men vad är väl en utekväll utan nya blåmärken? ;) Jag hade sjukt kul i vilket fall som helst, och det är det som är det viktiga. Dock skulle jag vilja avråda alla från att klä sig i typ bara underkläder och gå på köttmarknaden värmlands nation. Det kan bli lite jobbigt. Kolla förresten bilder på facebook imorron, jag vet inte om jag orkar sno någon och lägga upp här ;)

♥ /Vendela


So take what I have left

Ledsen att jag inte har så mycket tid att göra ro,iga uppdateringar just nu. Jag är ju mitt i flytten och håller på att packa ihop allt i mitt rum, samtidigt som jag vart ansvarig för maten till tacksittningen som går av stapeln idag, och även vart med och ordnat spexen. Men grymt kul har jag haft. Och hamnat låååångt efter i pluggandet, tur att jag åker hem imorron ;)

♥/ Vendela

Who could deny these butterflies?

Jag måste ändå säga att jag har haft en grymt skön dag idag, trots att jag fortfarande är lite sliten. Det märktes mest de första timmarna imorse, jag har inte så klara minnen från den första föreläsningen om vi säger så... Men jag har ju hand-outen, så jag kommer nog ihåg lite när jag läser igenom den iaf. Sen hade vi matmöte, åt lunch och pluggade lite histologi, satt mest och fördrev tiden och snackade med mina kompisar. Sen var det histologiredovisningen, den var rätt enkel. Men jag är ändå lycklig över att jag klarade den ;) Sen åkte jag och Emil och Mårten och handlade maten och drickan till sittningen imorgon. Det kändes rätt kul att stå där i affären och betala, dra fram en bunt med 45 st 100-kr sedlar. Haha, inte ofta det händer om man säger så ;p Sen gick dom andra på systemet och jag är ju för liten för att få följa med så jag gick på H&M istället och köpte en sovmask till min outfit tomorrow. Det kommer bli sjuuuukt snyggt! Nu har jag ätit middag och chillat lite, kollat på ett avsnitt av Chuck och ska strax lägga mig och sova. Det ska bli skönt, har sovmorron imorron också. Kan behövas!

♥ /Vendela

When you're living life at the bottom

Nu sitter jag i skolan, har pluggat histologi med Mårten och Emil inför redovisnigen som är snart. Det kommer nog gå bra. Hoppas jag. Om jag inte har överpluggat och får panikhjärnsläpp. Vilket inte skulle förvåna mig det minsta ;) Jag måste även bege mig ner till stan en stund för att köpe present till min underbara mamma som fyller år på söndag, till min kära lillasyster som fyller år om lit emer än en vecka och ett par strupmbyxor till imorron. Annars kommer det bli kallt. Men snygg, det kommer jag vara iaf ;) Typ. God mat ska jag laga iaf. Typ. Hoppas alla gillar det, I will!

♥ /Vendela

I've got a battle to pick with you Mr Dj

Godmorgon vad inte bra jag mår. Har ont i hela kroppen p.g.a. att jag tröståt en halv burk nutella till middag igår. Inte bra, jag måste lära mig att låta bli sånt. Jag mår ju bara dåligt av det. Nu ska jag släpa med mig en till kasse till Lena, sitta på föreläsningar i 4 timmar (inte sova, vara vaken och aktiv), sen ha matmöte och sen tokplugga till histologiredovisningen! Tummen upp för det. Sen pratade jag med Emma på skype igår, det var underbart att höra hennes röst igen. Även om det inte ens var en vecka sen hon åkte, så saknar jag henne något förfärligt!
Tänkte ni ville se det första preklinspexet ;) Det är ganska underhållande såhär på morgonen =)

