It's tough you know

Duggan igår gick kanske inte helt klockrent, men jag klarade den iallafall. Sen hem och fixa sig, det var ju ändå kvalborg. Hemmafest hos Annika, det var trevligt. Tills jag inte mådde så bra. Valborg idag, sitter hemma hos Lisa och Susanna och kollar på Family guy, mysigt värre ^^, Ses i en annan del av livet ;)
♥ /Vendela

Vill du ligga med mig då?


En till av årets sommarplågor? Det går ju inte ens att tycka illa om låten, den är ju skön.

It's a bit to hard to explain

Konserten igår var helt underbar! Tove är en sjukt talangfull liten tjej som kan gå hur långt som helst. Jag fick dock inte ställa min fråga till henne, så jag är lite besviken. Men bandet jag egentligen ville dit för att se sen då; The Concept Store! De spelade några låtar, var allmänt helt underbara, bytte namn på scen till The Concept. Jag är lite kär, dom är helt underbara och lite till. Sveriges blivande bästa popband, om saker och ting börjar gå deras väg. Kvällen var helt underbar, tack ni som föjlde med och underbara p3. Vem behöver droger, sex eller killar när det finns musik?

Concept Store – Damn!
Bandet med gammalt namn och gammal sångare, men det är det enda som finns på spotify. Men ni fattar grejen iallafall...

♥ /Vendela

Imma let you try to convince me to

Jag ska PÅ RIKTIG få se Tove Styrke och Concept Store live på radiohuset på onsdag! :D Och jag får ta med mig upp till 4 kompisar, det här är sååååå awesome! Jag älskar p3!

Mr. saxobeat

Alexandra Stan – Mr. Saxobeat - Radio Edit
Årets sommarplåga? Helt klart en av dem om ni frågar mig. Det är verkligen en sån där låt som man gillar i smyg, men inte riktigt vågar erkänna att man tycker om. För det är ju på något vis plågsamt att lyssna på den. Fast den är skön.

You only hear the music when your heart begins to break

Nu åker jag tillbaka till Uppsala. Kan inte påstå att jag känner mig helt pepp för det, men vad ska man göra? jag önkar att jag kunde vara kvar här hur länge till som helst. Men samtidigt så vet jag att jag kommer ha det jättebra i Uppsala och inte alls längta tillbaka hit. Så är det när man har två hem. Lite smått förvirrande....

♥ /Vendela

Life from a new perspective

Det är så underbart att ha semester! Jag har inte pluggat överhuvudtaget på två dagar, börjar känna mig pepp för att sätta igång snart igen. Igår var jag ute och härjade i skogen på lisas islänningar med tjejerna, power-walkade, solade en stund och hänge med lillasyster och tränade prinsen. Idag har jag typ gjort samma sak, chillat, gjort hemlagade köttbullar till påskfirande, promenerat med prinsen, nu lagar jag middag och laddar. Ska med lillasyster och träna ikväll igen ;) Livet är hektiskt. NOT! Men det är skönt, jag tror verkligen att jag behövde det just nu. Nu har jag äntligen lite tid att tänka över livet, vad jag egentligen vill och inte vill göra. Vad jag känner. Och en massa sån skit.

♥ /Vendela

Waiting it out

Newkid – Stadium status
Det finns ännu en relativt ny svensk artist som jag är lite småkär i, vilket ni kanske förstod redan när jag la upp turbulens. Killen är stört talangfull, jag bara rådiggar honom!


She walks away

Ja, nu sitter jag här igen hemma på mitt så kallade flickrum i siljansnäs. Det känns ganska mysigt att vara hemma, hade med mig massa godis till mamma och pappa sådom är glada att jag är här. Jag med, det känns liksom tryggt på något sätt. Lugnt. Imorgon ska jag hem till Lisa och rida islandshäst med flickorna, det blir mysigt.
Idag var jag på promenad i skogarna runt flogsta, ibland är världen så vacker att det gör ont. Jag önskar att jag hade haft en bra kamera och kunnat fota så att ni också hade fått se det hela, men det har jag ju inte. Så jag antar att ni får ta er ut dit själva för att se och förstå vad jag menar ;) Nu ska jag gå och sova i min stenhårda 80-säng, see you tomorrow!

