I'm only gonna tear you apart

Idag är en bra dag, för jag har just fått veta att jag klarade första tentan! :D Och dessutom är det ju valborg, vad mer kan man begära? :D Att vara frisk är ju trevligt, men förkylningar duger dom med. Speciellt när solen skoiner och fåglarna kvittrar utanför fönstret. Jag gillar mitt liv! Nu vill jag bara veta om jag klarade den andra tentan också, det vore nice! Och sen så borde jag befinna mig i ekonomikumparken redan nu, men jag är lite sen som vanligt... jaja, måste dra nu ;)

♥ /Vendela

Regn föll ner från morgonstan

Jag glömde visst ladda upp bilden på mig från preklin igår... Här är det iaf ;)
Jag måste säga att jag känner mig segare idag än jag gjorde då. Jag vaknade klockan 6 imorse och mår piss, huvudet dunkar, halsen svider och näsan är omvartannat täppt eller rinner. Det suger! Och inte kan jag äta heller, jag har ingen som helst matlust. Och ja Emma, jag försöker äta. Mest frukt, jag tror jag behöver vitaminerna... Och jag ska inte dricka något ikväll, kan man inte äta så ska man inte supa heller. Det kan täppa igen gallgångarna, och det är livsfarligt. Det sa vår professor häromdagen. Alla andra väntar med att prata om alkohol för att inte förstöra valborg för oss ;) Jaja, nu ska jag till skolan snart, vi ses!

♥ /Vendela


Where ever you are

Jag måste säga att bregott med havssalt kan vara bland det godaste människan har uppfunnit. I love it! Och bröd med kanel och russin i är också fantastiska grejer. Idag har vi vart på vårdcentralen på eftermiddagen, det var härligt. Jag gillar att vara där och hänga med sjuksköterskorna i några timmar. Dom är så sköna! På lunchen drog vo till ångströms och kollade på flottbyggena, det var rätt många intressanta skapelser måste jag säga. Själv gillade jag nog den chockrosa grisen mest, den var fin ;) Nu regnar det igen, fuck that. Och snart ska jag bege mig ut igen, det är möte på BMC för de som funderar på att börja forska. Det vore kul att göra under terminerna. Och om det går bra så kanske jag till och med kan hoppa över specialarbetesterminen som man forskar under, så kan jag göra nått annat då. Typ chilla. Eller jobba. Eller plugga snabbare. Vore fett nice, så jag ska på mötet iaf och kolla in vad det är..

♥ /Vendela

I want you to kill me with a


Nu är det 5 minuter tills jag måste dra till skolan. Kul att mitt te fortfarande är för varmt för att dricka. Låten är iaf av det första förbandet från i måndags, I like!

It never used to hurt before, It isn't funny anymore

Varför är det alltid så att något måste gå åt helvete så fort man tycker att livet är bra för en gångs skull? Jag som tyckte att jag förtjänade att ha det lite bra ett tag efter förra hösten. Men tydligen hade jag fel.


But i'm not running anymore

Gud, jag måste verkligen säga förlåt för de senaste dagarnas bloggfrånvaro! Jag vet inte riktigt vart jag har varit, men inte hemma många sekunder iallafall. Eller jo, jag vet precis vart jag har varit ;) Helgen spenderades hos en fantastisk människa som jag tycker mycket om. Det var underbart måste jag säga! Sen igår var det en sväng till Sthlm för konsert med Martina. Underbara Kill Hannah, med två bra förband Royal republic och My passion. Det hela slutade med att jag fick ett plektrum kastat på mig av my passions gitarrist, och köpte deras skiva. Jag gillade dom, både dem och Kill Hannah var sjukt bra underhållare på scen, och jag var lycklig. Och hade lite ont i öronen. Men det är sånt man får stå ut med när man vart på rockkonsert. Kill Hannah var i vilket fall som helst 60 minuter av komplett lycka! Sen hem till Annies lägenhet där jag och Martina sov, stress till skolan imorse eftersom tåget kom sent. Men jag hann precis, och har lärt mig en massa om kolhydrats- och lipidsstrukturer, men även en del nutrition. Kul värre. Nu ska jag dricka te och göra lite saker men måste göra hemma. Typ betala räkningar och städa och så. Och plugga...