♥ /Vendela

All I wanted was you

Idag är jag trött, och jag kan inte ens påstå att jag inte förtjänar det. Jag tror jag somnade nån gång vid 4 igårnatt, sen upp igen vid 7. Till skolan och obligatoriskt hela dagen. Great! Fast jag måste ändå säga att det var värt det. Trots att jag sov på föreläsningen idag. Och höll på att somna när jag satt ute på vårdcentralen. Det var pinsamt. Igårkväll var det Kirurg reunion hos allas vår älskade fejkfadder Alex, han bjöd på chiligryta, ris och kyckling. Nybakatbröd. Och sen marängswiss till efterrätt. Med hemmagjorda maränger och egengjord chokladsås. Fantastiskt! Det blev även en del vin, en massa prat och en del mys. Och sen en stund i bastun där vi halv 2 eller så. Det var en bra kväll/natt. Imorron är det histologiredovisning, sen drar vi och handlar till The big tacksittning. Den närmar sig med stormsteg och jag börjar bli nervös. Och så mycket som jag äter just nu kommer jag hinna bli tjock innan dess och se hemsk ut i mina kläder. Men jaja, det är smällar man får ta ;)

♥ /Vendela

Can I have that?

Åh vad kul det är att kolla vädret, se att det är minusgrader som gäller för Uppsala hela veckan. Och ännu mer snö. Och sen se att min kära Emma i London har mellan 10 och 15 plusgrader och sol. Great! Vad jag älskar att jag bor i Sverige ibland. Nej, jag ska flytta härifrån! Usch för den här vintern, tar den aldrig slut?! Nu ska jag dra på mig lite kläder och åka till skolan, för att ha ett fallavslut som jag knappt pluggat till alls. Det kommer ju gå bra.

♥ /Vendela

We gotta get the fuck out of here

Okej, mitt förra inlägg var lite negativt. Jag bara hörde låten och alla minnen kom tillbaka. Men nu så kommer något roligare ;) Vi hade temaspexet idag i skolan, så jag sprang omkring i ett typ vitt genomskinligt nattlinne med svarta underkläder under, inför hela T2 och halva T1. Sexigt värre. Men det var kul, och det kändes som om det här spexet uppskattades mer än det förra. Vilket kanske inte är så konstigt - vi hade mycket roligare nu, och jag tror att det märks ganska väl. Sen har vi även planerat en massa med maten till sittningen, det är bra det. Förrutom att jag mest tillbringar mina dagar med att göra sånna saker och pluggar alldeles för lite. Det är mindre bra. Vi har fan dugga på torsdag. Jag måste plugga. Och imorron är det kirurg- reunion hos Alex, det ska bli kul. Och inte blir det nå plugg. Men jag klarar mig nog ändå. Jag ska ju hem och plugga hela nästa vecka. Tur det.

♥ /Vendela

But something is happening

I remember, I remember everything
All the times when no one ever came to get me
All the nights when i was scared
And when it got to weird
It was the song that saved my life

Jag älskar den låten. Kanske till stor del för att texten är så sann, det var verkligen så. Jag vet inte hur många gånger jag var nära att ge upp och bara gå och dö, men musiken räddade mig. Och hästarna. Utan dom hade jag gett upp för länge sen. För jag kan inte direkt påstå att många av de människor som fanns i mitt liv när jag var liten var något vidare bra stöd när allt var som jobbigast. Jag är så glad att jag är omgiven av bättre människor nu!

♥ /Vendela

But I can't find the words to tell you

Idag snöade det igen. Jag gick till stan och tänkte på hur fint det var att nästan all snö var borta, man såg grönt gräs kika fram lite här och var. Det var fint. Sen precis lagom till att jag kom fram till stan så börjar det hagla. För att mycket snart gå över i ett snöoväder utan dess like. Det har vräkt ner hela dagen, säkert två decimeter eller nått. Där fick vi för att vi trodde att sommaren var på väg. Sen skulle jag ju hänga med Martina hela dagen hade jag tänkt, så hon kunde hjälpa mig shoppa. Förrutom att hennes tåg gick hem halv ett. Och när vi kom till stan insåg vi att affärerna inte öppnade förrän 12. Vi satte oss på ett café och drack varm choklad istället ;) Så fick jag shoppa själv, och det vet vi ju alla hur bra det brukar sluta. Med att jag gör av med alldeles för mycket pengar. Det blev kläder till tacksittningen som äger rum på fredag, en grej till spexet imorron och sen en klänning på Gina. Den var för söt och för jag för att jag skulle kunna låta bli. Så nu är jag fattig igen. Och jag funderar seriöst på att ge upp det här med killar för all framtid. Jag fattar inte hur dom tänker överhuvudtaget, det är nog inte tänkt att jag ska umgås med dom. Eller nått. Godnatt

♥ /Vendela

Never thought that I'd be leaving you today


Jag tänkte säga att det är underbart med nytt material från Evanescence. Sen lyssnade jag på låten och kunde avgöra om den verkligen var ny eller inte? Det står så, men den låter så sjukt lik någon av deras tidigare låtar. Det är visserligen skönt att dom behåller sitt gamla sound, men lite ny influenser vore inte helt fel.