♥ /Vendela


Monstret

Anton Kristiansson – Monstret (feat. Niklas von Arnold)
Musik är inte bra om den inte slår en rakt i hjärtat och påverkar ens känslor. Första gången jag hörde den här grät jag. Fantastisk låt, texten får mig att gråta.

- Har ingen fallskärm för det, så om jag faller dör det. Det enda jag kan göra är att hoppas att jag inte gör det.

Trying to find me in between

The Naked And Famous – Young Blood
Sjukt bra och pepp och mysig låt. Man blis så glad av den =)

Sound waves make us drown

047 – Let You Go (feat. Tomas Halberstad)
Den är skön. Typisk sommar-chillåt. Jag kommer kanske knarka sönder den i sommar, det finns en risk.

Buildings crumble down

Jaha, vi har tydligen lov efter idag. Det hade jag ingen aning om förrän alldeles nyss, så jag har inte planerat något alls. Men mamma och Nikkan vill att jag kommer hem en sväng, så jag åker hem på måndag. Har inte bokat biljetten tillbaka hit, vet inte hur lägne jag orkar stanna där :p Vi får se =) Jag börjar komma ikapp både i skolan och sömn nu, så livet känns bättre och bättre. Att solen strålar från en klarblå himmel och det är närmare 15 plusgrader hjälper ju kanske till lite ;) Fest ikväll? Kanske värmlands, vi får se =)

♥ /Vendela

You're from a whole other world

Nu ska jag till skolan och basta. Det känns fett nice, jag har inte bastat på en evighet, och det är ju bland det skönaste jag vet. Jag har nog inte återhämtat mig helt rent sömnmässigt, men snart så. Ikväll ska jag hem till Emma och Anna och äta räkmackor med leksandsgänget, kommer bli jättemysigt! Haha, och tajmat nog så har jag ju räkor till lunch också... Nice!

♥ /Vendela

Jajamen

Jag har en helt stört sammanmixning av de här två låtarna i huvudet, och jag kan inte få det att sluta. Jag får verkligen panik snart! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Lyssna på låtarna så förstår ni varför.
Rolandz – Jajamen
Licey – Parovozik - Oblachko - Паровозик - Облачко

Saturday awaits you

Jag kan inte direkt påstå att jag är helt pigg idag heller. Men jag lever iallafall, vad mer behövs egentligen? Jag håller på att detoxa mig av kaffet, det kommer kanske ta lite tid. Och sockret med för den delen... Jag ville inte alls vakna imorse när klockan ringde, jag ville bara sova 5 timmar till. Men har man skola så har man. Och när man väl tagit sig till skolan inser man hur värt det är. ALLT vi gör är intressant, jag är så lyckligt lottad som faktiskt har kommit in på den här utbildningen. Jag är så lyckligt lottad osm varje dag får känna att det jag lär mig är intressant, och att jag är precis där jag vill vara. Även om jag bara sovit 3 timmar natten innan, eller inga alls. Life is beautiful!

♥ /Vendela

Never thought I'd see you cry

Jag har just genomlevt ett av de mest surrealistiska dagarna i mitt liv. Jag var vaken i typ 30 timmar i sträck. Gissa om man är lite trött efter det? Satt på redaktionen själv i några timmar först, innan de andra kom. Sen blev det helt enkelt så att vi jobbade hela natten, till 8 imorse. När  skolan började. Fick skjuss dit iallafall, det var nice! Sen när skolan var slut gick jag hem och sov. Där vid 13 på dagen eller så. Sjukt trött, sov till 20, middag och tv-serier. Nu ska jag sova igen tänkte jag. Det mest störda är ändå att tiden går så fort när man har varit vaken länge. Allt liksom bara flyter ihop. Jag mindes knappt ens hur man gick när jag skulle hem från skolan. Kanske inte en klockren medvetandegrad 1 och orienterad gånger 3. Men ja, vårhälsningen och Wermlandus är färdiga, och jag är fett stolt. Synd bara att jag ligger en massa efter i skolan, får ta tag i det till veckan.