♥ /Vendela

Everybody get down!

Nu är jag färdig utklädd och ska dra hem till Lena för middag och förfest! :D Bilder kommer förhoppningsvis senare nån dag, för jag är sjukt snygg. Erika har hjälpt mig att fixa mig iordning, och hon säger att jag är fin! Men jag ska i vilket fall som helst ha hur kul som helst ikväll!

♥ /Vendela

Something good can work


Godmorgon!

And you turn it into

Idag har jag typ pluggat konstant hela dagen. Eller inte. Vi hade basgruppsmöte med fallstart imorse, fick hembakat bröd med aprikoser och solrosfrön av Carin. Hon är underbar! Och Xinge hade bakat kladdkaka, kan det bli bättre?! :D Sen hade vi genrep med spexet, efter det 3 timmars föreläsningar om enzymer och sen cyklade jag hem i hagel och motvind. Inte så jävla kul. Sen har jag mest pluggat här hemma sen dess. Eller ja, jag åt middag och kollade på ett avsnitt av lost också, men annars mest pluggat. Men det är faktiskt kul! Nu borde jag gå och sova, jag börjar 8 imorronbitti... Fuck that! Men går bara fyra timmar, sen är det Preklin för hela slanten, med föregående förfest och sushi-ätande! Kommer bli awsome!

♥ /Vendela

Where would you go?

Idag hade vi spexmöte på vår långlunch, det var askul! Vi har ett på g, massor med idéer och jag tror att det blir jättebra. Imorron är det rep med rekvisita, gissa om jag skulle ha med mig hälften av sakerna? Så är det när man har en stor garderob.... Mer tänker jag inte avslöja, eftersom jag inte riktigt vet vilka som läser det här. Nu har jag kollat på senaste avsnittet av glee, en enda stor hyllning av Madonna. Jag älskar verklgien Glee, och det här var ett mycket bra avsnitt måste jag säga! Jag blir alltid lika glad av att kolla på det! Nu måste jag dra. Och jag hatar att der regnar idag, det suger!

♥ /Vendela

Anna! ♥


Min underbara, vackra, älskade Anna fyllde 20 år igår, stort grattis på henne! Jag glömde visst lägga upp bilden... Tur att jag kom ihåg att ringa henne iaf. Grattis älskling! ♥

That it's all for the best

Jag vaknade klockan 2:45 i natt av dunkande musik och en jävla massa skrik från höghuset här bredvid. Det var inte alls kul, speciellt inte som skriken vävdes in i mardrömmen jag hade precis innan jag vaknade. Sen låg jag vaken i två timmar innan jag kunde somna igen, så jag kan inte direkt påstå jag var vidare pigg när väckarklockan ringde imorse. Synd att jag ska börja skolan tidigt dagarna efter de nätter jag inte kan sova.... Jag hoppas att det kommer bli som Sofie säger, att man vänjer sig så småningom. Annars kommer det här inte gå bra x) Anyway så var jag duktig igårkväll och både deklarerade och sökte lite sommarjobb. Det senare ska jag nog fortsätta med ikväll. Om jag har tid och ork, annars kanske jag hittar på nått annat. Vädret idag ser inte ut att bli så bra, så jag kommer inte bli lockad att göra annat av solen iaf. Och juste, jag älskar mina nya tekoppar! Dom  rymmer lite mer än en halvliter och är höga, så att värmen inte läcker ut så fort. Sen är det motiv med rosa kyrknyponrosor på, lite hemlängtan där. Men det är fint!