You may be a sinner, but your innocence is mine

Åh vad skönt det är att spontanvakna klockan 7 när man somnat bara några timmar tidigare. Verkligen. Och sen inte kunna somna om. Undra var telefonen är för att kunna kolla vad klockan är. Inse att man av någon anledning lagt den under kudden någon gång under natten? Inse att en av ens bästa killkompisar ringde klockan 2, varför vaknade jag inte? Jag brukar alltid vakna. Märka att han lämnat ett telefonsvararmeddelande på nästan 5 minuter som är helt tomt. Ja, det var ungefär min morgon i stora drag. Igårkväll ska vi inte ens prata om. Jag var med Martina och Sofia hemma hos någon av Jockes kompis kompisar. Det gick ju bra. Nu ska jag snart bege mig in till stan för att träffa Martina och förhoppningsvis shoppa lite kläder till tacksittningen nästa vecka. Om jag hittar något som är värt..

♥ /Vendela

Like you wouldn't believe

Idag har varit en ganska seg dag. Det var trevligt igårkväll hos CJ, så vi gick nog inte hem förrän närmare 1. Och eftersom jag är som jag är och alltid måste dricka en kopp te när jag kommit hem så somnade jag nog inte förrän vid 2. Vaknade tidigt ändå, har hittills pluggat, pratat i telefon och kollat på gossip girl och chuck. Det har varit en skön dag. Nu ska jag bege mig ut mot ikea för att köpa blåa plastsäckar, ska börja flytta omkring alla mina grejer nästa vecka... Sen ska jag förhoppningsvis träffa min syster ikväll och på dagen imorgon, måste även plugga lite mer. Sen vill jag gärna hinna njuta av det underbara vårvädret lite också ;)

♥ /Vendela

Living in a movie scene


In my head

Idag har jag anmält mig till och betalat för tacksittningen. Det kändes bra ;) Sen har vi planerat ännu mer spex, det kommer bli helt skruvat. Dom som läste det idag men inte var med och skrev det undrade vad fan vi hade tagit när vi skrev det x) Men vi hade kul iaf, och jag hoppas T2:orna kommer ha lika kul när dom ser det ;) Idag har jag sett en riktig hjärna för första gången i mitt liv och även petat på den. Jag höll seriöst på att svimma, jag kände att jag inte hade något blod alls i huvudet. Och killen pratade på om vad dom olika delarna hette, jag hörde inte ett ord. Ja, jag får väl plugga in det genom anatomiboken istället. Ikväll blir det solsidan på tv med några kompisar och sedan GH's. Vi hänger där en del, men det är bästa puben i stan ;)

♥ /Vendela


Ain't that the reason you're at this club?


Låten heter in my head, och det vill jag lova er att den är. Den fassnar i hjärnan som ett jävla tugummi. Men I kind of like it anyway.

This isn't how I go

Jag måste bara säga att jag ibland verkligen älskar words rättstavningsfunktion! "Meningen tycks sakna tempusböjd verbform. Om en sådan behövs kan du försöka ändra formen hos Vendela." Ja, mitt namn kan ju absolut böjas i olika former! Idag började vi inte förrän 12, men jag var en duktig flicka och gick upp klockan 6 för att hinna plugga innan skolan. Jag är stolt ja! ;) Jag gick både till och från skolan, ännu mer pluspoäng till mig. Jag har blivit lite hurtigare på sista tiden, det känns bra. Dessutom är det faktiskt vår ute, trots att vädret inte är så fint är det varmt! Det gör mig lycklig och jag hade till och med vårjackan på mig idag för första gången. Nu har jag suttit och fördrivit tiden lite, så det är väl dags att ta tag i mig själv igen och göra något nyttigt. How about ett avsnitt av House?

♥ /Vendela

Tell me do you feel it?