♥ /Vendela

You've got the right to stay on the dancefloor

Jag är stört trött, trots att jag har sovit ordentligt inatt. Idag är sista dagen, deadline klockan 10 (?) imorron. Vi kommer förmodligen sitta hela natten, bästa sättet att ladda för en skolvecka. Eller inte. Jag hade en fantastisk fredagkväll iallafall, min underbart söta lillasyster var här och firade sin 18-årsdag. Preklin is the shit, vi förfestade hemma hos mig, drog till stan, förbi redaktionen och lämnade av lite godis, sen vidare till V-Dala. Massa härliga läkarstudenter, alla mina vänner var redan där lagomt party efter sittningen. Love them! Alla var sjukt fint utklädda. Annika var stört söt som tiger, jag målade henne själv. Lite stolt kanske. Och nu måste jag faktiskt börja jobba, har suttit här i nästan en halvtimme nu utan att orka sätta igång med nått. Lätt hänt när man är ensam ;)

♥ /Vendela

I wanna help you out

Jag är trött. Det blir lite så när man somnar vid halv tre på natten och går upp igen vid halv sju. Jag har inte pluggat något överhuvudtaget, så fallavslutet imorron kommer gå helt åt helvete. Men det är det väl värt? Jag menar, vårhälsningen börjar arta sig, och Wermlandusnumret har vi knappt ens börjat med. Sjukt massa jobb kvar innan fredag, och jag måste passa på att hinna sova. Så jag är pigg när jag ska festa med lillasyster, hon fyller ju 18! Det händer ju bara en gång i livet, så det ska bli awesome! Nu ska jag till skolan och sova på föreläsningar. Och dricka kaffe!

♥ /Vendela

Standing in the way of control

Dante – Next To You
Fin, fin låt. Jag gillar. Den är väldigt speciell, men skön att bara sitta och lyssna på. När man pluggar eller bara myser ^^,

You gotta help me take this all the way

Cage The Elephant – Shake Me Down
Jätteskön låt. Vet inte varför jag tycker det. Men han har en speciell röst- det gör mycket. Och musiken är liksom lagom hård/lagom mjuk ^^,

I'm gonna let something brand new happen to me

Sitter med färg i håret nu igen. Jag är lite trött på det lila, och lite less över att jag gjorde det. Det här är andra gången jag försöker färga det typ mörkblondt igen, hoppas att det funkar denna gång. Förra gången blev det ju bara ljusare lila... Idag har jag inte gjort mycket alls, lagade lite matlådor i morse, kollade på tv halva dagen, shoppade en stund med Ellie, tränade. Skön lördag! Ska snart hem till Ellie, laga och äta middag, kolla film och mysa. Underbar ledig dag! =)

♥ /Vendela

I don't know why I'm scared

Adele – One And Only
Jag älskar Adele, längtar tills hon släpper hela skivan till spotify. Tills dess för jag väl hålla ut med lite hjälp av bland annat den här.

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

Gårdagen var en fantastisk dag får jag lov att säga. Skolan var helt okej, trots att jag gick 8-17. Sen till medC med Ellie för puben, kul att det finns så mycket läkarstudenter i den här staden som jag aldrig sett förrut ;) Hann tyvärr bara se det första spexet innan jag drog ner på stan för att möta upp Emma för middag. Det blev Norrlands, lite kycklingsallad (deras är underbar!) och lite bubbel. Bara för att det var trevligt, och vi inte sett på så länge. Måste verkligen planera in en ordentlig fest + utgång med leksands-gänget snart! Sen gick jag hem och somnade tidigt för första gången på veckan- såååå skönt! har säkert sovit i 7 timmar, känner mig faktiskt utvilad och pigg. Eller nått. Nu ska jag till skolan igen, trots att det är veckans mest deprimerande väder, jag gillar inte regn.

♥ /Vendela

RSS 2.0