♥ /Vendela

Thích Quảng Đức


Idag blir det ingen låt, idag blir det ett av de mest störda, fantastiska och skrämmande youtube-klipp jag någonsin sett. Kolla inte på det om ni är känsliga. Det är en buddhistisk munk som i protest mot regimen tänder eld på sig själv och brinner upp 11 Juni 1963. Han bara satt där och brann i 10 minuter utan att säga ett ord eller röra en min. Det är självkontroll på hög nivå det. Jag är fantastiskt fascinerad, samtidigt som det äcklar och skrämmer mig. Läs mer om honom här: http://en.wikipedia.org/wiki/Th%C3%ADch_Qu%E1%BA%A3ng_%C4%90%E1%BB%A9c

Practise makes perfect

Idag grät jag hela vägen till skolan. Men det är inte så dramatiskt som det låter, solen sken och jag cyklade fort. Mina ögon tåras lätt vid sånna tillfällen. Idag har verkligen vart en upp-och-ner dag. Mitt humör svänger som aldrig förr, deprimerad ena stunden och lycklig nästa. Och koncentrerad har jag varit. Är lite stolt över att jag är så ambitiös med pluggandet just nu. Och jag lyssnar på cute is what we aim for, det är nice. Men ändå så känner jag mig inte helt glad just nu. Det bor alldeles för mycket saknad i mitt bröst. Jag menar, jag älskar mitt liv här i Uppsala och alla mina nya vänner. Men inget kan ersätta Safir eller mina bästa vänner hemifrån. Eller mina systrar. Allt det beryder så sjukt mycket, och det finns inte här. Men samtidigt finns det så mycket saker här som inte finns i Dalarna... Läkarlinjen är min dröm, och jag tänker inte ge upp det för något. Jag ska kämpa till sista blodsdroppen, även om jag kanske måste göra om alla tentorna 5 gånger. Jag ska klara det här! Det är tur at jag har så många runt omkring mig som stödjer mig, för jag är inte så bra på att stödja mig själv. Eller ja, inte det minsta faktiskt. Jag mest bara förstör för mig själv hela tiden... Det borde jag verkligen lägga av med!

♥ /Vendela


Not being alone scares the life out of me

Jag håller på att bli kär. Och det skrämmer livet ur mig. Jag har alltid varit den där tjejen som vart starkare ensam, som klarat sig själv. Som inte litat på någon och helt enkelt hållit mina hemligheter för mig själv. Men funkar det verkligen i längden? Jag menar... Jag har börjat lita på folk. Det har aldrig funnits någon som vetat så mycket om mig som Emma vet. Hon vet nog allt. Och visst är det jobbigt att prata om saker som gör ont, men samtidigt är det skönt att dela det med någon. Efter alla människor i mitt liv som har svikit mig är jag väldigt restriktiv med vem jag litar på. Men jag tror ändå att jag blir bättre och bättre på det. Jag försöker iaf det bästa jag kan. Jag bara kände att jag ville få ur mig det där innan jag går och lägger mig ;)

♥ /Vendela

The power's up on my transistors


Alla älskar Robyn, och man kan inte annat än gilla låten. Ärligt talat så är hon en av sveriges bästa artister, hon har liksom hållit på sen hon var 12 och hon är fortfarande igång. Ja, jag är imponerad. Nu ska jag dra till stan, blir GH's ikväll med gänget =) See ya!

So just leave him like that

Vad kul det är att sitta och titta på 3 timmars föreläsning på internet, för att sen inse att man kollat på fel föreläsning, och måste titta på minst 3 timmar till. Idag. Bra gjort Vendela! I övrigt har jag varit på upprop för nya kursen idag, sen ner på stan en stund med Camilla. Shoppade lite till, någon borde verkligen ge mig totalt shoppingförbud! Sen fick jag tillbaka cykeln hel och fin, cyklade till Willys och köpte tvättmedel. Har tvättat en massa och pluggat en del. Men nu känner jag mig lite grinig efter att ha tittat på fel föreläsning. Men det var ju typ om samma sak, så det gav nog lite iaf. Och dessutom haglar det ute, igen. Hur mycket suger inte det?

♥ /Vendela

'Cause baby you're much to young


Does the hero get the girl?