Nu har jag varit vaken och pluggat sen klockan 6 imorse. Ja, vad gör man inte på sina sovmorgnar för att hinna träna och träffa kompisar på eftermiddagen? Det är inte dags att bege sig till skolan förrän om en och en halv timme, så jag ska fortsätta plugga en stund till. Jag börjar bara bli lite trött i ögonen av att sitta och läsa på datorn, kanske behöver lite variation? Sen ska tydligen alla treor från leksands gymnasium hit till Uppsala och kolla in universitet idag, undra om man stöter på någon? ;) Kan bli trevligt, kan även bli mindre trevligt, beror på vem det är ;) Nu är det nästan bara en vecka kvar tills jag får flytta härifrån, det känns bra! :D

♥ /Vendela

I sing it one last time for you


LoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLove att han
både låter som Mika och ser ut som Mika, men ändå gör lite härligare musik! I like!


We are the light in the tunel

Idag har varit en lång och busy dag. Har vart i skolan från 8 till 4, plus en paus på två timmar när jag sprang omkring på stan och försökte hitta kläder till tacksittningen nästa fredag. Det gick inte så bra. Jag har en bild på exakt det jag vill ha i min hjärna, men det hittade jag ingen stans. Martina får hjälpa mig leta lite mer på söndag när hon är här nere och leker med mig en stund! Vi har även planerat en massa med maten inför tacksittningen, jag är lite stolt över att vara matansvarig. Det känns bra! Och det kommer bli himla gott! Bara så ni vet. Och det var så härligt att nästan alla som är med i gruppen är mina gamla kirurgkompisar, har saknat dom en del faktiskt. Men nu blir det mer umgänge med dom de närmsta veckorna iaf! :D Nu ska jag kolla upp lite mer saker, sen ska jag plugga!

♥ /Vendela

But when I think of you I don't feel so alone


Fick ett låttips av en underbar Emma idag, och jag måste säga att hon har rätt. Den är himla mysig ;)

Jag har väntat på en sån som du

Filmen var bra, även om uppslutningen var lite dålig. Det blev bara jag och Camilla och Emil. Men det var mycket trevligt ändå. Förrutom att jag så fort jag satte mig i biosalongen blev jättebra och fick kämpa för att hålla ögonen öppna hela filmen. Det var inte för att den var dålig, för det var den verkligen inte. Lite seg kan man kanske säga, men väldigt vacker. Nu ska jag sov apå riktigt så jag orkar med min busy dag imorron ;)

♥ /Vendela

And moving pictures in my head

Idag har varit en ganska lugn dag. Jag gick till skolan imorse med världens motvind, jag trodde nästan att jag skulle blåsa bort. Men det gjorde jag inte och jag kom till slut fram till skolan. Om än lite sen.... Sen hade vi föreläsningar i några timmar, lunch med förberedelser för spexet, sen utfördes själva spexet och sen hängde jag med Camilla bort till hennes gamla klasskompisar; datavetarna. Det var trevligt om än något skrämmande. Men dom var faktiskt snälla =) Sen har vi haft histologi, roligaste delen av allt, och nu sitter jag och pluggar lite i en datasal. Snart dags att äta lite middag, för att sen bege mig till GH's och möta upp som andra. Senare blir det vidarevandring till bion där vi ska se Avsked. Har ingen aning om vad det är för film, som vanligt, men Emil tycker att den verkar bra. Så vi i resten av gänget hänger på ;)

♥ /Vendela

I know you're faking it but that's okay


Nu är jag trött och ska sova. Jag har vart lat idag och inte pluggat nått alls. Men vissa dagar finns det annat man behöver göra, t.ex umgås med sina kompisar som inte mår så bra. Och även dom som mår bra ;) Det har varit en bra dag i vilket fall som helst, och nu ska jag sova. Ska bara lyssna på lite mer Yellowcard först, och det får ni också göra. Det är bara att trycka på play här ovanför ;)

♥ /Vendela

Be my unholy, my one and my only

Den här eftermiddagen har varit jättemysig, jag hara typ bara umgåtts med mina kursare. Bara suttit och chillat och pratat, underbart! Nu har jag och Lena färgat håret igen, hennes est bara påfyllnad och mitt i någon ny färg. Vet inte hur det blir när det har torkat, men det blir nog bra ;)