Idag har jag varit en duktig flicka och satt ihop min bokhylla helt själv. Trots att det stod i beskrivningen att man skulle vara minst 2. Jag är bra jag, och den är jättefin! Och det bästa är att jag nu hade plats att packa upp alla mina saker och få lite ordning på mitt rum. Det är fint här nu, nu är det bara tvätten som ska tas tag i. Sen är allt i sin ordning. Det känns bra, det är ju trots allt bara en vecka sen jag flyttade hit. Och det är så fint! Jag blir lycklig! :D Sen gav jag ju mig in till stan en sväng för att köpa tekoppar. Men det var rea på både H&M och JC. Gissa hur det slutade. Inga tekoppar, men dock lite mer kläder. Jag har alldeles för mycket kläder, jag måste sluta shoppa hela tiden! Men det är så skönt att göra det, it makes me feel better. Always. Och inte har jag varit hungrig en enda sekund på hela dagen heller, trots att jag har rört mig typ konstant. Det är bara att tvinga i sig lite mat ändå, annars blir Emma ledsen. Det vet vi ju. Gosh vad skönt det är att ha en hel helg helt ledig förresten, det var jättelänge sen sist jag inte behövde plugga på en hel helg. Sjukt skönt, och nu ska jag nog lägga mig i min säng och läsa lite ^^,

♥ /Vendela

Let's not waste them any more

Skönt att vakna typ 9 när man somnade vid 4? Det skulle jag inte vilja påstå. Jag har inte sovit ut ordentligt på flera veckor, hade tänkt göra det idag. Jag hade ju tid att bara sova och ligga och dra mig hela dagen! Men nu vaknade jag tidigt av mig själv och kunde inte somna om. Fuck that. Jaja, jag gör väl nått nyttigt av idag då, det blir att fixa en massa i rummet och motionera lite. Det behövs. Sen kanske köpa lite nya saker också, jag behöver tekoppar desperat!

♥ /Vendela

All the times that no one ever came to get me

Min kära storasyster påminde mig igår om att det är konsert snart! Lycka, den 26 april!

Then he's a fool

Idag har jag varit noshörning hela dagen och Lena har varit lejon. Fett najs att sitta och bli dragen i öronen av en massa vuxna människor som viskar att man är vackrast i världen en hel dag. Eller en ganska sjuk upplevelse. Och äta morötter, och gilla balett och magdans. Jag har sett en hel del intressanta uppträdanden idag måste jag säga ;) Nu sitter jag och Lena hos henne och chillar, det blir nog att gå på släppet sen. och jag är fortfarande grå i hela ansiktet! Och Lena är lejon, sjukt söt!
♥ /Vendela

I don't belong living in your precious memory


Gammal älskad klassiker ;)

Och nu är det sommar igen

Godmorgon vad inte bra jag mår idag. Men det förtjänar jag väl efter igår antar jag. Jag hade askul i vilket fall som helst, så det var värt det. Det haglade en massa igår också, det gjorde ont. Nu ska jag fixa klart min utklädnad för idag, vi ska ju vara funtionärer på Monte Carl-rallyt idag jag och Lena. Så får vi gå på släppet på Värmlands ikväll som tack. Det blir kul! Hoppas jag ;) Förutom att jag fortfarande kommer vara utklädd då. Och imorron får jag förhoppningsvis hit all min post som kommit ut till Nåntuna sen jag flyttade därifrån, Stina är snäll och kommer hit med den. Ikväll har vi korridorsfest här, tur att jag inte planerar att vara hemma hela kvällen. Det kommer nog bli rätt dräggigt och man ska tro på ryktena som går om senaste festen dom hade här. Tur att det inte är jag som ska städa stället säger jag bara!

♥ /Vendela

Well I just read a book instead

Två tentor skrivna idag, det kändes okej. Sen får vi väl se vad mina proffessorer tycker när jag får resultatet om 2 veckor. Sen har jag lämnat in cykeln på lagning, fick ju punka igår. Så nu promenerar jag igen. Får tillbaka den på måndag. Nu ska jag bege mig till Mikaela för tacomiddag/förfest med tjejerna, sen blir det värmlands. Det blir nog bra. Och jag är redan sen, som vanligt ;)

♥ /Vendela

Truth be told I'm lying


Kollade på glee igår, den här låten var med och dom gjorde en grym version av den. Jag blev lycklig och kom på att jag inte hört originalet på länge, så här är den ;)

Here they come

Imorse var jag i skolan och pluggade med gänget igen, vi gick igenom lite biokemi. Det gick bra tycker jag, men jag vet fortfarande inte vilka aminosyror som hör till vilken grupp. Och jag vet inte om jag klarar av att banka in det i huvudet tills imorronbitti. Det första som hände idag var att min cykel fick punka på bakdäcket. Grattis Vendela, det är bara att gå i några dagar tills du hunnit fixa det (y) Sen gick jag till stan och gjorde lite ärenden, det var nog bra. Och efter middagen har jag mest suttit apatisk på mitt rum och kollat på tv-serier. Nu ska jag nog göra ett sista ryck med pluggandet, sen blir det sängen. Peace out.

♥ /Vendela

För jag har aldrig känt mig så fel


Jag vet jag är en idiot

Paniktentaångest, solsken, sorg, lycka, skratt, depp, tröstätande, tårar, musik. En tanke om att jag måste skärpa mig och få ordning på mitt liv. Ett samtal med en saknad men älskad vän som inte har det så lätt just nu.
Och så kan jag såklart inte låta bli att sakna dig. Det gör ont.

♥ /Vendela


För jag väntar på orden


I just wanna get high and make her go away

Nu är jag bra trött vill jag lova! Jag har suttit på bmc i 12 timmar idag, och min hjärna kändes som deg redan innan jag började. Jag kan inte direkt påstå att det känns bättre nu... Men jag tror att jag har fått in lite mer i hjärnan, trots att den redan borde ha fullt upp med att förstärka synapser och nybilda proteiner. Fuck, det där var nördigt skrivet på riktigt, men man blir lite miljöskadad på det här stället. Ikväll ska jag bara chilla och förhoppningsvis kolla på gossip girl, det hanns inte med igårkväll...

♥ /Vendela


I take a stand until the end

Frukost är sjukt gott, nu ska jag snart cykla in till BMC och träffa gänget för att plugga. Det är ett skönt gäng, vi har kul samtidigt som vi pluggar och det gör att jag kan sitta där från 8 på morgonen till 10 på kvällen om det behövs. Det är fett nice! Det känns som om jag får mer och mer koll på både cirk-resp och KNEP, ge mig några dagar till med plugg så ska jag nog klara tentorna hoppas jag! Och desstuom har jag just lyckats koppla in min skrivare= jag kan skriva ut och plugga på gamla knep-tentor= success!

♥ /Vendela

This ain't a scene, it's a god damned arms race

The bitch is back! Äntligen, jag vet att ni har saknat mig! Jag har iaf saknat bloggandet, trots att jag i vilket fall som helst inte haft mycket tid för sånt på sista tiden. Det har varit sjukt mycket pluggande de senaste veckorna, och det kommer bli mycket även denna vecka. Men sen är tentorna äntligen (förhoppningsvis) över. Idag har jag fått hem de sista möblerna till mitt rum här ute i Flogsta, och ja... Jag kan inte säga att jag har packat upp och fixat klart allt, men det känns ändå bra. Det är mest bara Billy-bokhyllan som ska upp och fyllas, sen är jag typ nöjd. Och min nya säng ska provsovas i natt, det bli intressant. Eller ja, det är ju bara en säng X) Men skönt ska det bli att sova en stund, jag har är trött! Men först blir det nog senaste avsnittet av gossip girl ;)

♥ /Vendela


Will you feel better?