♥ /Vendela

The whole world was sleeping

Nu är jag tillbaka i Uppsala igen. Känns bra måste jag säga. Det sista jag gjorde innan jag lämnade Leksand var att säga hejdå till min älskade underbara bästaste Emma. Hon flyttar nämligen till London om en vecka, och vi kommer inte hinna ses mer innan dess. Jag kommer sakna henne något sinnessjukt mycket! ♥
Vi har gått igenom så mycket tillsammans, hon har alltid funnits vid min sida och gett mig styrka när jag har behövt henne. Många gånger hade jag nog kollapsat totalt om hon inte hade funnits där och stöttat mig. Hur ska jag klara mig nu? Jag vet inte. Jag säger bara att det är tur att det finns msn och skype! Även om det tar lite längre tid än att bara kunna ringa när som helst....




♥ /Vendela


And it hurts since I can tell you

Idag gick jag upp klockan halv 6, gick upp klädde på mig, gick ut och lastade hästen och sen åkte vi mot falun. Lillasyster skulle ju tävla =) Det gick bra, Schumi var lite urflippad, men det hade vi förväntat oss. Han hade kunnat vara mycket värre, så Nikkan var nöjd och jag med ;) Dom var duktiga, jag är stolt över dom! Nu har jag suttit och fixat med sommarjobbsansökningar en stund. Söker en del i Stockholm, men även lite här hemma så får vi se vart jag hamnar. Det blir nog bra. Nu ska jag dra ut i stallet och rida Tanden. Om min träningsvärkande kropp tillåter det...



♥ /Vendela


And I can't be no one else

Det har varit en bra kväll förrutom att Anna vann melodifestivalen. Jag tycker att hennes låt är jättetråkig och seg! Salem skulle ha vunnit! Nu ska jag sova snart, jag ska ju upp om mindre än 5 timmar. Det kommer ju gå bra. Eller inte. Men ja, jag klarar mig. Jag kan ju alltid sova i bilen. Eller nått. Vi funderade på att gå på lucky en stund, men det var en massa kö, så det kändes inte värt att stå och vänta för några minuter där inne. Vi drog hem istället ;) Hoppas ni som var där hade kul!

♥ /Vendela


What do you want from me?


But once again the sun is rising

Idag är en bra dag! Förrutom att jag inte kan äta annat än youghurt... Men jag har varit ute och ridit båda hästarna på morgonen, och jag är så stolt över min lillasyster och mamma. Båda hästarna har blivit mycket bättre sen jag red dom senast, bra jobbat! =) Sen kom Emma och Anna och Lisa och vi var ute på promenad i solen i någon timme. Det var jättemysigt att träffa dom alla igen! Nu har jag duschat och fixat mig iordning, ska snart hem till Johanna för mys + kolla på melodifestivalen senare ikväll. Det blir nog ingen sen kväll, för ska nog upp tidigt imorron och åka med Nikkan som ska tävla =)

♥ /Vendela

But if you let go, I'll let go tonight

Jag hatar att ha ont i magen. Igår åt jag en massa saker som inte var youghurt. Jag har haft ont i magen hela natten och har fortfarande. Great. Idag håller jag mig till youghurt! Det är gott, men inte så mättande. Äsch, jag överlever =) Nu ska jag gå ut i stallet några timmar =)

♥ /Vendela

Vi är idioter

Du sa rädslan den går över, men den där oron stannar kvar
Den gör mig tveksam när du behöver, snabba avslut, snabba svar.
Du sa rädslan den dör långtsamt för oss
Mellan äkta och falskt, mellan sanning och lögn
Vi är idioter


Jag mår fortfarande inte bra och får ont i magen så fort jag äter något som inte är youghurt. Men eftersom ni känner mig så förstår ni att det inte går så bra för mig att inte äta annat. Det är ju så gott. Men det gör så ont. Jag antar att jag får skylla mig själv. Dessutom är jag sjukt bra på att strula till allt. Ja, jag är osmidig och ganska korkad. Så även om inte ni är det så är jag en idiot iallafall. Men det är ju kul. Jag är hemma i Leksand, har umgåtts med familjen hela kvällen. Det är underbart! Nu ska jag sova snart, imorron är en aktiv dag. Har två hästar att rida och kompisar att promenera med =) Och imorron kväll blir det Melodifestivalmys hemma hos käraste Johanna♥ som jag inte träffat sen jag flyttade hemifrån =)

♥ /Vendela

Du måste ha missbedömt avstånden


Det är nog den här låten som absolut bäst beskriver hur jag känner just nu. Den är så sjukt vacker och så himla ärlig. Love!