Okej, jag vet att jag har varit rent utsagt kass på att uppdatera den här veckan. Det är jag ledsen för. Men jag ska skärpa mig snart, jag flyttar imorron och får ner datorn då! :D Annars har den här veckan mest gått ut på att plugga, och det kommer nästa också. Men det ska nog gå bra. Ikväll blir det utgång, vet inte riktigt vart. Men det blir nog kul. Jag har grymma lösfrajjor på mig iaf, har hittat en ny favorit ;)
♥ /Vendela

For once in my life, I'm scared to death

Nu har jag äntligen lyckats hitta till en dator igen ;) Gårdagen spenderades mest här på BMC pluggandes, precis som dagen idag. Det märks att tentan börjar närma sig, om man säger så. Just nu lever, andas och sover jag cirk-resp. och blandar även in lite KNEP i det hela. Det är lite jobbigt och stressigt och jag vet inte om jag överlever dethär. Men jag tror jag kanske gör det. I övrigt var gårdagen en av de bästa dagarna på länge och jag är lycklig för första gången på länge =) puss på det! Nu ska jag gå till sta´n, handla lite mat och gå hem och laga och äta den. Sen blir det nog lite mer plugg och sängen...

♥ /Vendela

Said I'm leaving

Said I'm leaving today, I say good bye to all my favourite things

För ett tag iaf, jag ska tillbaka hit om typ en månad eller så. Och jag har många favoritsaker nere i Uppsala också, måste jag säga. Massa underbara vänner! Så det ska samtidigt bli skönt att åka tillbaka. Men jag kommer sakna vännerna här, familjen och stallet. Det känns konstigt att jag kommer missa min lillasysters födelsedag, det är nog första gången sen hon föddes. Men jag hoppas hon har det underbart ändå. Det känns jättekonstigt att lämna datorn här också, den har jag ju haft med mig alla tidigare gånger när jag har åkt. Men det här går bra, I keep telling myself.

♥ /Vendela


Well I think she's a bitch

Jag tar nog inte ens med mig datorn nu när jag drar ner till Uppsala. Jag har så mycket böcker m.m att släpa på att jag nog inte orkar med datorn. Plus att jag inte är bofast, så jag vet inte ens vart jag ska ha den. Den får nog stå kvar hemma tills mamma kommer ner i slutet av nästa vecka. Bara så ni vet. Och eftersom jag inte kommer kunna bjuda på några låtar under den tiden så tänkte jag att vi kör en storuppladdning nu, så kan ni lyssna på typ en om dagen tills jag har min älakde dator hos mig igen. Jag kommer blogga hela tiden som vanligt, men bara från skoldatornerna, så därför kommer det inte bli några bilder eller låtar.

Christinas comeback som alla pratar om.          Underbara Kate Nash med en härlig text.


En underbar poplåt med hemskt text,                Och sen en typ comeback av Avril,                 
you know I love them                                       ledmotiv till Alice in wonderland.

♥ /Vendela


As I'm walking home in the morning sun

Jag hade skrivit ett bra blogginlägg, men sen strulade det med uppladdningen av låten. Så nu försvann det. Och jag kommer inte ihåg vad jag skrev x) Anyway, först letade jag efter en annan låt jättelänge, men den hittade jag inte. Youtube har svikit mig, igen. Damn it. Sen valde jag en ny låt, men den ville inte bli uppladdad. Så nu blir det ännu en annan låt, och så hoppas vi på att det funkar ;) Men det gör det tydligen inte. Så jag fixar det imorgonbitti istället. Imorgon åker jag tillbaka till Uppsala och det känns spännande måste jag säga. Främst för att jag inte har något eget ställe att bo på den närmsta veckan, eftersom jag är allmänt osmidig. Det går ju inte att hämta ut nycklarna när det är röd dag, så jag kan hämta om tidigast på tisdag. Och då har jag inte tid att flytta, måste ju köpa möbler och en massa sånt. Men jag går ju i skolan. Så jag har inte tid att flytta förrän på lördag, men då kan inte mamma. Så jag ska flytta in på söndag nästa vecka. Great! Tur att jag har snälla kompisar som jag får bo hos ;)