♥ /Vendela

Feels like I'm falling inlove alone

Idag mår jag bättre. Men jag kan inte påstå att jag mår helt bra tyvärr. Jag vet inte vad det är för fel på min mage? Den kanske bara till slut har fått nog av all misshandel den har fått stå ut med det senaste året? Jag ska försöka att bli lite snällare mot den... Men det är så svårt när allt i livet är så förvirrande. Jag trodde att allt skulle bli bättre av att flytta hemifrån. Har det blivit bättre? Klart det har blivit bättre, jag bor inte i Leksand längre. Jag behöver inte bry mig om hur jag ser ut varenda liten sekund av dygnet, jag kan till och med gå utomhus utan smink utan en massa sktisnack. Och det är ju skönt. Men problemen bottnar oftast lite djupare än så, och jag har just insett att man inte bara kan fly ifrån dem. Dom kommer ikapp. Alltid. Man måste ta tag i dem på riktigt, något jag inte är vidare bra på. Men jag ska försöka bli bättre på det. Jag ska.

♥ /Vendela

I better keep on walking

Jag är sjuk. Och då menar jag inte; "jag har lite ont i huvudet, tyck synd om mig"-sjuk. Jag menar att det känns som om jag har svalt en hel ask spikar som åker omkring i min mage och mörbultar den totalt. Dessutom börjar de sprida sig så att det känns så i resten av kroppen med. Och jag mår illa. Och spyr. Jag har inte ätit sen det där äpplet jag lyckades få i mig vid lunch. Som jag lyckades ha i magen säkert en timme eller 2. Feber? Check. Jag fryser så jag håller på att skaka sönder här under migg täcke. Great (y) Nu ska jag försöka sova så jag mår lite bättre till imorron. Hoppas kan man ju iaf.

♥ /Vendela

Ignorance is your new best friend?

Nu har jag gjort mina chokladcroissanter, och dom är magiskt goda måste jag säga. Jag var tvungen att smaka en för att veta vad jag bjuder mina kära vänner på imorgon, det måste ju vara gott. Och, nej det var inte så himla svårt. Inget är svårare än man gör det ;) När dom har svalnat och jag kan lägga in dom i en påse ska jag ta mig en långpromenad i solskenet! :D

♥/ Vendela

I just need one more vacation, and make it last!

Ledsen att det inte blev någon uppdatering igår, mitt internet cp-ade sig igen. I övrigt var det en dålig dag igår, jag mådde pissdåligt och hade allmän panik. Vilket ledde till att jag ska betsällde biljetter för att åka hem i helgen. Jag bara måste få komma hem en stund, så kanske jag kan få lite ordning på mitt liv? Det hade varit skönt. Efter det är det bara två veckor till jag måste bo i det här huset. Tack! Emma flyttar snart. Jag kommer sakna henne något sjukt, men jag hoppas hon har en underbar tid i London! Nu ska jag plugga lite innan jag bakar chokladcroissanter till basgruppsmötet imorron =)

♥ /Vendela

Jag önskar att jag kunde stanna tiden


Jag vill springa rakt in i dina andetag

Idag har varit en ganska seg dag. Jag har liksom inte riktigt orkat göra något. Eller ja, jag lyckades sova ganska länge iaf, det var länge sen jag gjorde det. Sov till typ 11 tror jag, åt frukost och sen gick vi på promenad i solen i någon timme =) Det var mysigt! Sen gick jag hem, ja jag gick hela vägen och det tog bara lite mer än en timme. Det är faktiskt inte så långt alls ;) Det var hurtigt av mig, men inte ens i närheten av vad min Emma gjort idag. Hon har fucking åkt vasaloppet, och jag är stolt över den lilla galningen! Efter det har jag pluggat lite, kollat på film, planerat lite för nästa vecka och lyssnat på en massa bra svensk pop! Just nu är det mycket vapnet, jag har insett vilka klockrena texter dom kan skriva ibland. Det hade jag nästan glömt. Men dom är underbara. Annars är det väldigt mycket deppmusik i mina lurar för tillfället vilket ni kanske märkt på de låtar jag lägger upp? Jag vet inte riktigt varför. Det bara känns rätt ;) Imorgon blir det vaccination igen, mer Hepatit B- spruta. Great (y)

♥ /Vendela

Så cp som jag är kan jag inte förstå

Idag har varit en lugn dag. Jag har mest bara varit hemma och chillat. Gått en långpromenad i solen, kollat en massa på vampire diaries, ätit god mat och inte sökt jobb och inte pluggat som jag borde ha gjort. Men vad gör det egentligen? ;) Ikväll ska jag hem till A och kolla på film och äta popcorn. Och jag tänker definitivt ha mer kläder på mig än igår. Jag ska ha både halsduk och vantar, för det är fucking kallt ute. Bara så ni vet.



Tänkte bara säga att jag tycker salem är bäst i melodifestivalen hittills, han är ju helt enkelt underbar!

♥ /Vendela


It makes no difference if I throw it away

Det är verkligen kul att vakna klockan 9 på morgonen när man vart ute och festat kvällen innan och somnat klockan 3. Jag hatar att killen i rummet brevid drar igång sin musik med basen på högsta volymen. Vem fan gör det klockan 9 en lördagsmorgon?! Vad är det för fel på killen? GOSH! Igårkväll var iaf kul, vi fick gå med T2:orna och dom var askalas. Jag var kassanasvarig, och det kändes ju bra när Filippa gav mig sin lilla rosa väska och talade om för mig att det var 10 000 i den. Jag trodde jag skulle dö. Men det gick bra, och dom drack iaf inte upp alla pengarna. Bara nästan. Gud vad pubarna i stan lär tjäna på att folk har pubrundor ibland. Men jag var glad och träffade en massa nya roliga människor, och en massa gamla roliga som jag inte pratat med på ett tag. Så på det hela taget måste jag säga att kvällen var lyckad. Sen skulle jag gå hem, det var tio minusgrader och jag hade ett par tunna nylonstrumpbyxor på mig. Det var inte så smart, och väldigt kallt. Men jag överlevde det med. Vaknade typ 2 timmar efter att jag kom hem och frös fortfarande. Bra gjort Vendela! Idag är det fint väder och förhoppningsvis lite varmare, så jag ska försöka njuta av det idag hade jag tänkt. Men först blir det nog frukost ;)

♥ /Vendela

But you can't decide who is on your side

Igår gjorde jag världens godaste middag, com jag även åt till lunch idag. Baconinlindade kycklingfiléer i ugn och wok. Mmmmmm! :D Nu är jag nästan färdig att dra mig in mot stan. Det känns bra det måste jag säga! Eller ja, det beror på hur man ser det. Jag har jättemysko kläder på mig. Men dom är söta! Jag är lite nervös för vilken termin vi kommer få att följa med, jag är lite nervös för att vi ska gå vilse, jag är lite nervös för att vi ska glömma nått eller tappa bort nån. Men det ska nog gå bra det här. Hoppas jag. Jag kollade just i helfigurspegeln hur jag ser ut. Herregud! Ja, jag ska försöka fixa bilder så ni får se imorron, vi måste ju ändå fota hela kvällen. Nej, nu ska jag gå. Vi ses och hörs!

♥ /Vendela

I wanna be so many things to you

Jag har varit duktig och pluggat nu hela eftermiddagen. Och lagat mat och vart social med tjerna som bor här i samma hus som jag. Dom är faktiskt riktigt schyssta. Jag hade nog upptäckt det lite tidigare om jag inte hade bestämt mig för att hata det här stället redan innan jag flyttade hit. Jag borde ha gett dem en ärlig chans. Men killen är fortfarande allmänt jättekonstig och jag tycker verkligen inte om honom. Imorgon är det stora pubrundan med läkarprogrammet, det blir tävling i drickande. Jag, Lena och Anna bildar en grupp och ska hålla reda på en annan termin. Dom ska supa, vi ska ha lokalsinne, kunna räkna och vara utklädda enhetligt. Det kommer bli kul.