♥ /Vendela


The only thing I haven't done yet is die

Idag är det ännu en underbar vårdag, solen strålar och det är riktigt varmt. Jag tog en vårpromenad med Nikkan och Ponnyn och vi har studerat både nässelfjärilar och flugor. Och precis när jag säger "Alltså, det är fint med nässelfjärilar och så. Men dom kommer tidigt, det är inte förrän citronisarna är här som man vet att det verkligen är vår" Tjugo meter senare tittar vi ner på marken och tror ni inte att det sitter en jävla citronfjäril där då?! Så jävla lycklig, nu är det äntligen vår på riktigt! :D Åh, nu ska jag plugga i några timamr till. Det är så skönt att vara hemma och plugga, jag får så mycket gjort!

Min mobilkamera är inte direkt sveriges bästa, men det syns iaf att det är en fjäril! ;) 
 
♥ /Vendela

 


You look at me is like you hit me with lightning

Det fina vädret höll faktiskt i sig hela dagen chockerande nog! Man skulle nog till och med kunna påstå att det är vår nu, bara en månad för sent eller så. Hela vår gård är en enda stor vattenpöl och man kan inte gå någonstans utan att bli helt geggig. Härligt! Jag var ute och red Nikkans ponny en sväng och njöt av solskenet, det behövdes en paus i pluggandet. Sen har jag kollat på lite serier, blev Ghost Whisperer och Medium. Nu ska jag nog gå och sova ;)


Ellie Goulding som av många förutspås slå igenom stort i England under detta år. Om det fortsätter såhär kan jag inte annat än hålla med, hon har en fin röst och gör skön popmusik. I like.

♥ /Vendela

Maybe it's not enough

Idag har jag faktiskt varit duktig och pluggat hela förmiddagen! Nu tog jag lunch en stund och satte mig fräamför datorn, men snart blir det tillbaka till böckerna som ligger på sängen och väntar. Det är rätt så kul att plugga respiration, jag fattar det faktiskt. Och det känns bra. Jag ska även ut och rida en sväng senare under dagen, bara att hoppas att det unedrbara vädret med strålande solsken håller i sig! :D

♥ /Vendela


Oh My God I'm such a terrible mess

Jag insåg just hur mycket jag har saknat all time low nu medan jag har varit hemma. Ni vet hur jag är, jag blir deprimerad av att inte höra den musik jag är beroende av. Det finns sjukt mycket bra musik, men inte mycket som får mig att må så bra som min musik gör. All time low's texter är ju så klockrena och stämmer så bra in på hur det är att vara tonåring. Jag älskar dom! Nu ska jag gå och undvika att plugga lite till. Det är ju mest det jag har gjort hela dagen, så det är väl lika bra att fortsätta ;)

♥ /Vendela

Nothing is wasted and life is worth living

"Inte konstigt att det är så kallt, jag har ju glömt sätta på värmen!" Helt klart dagens citat. Och sen blir det en positiv låt på det, det behöver jag idag. Den här dagen har varit total kaos. Jag orkar inte ens skriva om det. Jag måste gå och plugga igen, så jag kan följa med syster på tävling imorron. Upp tidigt, det är jag ju bra på. Jag snoozade 2 timmar idag. Jag hatar att snooza.



♥ /Vendela


Det låter lite skumt, men är ganska gott

Idag mår jag verkligen inte bra. Huvudvärken spränger, halsen värker och jag borde plugga en massa. Det kommer inte gå bra, det känner jag redan nu. Jag orkar verkligen inte. De närmsta två veckorna innan tentan kommer bli ett helvete, ja. Jag saknar min Emma, det är så tomt här i Leksand utan henne. Jag vill inte. Och jag saknar mina vänner i Uppsala. Det har spöregnat hela dagen idag, och jag ska ut och rida en sväng. Hoppas det lättar snart. Men nu ska jag nog kolla på en film eller så...

♥ /Vendela

RSS 2.0