♥ /Vendela

 


I want your loving, all your love as revenge

Jag som satt och skröt om det fina vädret igår, vi skulle ta en promenad i solen. När vi till sist lyckades ta oss ut hade solen gått i moln och det var snöstorm. Kul (y) Sen tränade vi iaf på att ta varandras blodtryck, lyssna på lungor och hjärta och palpera samma saker. Det är alltid lika kul att titta ut över ett övningsrum där det står tio pers med bara överkroppar och klämmer och känner på varandra. Men det är sånt vi gör på läkarlinjen ;) Nu sitter jag och försöker plugga på lite om proteinstrukturer, men det går inte så bra. Jag kan inte riktigt koncentrera mig, nu igen. Jag måste skärpa mig!

♥ /Vendela

You shine brighter than anyone

Solen skiner och jag bestämde mig för att ta vårjackan imorse. Det var ju inte så smart, för det var visst 8 minusgrader ändå ;) Det var kallt, men jag överlevde. Nu ska jag gå på promenad med några kompisar och njuta av det fina vädret =)

♥ /Vendela

Our ancient heroes are turning to dust

Idag är en bra dag, för nu är onsdag och fredag ännu närmre! Det känns bra :) Lite besviken är jag, SMHI lovade sol till hela sverige förrutom Norrland. Här har det mest bara snöat hela dagen. Men trots det mår jag ganska bra. Livet vandrar sin gilla gång som man säger på gammelsvenska. Jag borde gå och sova, men jag har alldeles för många nymålade naglar för att kunna göra det. Men snart så ;) Tänkte bara passa på att bjuda på en bra låt innan jag slocknar för dagen =) Det är en liveinspelning, så kvaliteten är inte den bästa. Men låten är så bra, så det får ni stå ut med.



♥ /Vendela

In the absence of sun

Fick en fin Award av http://prinsessancarro.blogspot.com/ Tack! :D

Det finns några regler för denna:

The Sunshine Blog Award is awarded to bloggers whose positivity and creativity inspire others in the blog world. The rules for accepting the award are:

1. Put the logo on your blog or within your post.
2. Pass the award to 12 bloggers.
3. Link the nominees within your post.
4. Let them know they received this award by commenting on their blog.
5. Share the love and link to the person from whom you received this award.

Eftersom ni känner mig så förstår ni att jag inte orkade göra precis som man skulle. Men ja, jag länkar till några av de bloggar jag läser och personer jag hämtar livsinspiration från =)

http://memmalotta.blogg.se/
http://emmaholfves.blogg.se/
http://mistermartina.blogg.se/
http://mittlivsomnp.blogg.se/
http://johannavangen.blogg.se/
http://www.blackdiary.se/
http://gaymasen.se/
http://fokis.se/

♥ /Vendela

I haven't lost a thing except my mind

Jag behöver inte vara i skolan förrän vid 1 idag. Det är inte bra, jag sitter bara hemma och chillar. Jag brorde plugga, men det finns så mycket roligare saker att göra hemma. Man kan kolla på tv-serier. Jag pluggar mycket bättre i skolan där det inte finns något som distraherar. Fast det var skönt att ha sovmorron, det måste jag säga. Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av Greek, sen ska jag nog börja fixa mig iordning och dra till skolan!

♥ /Vendela

Stereo love


Fantastiskt skön låt jag hörde imorse på väg till skolan. I like!


Your smile is my only vice

Idag har jag varit en duktig flicka. Jag har pluggat en massa och betalat hyran. Nu ska jag fixa ett studieintyg till Heimstaden så jag får mitt studentrum, sen ska jag göra en matlista för den närmsta veckan. Gud vad jag är vuxen. Jag hatar att jag hör killen som bor i rummet brevid mitt så sjukt bra genom väggarna. Jag menar, vi skulle kunna sitta i varsitt rum och prata med varandra i normal samtalston genom väggen. Det är ju sjukt. Jag älskar att onsdag kommer närmre och närmre, onsdag är en bra dag. Kvällens att göra saker lyses upp något av Plan Three, kom på i fredags att jag saknade dem och inte lyssnat på dem sen jag var hemma senast. Vilket då var 5 veckor sen. Tiden går sjukt fort! Nu ska jag göra lite nytta och inte sitta här och fördriva tiden ;)

♥ /Vendela


RSS 2.0